Speciale aanbiedingen busreizen
Menu
Wilt u dit najaar nog met vakantie...?
Verleng de zomer en geniet in oktober nog lekker van een heerlijke vakantie in één van de Zuid-Europese landen. Stap in de bus en ga mee naar Italië, Kroatië, Spanje of het zonnige Karinthië en profiteer van extra voordelige prijzen!
Najaarsaanbiedingen
Speciale najaarsaanbiedingen
Genieten van de najaarszon, aangename temperaturen en een schatkamer boordevol cultuur, historie en prachtige landschappen? Dat kan in Toscane! Tijdens deze excursiereis laten we u kennis maken met deze prachtige streek in Italië. We maken excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Ga met ons mee naar Toscane en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke klimaat.
Vertrek: 5 oktober >>
V.a. 299,- p.p. 
De Spaanse kust is een ideale bestemming voor een heerlijke all inclusive vakantie met prachtige excursies. Geniet van zon, zee en strand! En ontdek het Spaanse binnenland, het indrukwekkende Montserratgebergte en de bruisende Catalaanse hoofdstad Barcelona met tal van bezienswaardigheden. Geniet tot slot van prachtige vergezichten langs de rotsachtige kustlijn van de Costa Brava. 
Zo voordelig was Karinthië nog nooit! Met honderden meren, spitse bergen en brede dalen is Karinthië de meest zuidelijke en zonnige streek van Oostenrijk. Geniet van prachtige excursies naar de Weißensee, Klagenfurt en Heiligenblut. Maak een uitstapje over de grens naar Slovenië voor een bezoek aan het prachtige Meer van Bled en profiteer van het voordeel. Gaat u met ons mee...?
Vertrek: 12 oktober >>
V.a. 299,- p.p. 

Ontdek het populaire vakantieland Kroatië en geniet van de nazomer aan de Kroatische kust. U verblijft tijdens deze excursiereis in Selce. Vanuit dit prachtige plaatsje aan de Adriatische kust maken we mooie excursies. We bezoeken o.a. de steden Opatija en Rijeka, nemen u mee naar de bekende Plitvice Meren en maken een tour door het fraaie Istrië. Geniete van het heerlijke klimaat en profiteer van het voordeel!
Vertrek: 26 oktober >>
V.a. 299,- p.p. 
Profiteer van deze speciale aanbieding naar de mooie Adriatische kust in Italië. Geniet van de Italiaanse stranden en ga mee met de mooiste excursies in de omgeving. We bezoeken Ravenna, Gubbio, Urbino en o.a. Gradara met haar middeleeuwse kasteel. Ook kunt u belastingvrij winkelen in het ministaatje San Marino. Een extra voordelige vakantie aan de Italiaanse kust. 
Vertrek: oktober >>
V.a. 299,- p.p.
Een speciale jubileumaanbieding ter gelegenheid van de 25-jarige samenwerking met hotel Minerva. Maak kennis met de prachtige Bloemenrivièra en geniet van mooie excursies langs deze kust. We bezoeken Genua, San Remo en Rapallo en ook Monaco zal niet ontbreken! Incl. gezellige avond met live muziek en taart! Profiteer van het voordeel en reserveer direct.