Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Wilt u voordelig in het voorjaar op vakantie?
Verleng de zomer en geniet in het voorjaar alvast lekker van de zon in één van de Zuid-Europese landen. Stap in de bus en ga mee naar Italië, Kroatië, Spanje, het zonnige Karinthië of Tsjechië. Profiteer van extra voordelige prijzen!
Voorjaarsaanbiedingen
Speciale voorjaarsaanbiedingen
Genieten van de najaarszon, aangename temperaturen en een schatkamer boordevol cultuur, historie en prachtige landschappen? Dat kan in Toscane! Tijdens deze excursiereis laten we u kennis maken met deze prachtige streek in Italië. We maken excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Ga met ons mee naar Toscane en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke klimaat.
De Spaanse kust is een ideale bestemming voor een heerlijke all inclusive vakantie met prachtige excursies. Geniet van zon, zee en strand! En ontdek het Spaanse binnenland, het indrukwekkende Montserratgebergte en de bruisende Catalaanse hoofdstad Barcelona met tal van bezienswaardigheden. Geniet tot slot van prachtige vergezichten langs de rotsachtige kustlijn van de Costa Brava. 
Zo voordelig was Karinthië nog nooit! Met honderden meren, spitse bergen en brede dalen is Karinthië de meest zuidelijke en zonnige streek van Oostenrijk. Geniet van prachtige excursies naar de Weißensee, Klagenfurt en Heiligenblut. Maak een uitstapje over de grens naar Slovenië voor een bezoek aan het prachtige Meer van Bled en profiteer van het voordeel. Gaat u met ons mee...?

Ontdek het Reuzengebergte en Bohemen in Tsjechië en laat u verrassen door het fraaie landschap. De natuur van het Reuzengebergte is echt schitterend! Ontdek tevens de vele leuke steden en dorpen die we bezoeken tijdens deze reis, zoals Dresden, Vrchlabi, Görlitz en de prachtige hoofdstad van Tsjechië: Praag. Een schitterende reis voor een speciale aanbiedingsprijs!
Profiteer van deze speciale aanbieding naar de mooie Adriatische kust in Italië. Geniet van de Italiaanse stranden en ga mee met de mooiste excursies in de omgeving. We bezoeken Ravenna, Gubbio, Urbino en o.a. Gradara met haar middeleeuwse kasteel. Ook kunt u belastingvrij winkelen in het ministaatje San Marino. Een extra voordelige vakantie aan de Italiaanse kust. 
Een voordelige aanbieding naar Italië in het voor- en naseizoen. Maak kennis met de prachtige Bloemenrivièra en geniet van mooie excursies langs deze kust. We bezoeken Genua, San Remo en Rapallo en nemen u mee naar het ministaatje Monaco waar u zich kunt verbazen over de vele luxe jachten en miljonairs die hier graag vertoeven. Gaat u met ons mee? Incl. avond met live muziek!

In het voorjaar extra voordelig naar Italië voor een bezoek aan het populaire Gardameer? Profiteer dan van deze speciale aanbieding en ontdek de leuke plaatsen rondom het Gardameer en schitterende omgeving. Proef de vakantiesfeer en gezelligheid in Bardolino, Riva en Malcesine. Ga mee naar Verona en geniet daar van een rondleiding met een gids. Boek nu en ga straks mee naar Italië.
Ontdek het populaire vakantieland Kroatië en geniet van de nazomer aan de Kroatische kust. U verblijft tijdens deze excursiereis in Selce. Vanuit dit prachtige plaatsje aan de Adriatische kust maken we mooie excursies. Zo bezoeken we de steden Opatija en Rijeka en gaan naar de bekende Plitvice Meren. U zult tijdens deze reis kennis maken met het heerlijke klimaat en de adembenemende schoonheid van Kroatië. 
Andere tips voor het voorjaar
Naast de aanbiedingen voor de busreizen hebben wij natuurlijk nog veel meer leuke reizen voor een paar heerlijke dagen weg in het voorjaar. Onderstaand een aantal tips. Klik op de reis voor meer informatie of bekijk het totale aanbod aan reizen voor april 2020 >>