Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento

8.0
Halfpension
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
12 dagen
halfpension
679
p.p.
Prijzen & boeken
 • Incl. data met vertrekgarantie
 • Uitgebreid bezoek aan Rome
 • Opgravingen Pompeï
 • Schitterende Amalfikust
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
 • Klantreacties
Prijzen & boeken
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Leeftijd wijzigen
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Verzorging
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Optioneel
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Omschrijving

Rome, Pompeï en Sorrento zijn slechts enkele van de hoogtepunten die we tijdens deze busreis zullen bezoeken. In het eeuwenoude Rome is het aantal bezienswaardigheden zo groot, dat de stad nooit verveeld, ook niet wanneer u vaker in Rome bent geweest. Geniet van de fraaie Golf van Napels, de imposante Vesuvius, schitterende Amalfikust en duik in de historie van de Romeinse stad Pompeï met de indrukwekkende opgravingen. Iedere steen vertelt zijn eigen historie… Gaat u mee met deze mooie busreis naar La Bella Italia?

Dagprogramma


Maandag - Heenreis
Nadat u met de servicelijnen op ons verzamelpunt bent gekomen, wordt u ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens vertrekken we naar ons overnachtingshotel waar we ook dineren.

Dinsdag - Aankomst Toscane
Vandaag rijden we verder naar Italië. Ons hotel is gelegen in Toscane, in het kuuroord Montecatini Terme. Nadat u zich heeft opgefrist staat het Italiaanse diner voor u klaar.

Woensdag - Rome
Na het ontbijt vertrekken we naar de Italiaanse hoofdstad Rome. Rome is een stad met tal van interessante musea, prachtige pleinen, eeuwenoude Romeinse gebouwen en tal van andere highlights. Om u de gelegenheid te geven zelf te bepalen welke bezienwaardigheden u het liefste wil zien, bent u vanmiddag vrij om zelf de stad in te gaan. De chauffeur geeft u graag een aantal tips! Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in Fiuggi Terme.

Donderdag - Rome
Vandaag gaan we met een Nederlandstalige gids op pad in Rome. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoeme Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. Natuurlijk is er ook vandaag nog wat tijd om zelf op pad te gaan. Geniet van de leuke winkeltjes, trakteer uzelf op een lekker Italiaans ijsje of cappucino op één van de gezellige terrassen. Of ga langs bij één van de bezienswaardigheden die u graag ook nog even wil zien.

Vrijdag - Montecassino en Napels
In de ochtend gaan we richting ons hotel nabij Sorrento. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Aan het begin van de avond arriveren we in ons hotel, waar we ook zullen dineren.

Zaterdag - Vrije dag en optionele excursie Capri
Vandaag heeft u een vrije dag. Optioneel bieden we een excursie aan naar Capri, één van de mooiste plekken van Italië. Deelnemen aan deze excursie is dan ook zeker een aanrader! Wie mee gaat, wordt opgehaald bij het hotel naar de haven gebracht. Capri is ongeveer een uurtje varen. Vervolgens gaat u met een gids de belangrijkste plaatsen van het eiland bekijken. ´s Middags heeft u de gelegenheid om zelf het eiland te verkennen of een boottocht naar de beroemde blauwe grotten te maken. Een dag om nooit te vergeten!

Zondag - Pompeï en Vesuvius
Onder begeleiding van een gids zullen we vandaag Pompeï met de wereldberoemde opgravingen bezichtigen (entree excl.). Pompeï werd in het jaar 79 bedolven onder de lava na een vulkaanuitbarsting van de Vesuvius. Een bezoek aan Pompeï is zeer indrukwekkend! ’s Middags nemen we u mee naar de omgeving van de vulkaan Vesuvius. Ontdek het bijzondere landschap en ervaar dat er nog steeds warmte ontsnapt uit de grond onder de vulkaan. Een unieke ervaring!

Maandag - Amalfikust
Na het ontbijt gaan we naar de Amalfikust, wereldberoemd vanwege de spectaculaire uitzichten en de fraaie, tegen de rotswanden gebouwde dorpjes. Langs de Amalfikust loopt een mooie kustroute. Onderweg zuklen we stoppen in o.a. de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken en te genieten van de gezellige vakantiesfeer.

