Menu
Italië heeft als vakantieland haar bezoekers enorm veel te bieden. Ontdek prachtige steden als Rome, Florence, Venetië en Milaan. En geniet van de prachtige natuur en gastvrijheid. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Rondreis Italie
13 dagen Autorondreis Italie - Route van de Mille Miglia
  • Schitterende route
  • Inclusief entree Mille Miglia museum
  • Inclusief 2 x diner
  • Rondreis Italië met o.a. Rome, Florence, Bologna en Parma
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
13 dagen
Logies en ontbijt
589
Bekijk

Rondreis Italie

Italië is van oudsher een land dat veel toeristen trekt. Niet voor niets, want Italië heeft elke vakantieganger veel te bieden. De afgelopen jaren is er zelfs een stijging te zien qua bezoekersaantallen. Voor ons een goede reden om het aanbod aan reizen naar Italië verder uit te breiden.

Meren van Noord-Italië
Elke streek in Italië heeft zijn eigen sfeer. In het noorden vindt u diverse prachtige meren die al jaren zeer geliefd zijn bij mensen uit binnen- en buitenland. Het meest bekend zijn onder meer het Comomeer, Gardameer, Laggo Maggiore en het Meer van Lugano. Ook de Adriatische Kust en Bloemenrivièra trekken jaarlijks grote aantallen toeristen,  evenals de prachtige bergen van de Dolomieten. Elk van deze streken bieden wij u aan om te ontdekken tijdens één van onze andere reizen.

Rondreis Italië
Wie graag veel wil zien in korte tijd, kunnen wij een rondreis Italië aanbieden. U reist dan in één keer langs een groot aantal van de hoogtepunten van Italië. Ideaal voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van alle prachtige bezienswaardigheden van de fantastische land. En ideaal voor een kennismaking met Italië als u nog niet eerder bent geweest.

Prachtige cultuursteden
Ontdek de vele kunst- en cultuursteden die Italië rijk is, waaronder Venetië, Florence, Siena, Rome en  Milaan. Proef de sfeer van weleer in kleinere plaatsen als Assisi en Pienza en geniet van de prachtige omgeving van de Amalfikust. Tijdens een rondreis Italië combineren we cultuur en natuur, zodat een rondreis Italië interessant is voor jong en oud. Ontdek de hoogtepunten van Italië en boek een rondreis Italië!