Bus kerstreizen speciaal uitgelicht
Menu
Kerstreizen speciaal uitgelicht
Wat is er nu leuker dan de feestdagen vieren op vakantie...? Samen met andere reisgenoten genieten van de mooiste winterwonderlanden, gezellige kerstdiners en andere leuke excursies. Laat u inspireren door onderstaande reizen MET VERTREKGARANTIE....!!
Bekijk alle kerstreizen

Tips voor de mooiste kerstreizen incl. vertrekgarantie!

Ontdek de oudste en meest bekende toeristische route van Duitsland. Kies voor een
"romantische kerst" aan de "Romantische Strasse". Geniet van de gezellige kerstmarkt in Nürnberg, van de UNESCO-stad Bamberg met
prachtige vakwerkhuizen, het pittoreske Rothenburg ob der Tauber, een kerstmuseum en Würzburg, de stad met één van de mooiste residenties van Europa!

Op zoek naar een bijzondere kerstreis? Ga dan mee naar het Ertsgebergte en verblijf in het unieke slothotel Purschenstein! Vanuit het winterse Ertsgebergte maken we mooie excursies in Duitsland en Tsjechië. Ontdek de historische binnenstad van Dresden, de Tsjechische hoofdstad Praag, Freiberg, Weimar, Kassel en o.a gezellige kerstmarkten en een bezoek aan het Notenkrakermuseum.

Combineer drie prachtige hoofdsteden, allen gelegen aan de Donau, tijdens één sfeervolle kerstreis! Ontdekhet centrum van Bratislava, bewonder het beroemde Schloss Schönbrunn in Wenen, ga op zoek naar leuke souvenirs op de kerstmarkt en wandel langs de imposante parlementsgebouwen van Budapest. Incl. kerstdiner op 25 dec. en rondleiding met Nederlandse gidsen in Budapest en Wenen.  

Ga voor de kerstdagen gezellig mee naar het prachtige Sauerland. We brengen een bezoek aan de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf en Paderborn en laten u volop genieten van de fraaie natuur met mooie heuvellandschappen, grote stuwmeren en schilderachtige vakwerkhuizen. Ook bezoeken we leuke plaatsen, zoals Winterberg, Korbach, slot Arolsen en de druipsteengrotten in Attendorn. Vier de Kerst in het Sauerland in Duitsland!

Beleef een heerlijke Kerst in Belgisch en Nederlands Limburg en geniet van de mooiste kerstmarkten. In Valkenburg bezoeken we de kerstmarkt in de grotten en in Leuven en Luik vindt u volop kerstsfeer in het historische centrum. In Hasselt en Maastricht bezoeken we het evenement Winterland en Magisch Maastricht met volop gezelligheid. Bewonder de fraaie natuur van de Belgische Ardennen en ervaar de geschiedenis in kasteel Hoensbroek.

Vier de feestdagen dit jaar aan de Italiaanse Bloemenrivièra en maak kennis met de prachtige omgeving van het Comomeer. Proef de sfeer op de kerstmarkt van Lugano, bezoek leuke toeristenplaatsjes als Como en Varenna en de prachtige stad Milaan. Aan de kust nemen we u mee naar San Remo, Genua, Rapallo en Portofino. Ook een bezoek aan het mondaine Monaco zal niet ontbreken aan deze mooie kerstreis.


Meer inspiratie nodig...?
Bekijk dan ook de volgende gegarandeerde kerstreizen met vertrekgarantie