Dinsdag - Sorrento
Na het ontbijt gaan we naar het centrum van Sorrento, een gezellige havenstad aan de Golf van Napels. Wandel door de sfeervolle straatjes en parken en bezichtig de mooie historische gebouwen en monumenten. Natuurlijk zijn er ook volop gezellige cafeetjes, terrasjes en ijswinkeltjes te vinden. De middag is ter vrije besteding, kunt u zelf het programma bepalen en lekker nagenieten van alle indrukken van de afgelopen dagen.

Woensdag - Tivoli
We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Voor de overnachting rijden we naar Toscane.

Donderdag - Terugreis
Na het ontbijt moet we helaas afscheid nemen van La Bella Italia en gaan we op weg naar het overnachtingshotel.

Vrijdag - Terugreis
Aan het einde van de middag arriveren we weer in Nederland. Na een afscheidsbuffet wordt u met de servicelijnen naar uw opstappunt gebracht. Hopelijk kijkt u dan terug op een heerlijke vakantie naar Rome, Pompeï, Sorrento en alle andere mooie plaatsen die u tijdens deze reis bezoekt.

Let op: U kunt ook kiezen voor een vlieg-busreis!
Wilt u liever niet per bus naar Italië reizen maar per vliegtuig? Dat kan! U vliegt dan op dag 2 van Nederland naar Florence of Pisa. Op de luchthaven staat er een transfer bus of taxi voor u klaar om u naar het hotel in Montecatini te brengen. Hier sluit u zich aan bij de rest van de groep die per bus naar Italië is gereisd. Op donderdag (dag 11) wordt u per bustransfer of taxi naar de luchthaven van Florence of Pisa gebracht voor uw terugvlucht naar Nederland. Geïnteresseerd? Vraag ons gerust om een passende offerte.

Excursie & Extra

 • Rondleiding Rome met Nederlandstalige gids, incl. vrije tijd
 • Bezoek aan Montecassino
 • Bezoek aan Napels
 • Rondleiding Pompeï met Nederlandstalige gids (excl. entree)
 • Excursie in de omgeving van de Vesuvius
 • Bustour langs de Amalfikust
 • Bezoek aan Sorrento
 • Bezoek aan Tivolii

 • Optionele excursie
 • Bezoek aan Capri (ca. € 67)

Algemeen

Boek een overnachting bij Hotel van der Valk Nuland
Voor onze busreizen maken wij gebruik van een centraal verzamelpunt. Hier komen alle bussen samen voordat u op reis gaat. Ons verzamelpunt is Stadion de Vliert in Den Bosch. Wanneer u verder weg woont en graag uitgerust aan uw vakantie wil beginnen, is het prettig om in de buurt van het verzamelpunt te overnachten voorafgaand en/of na afloop van uw reis. Wilt u graag van die mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u overnachten bij Hotel Van der Valk in Nuland, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het verzamelpunt. Hotel Van der Valk Nuland is al jarenlang een goede partner van Peter Langhout Reizen. Op de dag van vertrek gaat u met eigen auto vanuit Nuland naar Stadion de Vliert (ca. 8 km). Daar kunt u voor de duur van de reis uw auto gratis parkeren. Geïnteresseerd? Bekijk dan de mogelijkheden en boek een overnachting in Nuland.

Rome - Trevifontein Italie - Amalfikust Italië - Pompei Italië - Posillipo heuvel met Middellandse zee en de Vesuvius - kop espresso Rome - Forum Romanum - Temple of Antoninus Italië - Amalfikust - Capri Rome - Colosseum
12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento
Halfpension
Accommodatie

Accommodatie

Tijdens deze rondreis verblijven we in diverse hotels. We overnachten eerst in Toscane, vervolgens twee nachten in Fiuggi Terme en vijf nachten in Sorrento of omgeving. Op de terugreis verblijven we nog één nacht in Toscane. Het zijn allen goede middenklasse hotels met restaurant/bar. De kamers beschikken minimaal over bad en/of douche en toilet. U verblijft hier op basis van halfpension.

