Menu
Speciaal uitgelicht: de mooiste busreizen
Op zoek naar een mooie bus excursiereis? Bekijk onze selectie van de mooiste busreizen, incl. uitstekende chauffeur en prachtige excursies. Stap in de bus en ga mee op reis! Onderstaand zetten we een aantal van onze mooie busreizen voor u in de spotlights.
Alle busreizen 2019
Tips voor een heerlijke rondreis of bus excursiereis


Kunt u niet kiezen naar welk land u op vakantie wilt en lijken alle bestemmingen u even mooi? Kies dan voor deze unieke rondreis Europa. We nemen u mee naar maar liefst 10 landen. Geniet van wereldsteden als Praag, Wenen, Venetië, Barcelona en Parijs. Ontdek tevens de schoonheid van Toscane, Andorra en o.a. Kroatië. Cultuur en natuur worden prima afgewisseld!  

Deze naar de Noordkaap is voor natuurliefhebbers één van de mooiste reizen! Ontdek het prachtige landschappen, de ruige kusten, uitgestrekte merengebieden en natuurlijk de Noordkaap. Tijdens de reis bezoeken we ook de hoofdsteden Stockholm en Helsinki. We rijden via Finland en Zweden en op de Noordkaap worden we beloond met de middernachtzon. Een schitterende reis...!

Een prachtige combinatiereis naar enkele van de mooiste bestemmingen van Italië en de Franse Côte d’Azur. Ontdek de mooiste middeleeuwse plaatsen van Toscane, zoals San Gimignano, Arezzo en Florence. Geniet aan de Bloemenrivièra van zon, zee en havenstadjes als Rapallo, Portofino en San Remo. En ga mee naar Monaco en Nice en Cannes aan de Côte d’Azur.

Ga mee naar de Britse hoofdstad Londen en o.a. Oxford, één van de oudste steden van Groot-Brittannië. Ontdek tevens het Stratford-upon-Avon van Shakespear en geniet van een schitterende rondrit door één van de mooiste toeristische regio’s van Engeland: de Cotswolds. Ook het oudste nog bewoonde kasteel ter wereld - Windsor Castle - staat op het programma: Een fantastische reis!

Ga mee naar Verona, waar alles in het teken van de opera staat. Bezoek twee opera- voorstellingen in het historische amfitheater: Aida en Carmen of La Traviata. Alleen al vanwege de ambiance meer dan de moeite waard! Maak verder kennis met gezellige plaatsen aan het Gardameer en de machtige bergen van de Dolomieten. Een bezoek aan Venetië maakt het programma compleet.

10 dagen halfpension vanaf € 739,- >>
Ontdek Edinburgh tijdens de meest bruisende periode van het jaar! In augustus vindt hier het wereldberoemde Edinburgh Festival plaats. Duizenden liefhebbers van dans, muziek en theater komen dan naar de Schotse hoofdstad. Hoogtepunt is de Royal Military Tattoo. Dit spektakel wordt traditioneel gehouden op de binnenplaats van Edinburgh Castle. Een prachtig decor voor een uniek evenement!

Wilt u dit jaar nog op vakantie? Bekijk dan één van de volgende mooie kerstreizen met vertrekgarantie:

 • Kerstreis Groningen, Friesland & Drenthe - veel excursies incusief en uitgebreid kerstbuffet op 25 en 26 december 
 • Kerstreis Zwitserse Alpen - geniet van een witte Kerst en uitstapjes naar o.a. Zermatt, Bern, Chamonix en een ritje met de Mont Blanc Express
 • All inclusive kerstreis aan de Spaanse Kust - inclusief leuke excursies, zoals een dagtocht Barcelona en o.a. galadiner op 31 dec. 
 • Kerstreis Wenen-Bratislava-Budapest - combineer 3 hoofdsteden in 1 reis! Incl. Nederlandstalige gids in Wenen en Budapest
 • Romantische kerstreis naar Slot Purschenstein, Ertsgebergte - verblijf in bijzonder kasteelhotel en bezoek aan o.a. Dresden, Praag en Freiberg
 • Kerstreis sfeervol Beieren - incl. kerstdiner, bierproeverij en bezoek aan o.a. Regensburg, Nürnberg en Bamberg


 • Meer inspiratie nodig...?
  Klik hiervoor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN & BUS RONDREIZEN
  Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie!