Menu
Wilt u voordelig in het najaar op vakantie?
Verleng de zomer en geniet in het najaar nog lekker van de zon in één van de Zuid-Europese landen. Stap in de bus en ga mee naar Italië, Kroatië, Spanje, het zonnige Karinthië of Wenen. Profiteer van extra voordelige prijzen!
Najaarsaanbiedingen
Speciale najaarsaanbiedingen
Genieten van de najaarszon, aangename temperaturen en een schatkamer boordevol cultuur, historie en prachtige landschappen? Dat kan in Toscane! Tijdens deze excursiereis laten we u kennis maken met deze prachtige streek in Italië. We maken excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Ga met ons mee naar Toscane en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke klimaat.
De Spaanse kust is een ideale bestemming voor een heerlijke all inclusive vakantie met prachtige excursies. Geniet van zon, zee en strand! En ontdek het Spaanse binnenland, het indrukwekkende Montserratgebergte en de bruisende Catalaanse hoofdstad Barcelona met tal van bezienswaardigheden. Geniet tot slot van prachtige vergezichten langs de rotsachtige kustlijn van de Costa Brava. 
Zo voordelig was Karinthië nog nooit! Met honderden meren, spitse bergen en brede dalen is Karinthië de meest zuidelijke en zonnige streek van Oostenrijk. Geniet van prachtige excursies naar de Weißensee, Klagenfurt en Heiligenblut. Maak een uitstapje over de grens naar Slovenië voor een bezoek aan het prachtige Meer van Bled en profiteer van het voordeel. Gaat u met ons mee...?

Geniet van deze voordelige busreis naar Wenen en het Wienerwald. Maak kennis met de pracht en praal van Wenen en proef de keizerlijke historie bij bezienswaardigheden als de Hofburg en slot Schönbrunn. Winkelliefhebbers kunnen uitstekend terecht in de gezellige binnenstad. Ook de groene omgeving van het Wienerwald is beslist een bezoek waard!
Profiteer van deze speciale aanbieding naar de mooie Adriatische kust in Italië. Geniet van de Italiaanse stranden en ga mee met de mooiste excursies in de omgeving. We bezoeken Ravenna, Gubbio, Urbino en o.a. Gradara met haar middeleeuwse kasteel. Ook kunt u belastingvrij winkelen in het ministaatje San Marino. Een extra voordelige vakantie aan de Italiaanse kust. 
Een voordelige aanbieding naar Italië in het voor- en naseizoen. Maak kennis met de prachtige Bloemenrivièra en geniet van mooie excursies langs deze kust. We bezoeken Genua, San Remo en Rapallo en nemen u mee naar het ministaatje Monaco waar u zich kunt verbazen over de vele luxe jachten en miljonairs die hier graag vertoeven. Gaat u met ons mee? Incl. avond met live muziek!


  • Vertrekgarantie: 20 september
  • Inclusief stadstour Verona met gids
  • Excursies naar Bolzano, Riva, Malcesine, Sirmione, Peschiera, Verona, Bardolino
  • Heerlijke vakantieomgeving!

  •                                              349,- p.p. >>