12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento
Halfpension
Reisinformatie

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Bijzonderheden

 • Wilt u liever niet per bus naar Italië reizen maar per vliegtuig? Dat kan! U vliegt dan op dag 2 van Nederland naar Florence of Pisa. Op de luchthaven staat er een transfer bus of taxi voor u klaar om u naar het hotel in Montecatini te brengen. Hier sluit u zich aan bij de rest van de groep die per bus naar Italië is gereisd. Op donderdag (dag 11) wordt u per bustransfer of taxi naar de luchthaven van Florence of Pisa gebracht voor uw terugvlucht naar Nederland. Geïnteresseerd? Vraag ons gerust om een passende offerte.

Optioneel

 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Op- en afstapplaatsen

 • Op- en afstapplaatsen in periode 27-04-2020 tm 02-11-2020
 • A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger
 • Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg
 • Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
 • Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein
 • Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Apeldoorn Zuid/Carpool oprit A1 einde Kayersdijk
 • Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein
 • Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
 • Beverwijk / NS busstation bij uitgang bioscoop
 • Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
 • Delft / Ikea
 • Den Bosch, Stadion De Vliert, Victorialaan 21
 • Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
 • Deventer/busparking McDonalds De Scheg
 • Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg
 • Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium
 • Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
 • Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn
 • Goes / NS Station, aan de kant van de bussen
 • Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
 • Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot
 • Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4
 • Heerenveen / CS, voorzijde
 • Heerlen / Van der Valk Hotel
 • Leiderdorp, McDonalds, Persant Snoepweg 10
 • Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
 • Meppel / NS Station, voorzijde
 • Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen
 • Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
 • Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg
 • Roermond / NS Station, busstation
 • Rotterdam / Metrostation Capelse brug
 • Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
 • Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes
 • Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
 • Vlaardingen / NS Station-Oost
 • Weert / NS Station, busstation
 • Zaandam, Station Kogerveld Veldbloemenweg
 • Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart
 • Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento
Halfpension
Bestemming

Bestemming Rome - Sorrento

Combineer een bezoek aan diverse belangrijke Italiaanse steden tijdens uw reis. Rome, Sorrento, Napels, Pompei… Elk van deze steden heeft zijn bezoekers veel te bieden, zeker qua bezienswaardigheden, maar ook qua sfeer, winkels en uitgaansgelegenheden. In het kort een impressie:

Rome
Rome is de grootste en drukste stad van Italië en in historisch opzicht de rijkste van Europa.
Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld waar de geschiedenis zo tastbaar is en waar u op een relatief kleine oppervlakte zoveel kunstschatten vindt. Elke steen in Rome vertelt een verhaal, elke zuil een geschiedenis en iedere kerk is een boekwerk op zich…. Tussen het voorbijrazende verkeer en de hedendaagse drukte in de stad voelt u eigenlijk overal de drieduizend jaar geschiedenis die de stad rijk is.

Het aantal bezienswaardigheden in Rome is onnoemelijk groot is. Zeker wanneer u voor het eerst naar Rome gaat, mogen de volgende highlights in ieder geval niet ontbreken aan uw bezoek: St Pieter en de Vaticaanse musea, het Pantheon, Colosseum, Forum Romanum, Trevi Fontein en de Spaanse Trappen.

Sorrento
Sorrento is een plaats met typisch Italiaanse charme en mooie stranden die de zonliefhebbers het hele jaar door uitnodigen om te genieten van het zonnige en milde klimaat. Het is een hele gezellige stad met mooie winkels, leuke bars, swingende discotheken en uitstekende restaurants. Het ‘Piazza Tasso’, het kleurrijke centrum met tal van terrassen, is voor velen ‘the place to be’.

De geschiedenis van de stad gaat ver terug in de tijd en het aantal bezienswaardigheden is dan ook groot. In het historische centrum kunt u heerlijk rondslenteren door de smalle steegjes en straatjes om onder meer de overblijfselen uit de 17e eeuw te ontdekken. Bezoek onder meer het huis van Aragon, de fraaie dom en het museum Correale di Terranova. Bewonder ook de prachtige deuren van de panden van de adellijke families die van oudsher zijn gedecoreerd met majolica.

