Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Verre reizen: Thailand, Cambodja en Vietnam
Ontdek de schoonheid van Thailand, Cambodja of Vietnam tijdens één van onze mooie, individuele rondreizen! Volledig georganiseerd met toch een grote mate van vrijheid. Bekijk de mogelijkheden en laat u verrassen!
Alle verre reizen
Ontdek Azië tijdens één van onze verre reizen
Altijd al gedroomd van een verre reis, maar ziet u op tegen de organisatie van een dergelijke vakantie? Bekijk dan eens onze individuele rondreizen naar Cambodja, Vietnam en Thailand. Wij regelen de vluchten, transfers, het lokale vervoer, de hotels en diverse leuke en interessante excursies. Het enige dat u nog hoeft te doen, is genieten...! Lijkt u dat wel wat? Bekijk dan onderstaand aanbod of neem contact op met onze reisinformatrices voor meer informatie. 

THAILAND

Maak tijdens één van onze rondreizen kennis met de vele verschillende gezichten van Thailand. Naast bekende highlights bieden onze rondreizen u de mogelijkheid om ook kennis te maken met het echte Thaise leven. 

Ontdek het zuiden van Thailand tijdens een 17-daagse rondreis en combineer Bangkok met Khao Sok NP, Krabi en onder meer de schitterende eilanden Koh Phi Phi en Koh Lanta. Bekijk het volledige programma >>

Of combineer stad, jungle en tropische eilanden tijdens een 19-daagse rondreis Thailand, waarbij u vanuit Bangkok niet alleen Khao Sok NP, Krabi, Koh Phi Phi en Koh Lanta bezoekt, maar ook de regio rondom de River Kwai en de Erawan watervallen. De moeite waard! Bekijk het volledige programma >>

CAMBODJA

De belangrijkste reden voor veel mensen om naar Cambodja te gaan, is het beroemde tempelcomplex van Angkor Wat. Het complex is zeker een "must see" tijdens een rondreis Cambodja. Daarnaast heeft Cambodja echter nog veel meer te bieden. Het land is nog niet ontdekt door de massatoeristen, waardoor u er nog echt kunt genieten van een hele authentieke sfeer. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, de cultuur van Siem Reap en Phnom Penh, ontdek de dorpen met huizen op palen aan het Tonlé Sap meer en geniet van zon, zee en strand in het zuiden van Cambodja. Wij bieden u verschillende individuele rondreizen aan, waaronder: 

 • Hoogtepunten Cambodja, 8 dg >>
 • Vele gezichten van Cambodja, 14 dg >>
 • Authentiek Cambodja, 16 dg >>
 • VIETNAM

  Ook Vietnam is een land vol natuurschoon, waar u tijdens een rondreis van de ene verbazing in de andere valt. Maak kennis met de roerige geschiedenis van Vietnam, die u op veel plaatsen in het land tegenkomt. Zoals bijvoorbeeld in Hué, de voormalige keizerstad met schitterende bezienswaardigheden! Maak ook kennis met het moderne Vietnam in de hoofdstad Hanoi en ontdek de groene kant van het land tijdens een reis richting de prachtige rijstvelden en fraaie Halong Bay. Tot slot noemen wij Ho Chi Minh en de Mekong Delta in het zuiden van Vietnam. Eveneens niet te missen highlights tijdens een prachtige rondreis. Wij bieden u de volgende reizen: 

 • Hoogtepunten van Vietnam, 13 dg >>
 • Rondreis veelzijdig Vietnam, 16 dg >>


 • Geïnteresseerd?
  Bekijk het aanbod en de volledige reisprogramma's
  Of neem voor meer informatie contact op met 0172-468800