Verrassende autoreizen
Menu
Verrassende autoreizen voor leuke prijzen
Peter Langhout Reizen biedt niet alleen goed georganiseerde busreizen. Ook voor leuke en verrassende autovakanties bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu naar een pretpark wilt gaan, een paar dagen wandelen of fietsen in een mooie omgeving, genieten van een stedentrip of u heerlijk all inclusive wil laten verwennen... Er is altijd een reis die bij u past! Onderstaand vindt u de tips van deze week. Staat de reis van uw keuze er niet bij? Bekijk dan het totale aanbod aan autovakanties en laat u verrassen.
Alle autoreizen

Tips voor een heerlijke autovakantie...!Kom en ontdek de Magie van Disneyland® Paris. Geniet van spectaculaire attracties en indrukwekkende parades, maar vooral van de fantastische sfeer in de Disney Parken. Disneyland viert ook dit jaar haar 25e verjaardag en kunt u genieten van extra magische momenten. Wij bieden u hotels en reizen, waarbij u keuze heeft uit een aantal dagen of zelfs alle dagen entree.
Wilt u graag een mooie, individuele rondreis maken, bekijk dan onze autorondreizen. Het motto is "vrijheid, blijheid". Wij regelen de hotels en een aantal excursies. Voor de rest kunt u zelf het programma bepalen. Natuurlijk geven wij u graag diverse tips met betrekking tot de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Zo haalt u het uiterste uit uw vakantie!

Auto kerstarrangementen

Vanaf half november worden veel steden in Nederland, Duitsland en België weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Wilt u graag extra genieten van de kerstsfeer? Boek dan een leuk weekendje weg naar één van de kerstmarkten! Of vier de feestdagen op vakantie en ga bijv. naar Zeeland of Drenthe voor de Kerst, Of geniet van dé kerststad van Nederland: Valkenburg! 
Houdt u van een actieve vakantie? Stap dan in de auto voor een mooie fietsvakantie! Desgewenst kunt u deze combineren met één van onze andere leuke autoreizen, fietsreizen of autorondreizen. Ontdek de verrassende omgeving van Salzburg, fiets langs de Donau of de Maas, doe een rondje Bodensee of ga gewoon lekker een paar dagen fietsen in Drenthe of Limburg. Altijd leuk!
Steeds meer mensen vinden het leuk om all inclusive te genieten tijdens de vakantie. Naast de maaltijden zijn tijdens bepaalde tijden ook de drankjes inbegrepen. Wilt u ook all inclusive genieten van een paar dagen in Nederland of Duitsland? Bekijk dan ons all inclusive aanbod en ga bijv. naar Drenthe, Limburg, de Moezel, het Sauerland, Teutoburgerwoud of Zeeland.

Pretparken: plezier voor jong en oud!

Naast de Disney Parken bieden wij u nog diverse andere pretparken aan. Een ideale bestemming voor een korte vakantie of leuk weekendje weg! Ga richting Duitsland en bezoek Europa-Park. Leuk voor jong en oud! Duik in de wereld van de film en ga naar Movie Park Germany. Ook leuk met Halloween! Of ontdek Phantasialand of Wunderland Kalkar, ook in de winter!