De stad is gelegen op een schiereiland en is omringd door een prachtig groen decor van citrusboomgaarden. Specialiteit van de stad is dan ook de “Limoncello”, een heerlijke citroenlikeur die het proeven zeker waard is!

Napels
'Eerst Napels zien en dan sterven' is een wereldbekende uitdrukking. In vroeger tijden scheen dit echt zo te zijn. Nu geven de Napolitanen ermee aan dat de stad het mooiste is dat u tijdens uw leven kunt zien. Ook Napels kan buigen op een rijke historie. Aan het eind van de 18e eeuw was het de culturele hoofdstad van Europa. Prominenten als Goethe, Wagner en Oscar Wilde kwamen naar de Golf van Napels om er aangenaam te vertoeven en lieten er hun sporen na. De stad heeft veel oude kastelen en paleizen, ontelbare kerken en kapellen en een sfeer die uniek is. Aan de ene kant kunt u genieten van mooie, brede boulevard waar u zich kunt vergapen aan de dure Italiaanse modezaken. En aan de ander kant vindt u er typische volkswijken met pittoreske nauwe straatjes en steegjes waar eeuwig het wasgoed aan de lijn hangt en het nooit stil is. Hier ziet u het echte leven, kunt u genieten van luide volksmuziek en de geur van versgebakken pizza’s, vis en pasta’s.

Pompeï
Pompeï was al voor het begin van onze jaartelling een belangrijke stad met ongeveer 30.000 inwoners. Op 24 augustus in het jaar 79 n.Chr werd de hemel hier plotseling verduisterd en barste de top van de Vesuvius met een geweldige slag uiteen en legde de stad in enkele momenten onder een dikke laag lava. Bij toeval is de stad in de 16e eeuw teruggevonden en vandaag de dag kunt u hierdoor nog steeds de woonhuizen, paleizen en badhuizen uit het begin van onze jaartelling bewonderen.
12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento
Halfpension
Klantreacties

Klantwaardering:

8.0
89 klanten gaven hun reactie
Delicaat
Deze reis was prima. 
 • Waardering: 9,0
John Valkenburg
Perfect. Ben dik tevreden, de beloofde reis werd helemaal waar gemaakt. Hopelijk volgend jaar naar Griekenland met Langhout
 • Waardering: 9,3
Wim van der Wel
Het was onze eerste ervaring met een busreis en ook de eerste ervaring met Peter Langhout Reizen. Het was een goed verzorgde reis met overnachtingen in prima hotels. In een relatief korte tijd veel gezien van het mooie Italië. Het hotel waar we vijf nachten verbleven in Sant Agata was goed met zeer vriendelijk personeel.
 • Waardering: 9,0
Heleen
Ik vond het een ideale combinatie van indrukwekkend mooie natuur en prachtige steden en dorpen met een rijke geschiedenis en imposante architectuur. Met veel gezellige reisgenoten genoten van deze reis en oh ja, onze chauffeur - zijn naam is Gerrit - heeft in mijn ogen - en ik weet in die van velen met mij- een dikke 10 verdiend.
 • Waardering: 8,5
Ernest en Marina Hellebrekers
We hebben een fantastische vakantie mogen beleven mede door onze zeer vakkundige chauffeur Gerrit (tevens onze reisleider) en zijn vrouw Anne Marie. Dankzij Gerrit hebben we zeer veel informatie gekregen, zowel onderweg als ook op de plaatsen waar we geweest zijn. Bewonderingswaardig en met veel respect hoe Gerrit ons veilig door het enorm drukke verkeer en ook de smalle wegen in de bergen wist te loodsen. Anne Marie zorgde supergoed voor een ieder in de bus, we werden volop voorzien van zowel koude als warme drankjes en voor een vriendelijk gesprek. Het was een lange zit in de bus, maar dankzij de regelmatige stops en de goede verzorging goed te doen. Dit weet je immers van tevoren wanneer je voor deze reis kiest. Dankzij het drukke programma hebben we zeer veel van Italië mogen zien. De overnachtingshotels in Duitsland waren zeer goed en in Italië ook prima. Hotel La Pergoletta in Sant 'Agata waar we 5 nachten verbleven, zelfs uitmuntend.
 • Waardering: 9,5
R. Scholten
 • Waardering: 6,0
A.N. Silvius
Prachtige reis, veel indrukken opgedaan maar het was ook een erg intensieve reis. Maar wat we daar voor terugkregen was geweldig. Met name Capri en de Amalfikust en het schiereiland Sorrento was fantastisch. Wij hadden ook een fantastische chauffeur: Gerrit. Wij voelden ons veilig in de bus.
 • Waardering: 9,0
Jimmy Meijer
 • Waardering: 8,0
Piet Ligteringen
Goed
 • Waardering: 9,0
Fam. Janssen
Fantastische reis veel gezien. Gerrit was een geweldige chauffeur en reisleider. Hebben veel fijne indrukken opgedaan.
 • Waardering: 9,0
T. van der Meer
Geweldige reis, veel gezien, goed verzorgd, hele goede chauffeur (Gerrit) en leuke groep. Fijn dat er Nederlands sprekende gidsen aanwezig waren.
 • Waardering: 9,5
B. Rietveld
Geweldig. Onze chauffeur Gerrit is een geweldige chauffeur in alle opzichten: wat zijn rijkunsten betreft in het hectische Italiaanse verkeer en zijn omgang met de passagiers. 
 • Waardering: 8,0
Hans van L.
Prima reis gehad!
 • Waardering: 8,0
Eddy Boogerman
Was een leuke vakantie, we hebben een goede chauffeur gehad, en voor de prijs vinden we goed.
 • Waardering: 9,0
Jacqueline Martens-Schmidt
Ik vond het een hele mooie reis, prijs  kwaliteit was goed.
 • Waardering: 8,0
Henny Reuvers
Veel gezien!
 • Waardering: 8,0
Cor van Dam
Top op een kleinigheid na. Afgesproken hotels waren veranderd en op verzoek naast elkaar gelegen slaapkamers werden niet altijd gerealiseerd, helaas.
 • Waardering: 8,0
Dhr. Jan H. Hulsink
Bezochte steden etc. afwisselend en erg interessant.
 • Waardering: 8,0
P. Blouw
Alles was perfect geregeld.
 • Waardering: 9,0
Rischard Camphens

Kamer- niet alles was schoon.

Maaltijden- bij veel hotels hetzelfde gerecht.

Voor ons was de reis super omdat we altijd al naar Italië wilde en op de ze manier veel gezien hebben.  

 • Waardering: 8,0
Hans van Liempol

Wat meer afwisseling van het menu. Top chauffeur , mooie reis.


 

 • Waardering: 8,0
Jan Boogerman
De wc van de bus werkt niet.
 
 • Waardering: 9,0
P. v/d Stelt
Paradiso vegetarisch ver onder de maat. Kamer matig heel rumoerig brommertjes en auto's constant getoeter om de bocht.
 • Waardering: 8,0
A. v/d Vorst
Augsburg 1e maaltijd te weinig voorbereid. Overig, te vaak achter elkaar kip of aanverwant. Hotel Asum is zeer goed.
 • Waardering: 8,0
Hermien Noldus
Een 8 vanwege de chauffeur en de bezienswaardigheden.
 • Waardering: 8,0
M. Brinkj
Geweldig.
 • Waardering: 7,0
Marijke Hoorman
Ik vond het een hele mooie vakantie. Het was allemaal goed geregeld, goede chauffeur en tevens goede reisleider.
 • Waardering: 8,0
Douwes
Mooie interessante reis. Veel gezien en genoten. Geweldige chauffeur die veel i;;nformatie verschafte.
 • Waardering: 9,0
Carla Jie Sam Foek
Prima, met zeer vriendelijke en deskundige chauffeur. De hotels waren niet echt je van het voor wat betreft de maaltijden. Verder totaal geen problemen gehad en alles volgens planning.
 • Waardering: 8,0
Piet en Ineke van der Stelt
Goede bus, goede chauffeur, heel veel gezien, maar maaltijden in het hotel waren iets minder. Wij hadden vegetarische maaltijden en kregen 5 dagen sla met kaas. 
 • Waardering: 8,0
A.V.Praat
Het was een schitterende reis. We hebben genoten van het schitterende landschap en de prachtige natuur. Veel gezien
 • Waardering: 8,0
Ans van Lierop
Geweldig maar vermoeiend
 • Waardering: 8,0
Dhr. G.postma
Geweldig, heel veel gezien, erg mooi. Gerrit onze chauffeur was eerste klas,
 • Waardering: 9,0
F.Weidema
Fantastische reis, overnachtingshotels varieerden nog al.
 • Waardering: 8,0
M.Witteveen
 
 • Waardering: 5,0
Dhr. G. Jetten
Mooie reis, Goed gezelschap, Goede gidsen.
 • Waardering: 8,7
Dhr. H. Smit
 • Waardering: 7,3
Anoniem
Prachtige reis, veel bezienswaardigheden, prima chauffeur, veel informatie
 • Waardering: 8,3
Dhr. J. Ligthout
 • Waardering: 8,3
Anoniem
Gidsen waren goed, Chauffeur een 10
 • Waardering: 8,3
Dhr. P.J. van Herpen

De chauffeur was uitstekend. De gidsen waren ook goed en deden wat ze konden in de grote drukte. Door de drukte hebben we alleen erg weinig van Pompeï gezien.
 

 • Waardering: 8,0
Mv. A.B. Brouwer
Mooie reis goed geregeld.
 • Waardering: 8,0
Mv. A.V. Landen - Huisman
Meer vrije tijd.
 • Waardering: 7,3
J. Heupers - de Moor

Ik heb een fantastische vakantie gehad, hotels prima en heel veel gezien.


 

 • Waardering: 8,7
Mv. A. Lelieveldt - Vloedmans
Zeer tevreden
 • Waardering: 8,0
Fam. Saris
Iets meer tijd voor sommige excursies bv. Rome en Pompeï
 • Waardering: 8,3
Mv. A. Vervaast
Heel erg druk in Rome + Pompeï ivm. feestdag Italië (2-06)
 • Waardering: 8,7
Anoniem
 Het was een vrij intensieve reis, aantal mensen waren slecht ter been daarom een laag tempo en wordt er van je verwacht daar rekening mee te houden.
 • Waardering: 7,7
Mv. A.H. de Haan - Hofstede
 
 • Waardering: 8,3
Mv. A. Beimers - Siegersman
Wel mooi, maar erg druk.
 • Waardering: 8,0
H.A.J. Stakenburg
Goed programma, veel gezien. Hotels in Italië en eten iets minder.
 • Waardering: 5,0
A. Vinken - Koppers
Chauffeur was onvoldoende voorbereid op deze reis qua informatie, maar wel een zeer hulpvaardig en prettig mens!!
 • Waardering: 8,2
M. Tiggelovend
Mooie reis, maar hotels ver van de te bezichtigen locaties.
 • Waardering: 7,8
T.W. Almekinders
Veel kilometers moeten maken om de bezienswaardigheden te kunnen zien.
 • Waardering: 7,0
T. van den Enden
Geweldige reis, wel lange reistijden en veel files.
 • Waardering: 7,5
Anoniem
Plezierige totaalcombinatie
 • Waardering: 7,9
Theun Frankema
Heel veel gezien, allemaal even boeiend en mooi. Leuk reisgezelschap en ook leuke chauffeur die de sfeer goed aanvoelde.
 • Waardering: 8,6
H.J. Werkman
Uitgebreid en gevarieerd programma.
 • Waardering: 8,0
Anoniem

Geef een indicatie aan van bij te boeken excursies. Weinig tijd om nog wat winkeltjes te bekijken. De touringcar was niet comfortabel.

Prima chauffeur! Professioneel en zeer vriendelijk. 

 • Waardering: 7,1
G. de Dood
Jammer dat er geen muziek was in de bus. Bus niet geschikt voor lange ritten. Vanwege doktersverklaring zaten wij voorin, dus hadden wij er geen last van. Hotel voor het bezoek aan Rome was veel te ver van de stad Rome.
 • Waardering: 7,8
Fam. Diersman
We hebben alles gezien wat u aangaf. Alleen jammer dat het heel erg druk was overal (in verband met foto's en bij elkaar blijven).
 • Waardering: 8,8
B. Zonneveld
Bus rammelt, geen muziek. Chauffeur heel goed gereden, soms heel smal, maar hij kreeg het voor elkaar. De groep was heel aardig, één grote familie. Veel hulp gehad, was nu en dan erg moe. Veel gezien en aan alles meegedaan. Voor het eerst met bus alleen, maar was niet alleen. Met 46 plus één mensen. Erg gezellig!
 • Waardering: 6,8
Anoniem
Goed verzorgd.
 • Waardering: 8,2
Anoniem
De reis was erg goed georganiseerd en vlot. De bus is ook comfortabel. De gidsen ter plaatse waren ook zeer goed.
 • Waardering: 7,0
Anoniem
Zeer goede gidsen ter plaatse en mooie bestemmingen. Hotels lagen vaak wel ver van de bezienswaardigheden af.
 • Waardering: 6,5
P. Kloosterman Doezum
Alles was heel duidelijk. Eerste hotel in Italië was minder goed.
 • Waardering: 8,0
A. Middendorp
Hotels kunnen beter. Het laatste hotel waar we vijf dagen verbleven was erg goed, ook het eten was daar erg goed.
 • Waardering: 8,0
Lemmerlijn
Mooie dingen gezien, goede gidsen. Alleen het nadeel is dat je veel moet reizen.
 • Waardering: 7,8
Anoniem
Lange rit van hotel naar excursie en terug. Het eten in het overnachtingshotel in Duitsland kon beter.
 • Waardering: 7,5
E.L. van Leeuwen
Alles verliep prima.
 • Waardering: 8,0
C. van Doorn
 Compliment voor de chauffeur!
 • Waardering: 8,8
Maria Moerkens
Excursies = veel zien, dat klopt. Wilde meer tijd in Capri, Rome en Assissi. Bere goede chauffeur/reisleider is Patrick.
 • Waardering: 7,8
J.Welte-Maas
5 dagen in Sorrento waren prachtig; evenals Rome-Vaticaan Stad.
 • Waardering: 7,8
Fam. Bijdam
Verhouding prijs/kwaliteit was erg goed. Met z'n allen achter een gids aan (Vaticaanstad en Pompeï) was niet fijn. Het was veel te druk. Laat mensen zelf bekijken en spreek een tijd af. De gidsen zelf waren wel erg goed.
 • Waardering: 7,8
R.S. Bhagwandin
 • Waardering: 8,8
Ilona Hagen
Mooie reis met hele mooie hoogtepunten, wel soms te weinig tijd per excursie. Wel topgroep en een topchauffeur (Patrick). Misschien op de website een duidelijk overzicht geven van alle kosten, zoals gidsen, oortjes, entreegelden ed.
 • Waardering: 8,2
C.J. Galama-Mol

Betere bus, beter hotel (grotere kamer), iets minder kip.

Erg leuke chauffeur, weet veel, let goed op, regelt alles. Gidsen waren goed.

 

 • Waardering: 8,0
G.J. Toersche
Het hotel in Fiuggi Terme ligt ver van Rome af, maar buiten dat hadden we toch een gezellige reis gehad en we hadden een prima chauffeur!
 • Waardering: 8,0
W.A.G. Willems
Een goed programma, we hadden veel gezien. We hadden een goede chauffeur/reisleider. Ontbijt in de hotelminder.
 • Waardering: 8,0
Anoniem

Mijn eerste ervaring met u, na vele aanbevelingen van mensen in mijn omgeving overigens, vond ik geweldig! Een goede en veilige chauffeur, fijne hotels en goed vegetarisch eten . Mooie dingen gezien waar ik al zo lang van heb gedroomd. Een prachtige ervaring. Goede gidsen en vooral de mevrouw in Pompei was geweldig. Duidelijk en heel beeldend zodat je je kon plaatsen in de tijd en alles voor je kon zien.

De Vesuvius daarna bezoeken was heel indrukwekkend! Door haar nog indrukwekkender dan gedacht! Rome was prachtig, de bootreis naar Capri ook. De Amalfitaanse kust echt ongelooflijk hoewel de chauffeur daar wel onderweg personenautootjes wat opjoeg af en toe! Maar dat is blijkbaar het verschil tussen onze nuchtere chauffeur en de Italiaanse.

Pech was dat we Assisi niet konden bezoeken door de bus-pech onderweg (kapotte ruiten). En erg sneu voor de chauffeur Gerrit die zo goed en rustig en verantwoordelijk reed. Dat hem dat moest overkomen is dan eigenlijk niet rechtvaardig! Maar al met al een geweldige ervaring die ik zeker zal delen!

De ons naar en terug Nuland vervoerende chauffeurs waren ook top. Ook erg belangrijk voor het begin van een vakantie en voor de afsluiting. Ook voor hen mijn complimenten!

 • Waardering: 8,8
Fam. Klaassens
Enige tegenvaller: ontbijten en diners waren te afgemeten, soms kon je niet fatsoenlijk ontbijten omdat er gewoon te weinig was. De diners waren ook minimaal, al kwam men soms langs met extra soep of pasta. Het was allemaal net genoeg. Toch een super reis gehad! Veel gezien en prachtig weer gehad! Kortom: Een aanrader!!!
 • Waardering: 8,0
Johan Nagelmaker

Aan Gerrit, onze chauffeur (een rijdende encyclopedie) hebben wij een geweldige reisleider/chauffeur gehad. Wat betreft de bus: een lekkere zitter! De accommodaties die wij aandeden tijdens de reis waren behoorlijke hotels. Geweldige enthousiaste Nederlandse mensen die al jaren in Italië wonen. Waar zijn we geweest: de Vesuvius (een nogal vermoeiende beklimming), Pompeï (geweldige opgravingen met een geweldige gids),  (Capri (met de boot), Rome (geweldige museumstad), Napels (pas op je spullen), Assisi (met een geweldige dubbelkerk), plaatsjes aan de Amalfikust (heel erg leuke historische plaatsjes). Je krijgt dus WAAR voor je geld, voor mij krijgt deze reis een 10!

 • Waardering: 8,0
Elisabeth Ulrich
Verschillende Hotels, waarvan de ene beter dan de andere. Goede verzorging, maar echt italiaans en daardoor was het ontbijt vaak tegenvallend, maar prima voor italiaanse maatstaven. Heerlijke reis van peter langhout en veel gezien.
 • Waardering: 7,5
l. de waardt
Het was een geweldige reis in alle op zichten. Prachtige excursies en goede hotels. We hadden een geweldige chauffeur, wist ons veel te vertellen. Goede gidsen in Napels en Pompei. Al met al een geweldige reis van peter langhout. Niets op aan te merken, was eigelijk elke euro waard!
 • Waardering: 8,5
H.F.Feye
Alleen maar positieve dingen. Zou geen enkele negatieve dingen op kunnen noemen, alleen het bezichtings tempo tijdens de excursies was te snel om alles goed te kunnen opnemen. Hotels en het eten was prima. Volgend jaar nemen we deze zelfde reis van peter langhout nogmaals. Kan een ieder deze reis van harte aanbevelen.
 • Waardering: 8,2
Minne
Leuke reis gehad en veel gezien. Er is ons veel verteld door de goede gidsen in Rome, Pompëi, Napels en de Amalfi kust. Al was de duur van de reis met Peter Langhout wel wat lang, 12 dgn, mede door het toch vrij drukke programma. Vooral de terugweg, toch 3 vrij lange dagen in de bus.
 • Waardering: 7,0
G.J. Berends
Geen negatieve opmerkingen. Reis was ruim voldoende met leuke medepassagiers.
 • Waardering: 8,0
Jan Cramer
Een geweldig mooie reis! Veel gezien en bovenal een geweldige chauffeur: Gerrit Nijdam. Deze reis van Peter Langhout is een echte aanrader!
 • Waardering: 8,2
Roel en Tiny Winters
Geweldige reis en uitstekende chaufeur van Peter Langhout, vertelde veel. Wij hebben deze reis 11 jaar terug ook gedaan, maar hij is nog beter geworden!
 • Waardering: 8,0
12 dagen busreis Rome, Pompeï en Sorrento
Halfpension