Bus kerstreizen speciaal uitgelicht
Menu
Kerstreizen speciaal uitgelicht
Wat is er nu leuker dan de feestdagen vieren op vakantie...? Samen met andere reisgenoten genieten van de mooiste winterwonderlanden, gezellige kerstdiners en andere leuke excursies. Laat u inspireren door onderstaande reizen MET VERTREKGARANTIE....!!
Bekijk alle kerstreizen
Tips voor de mooiste kerstreizen incl. vertrekgarantie!
Ontdek de oudste en meest bekende toeristische route van Duitsland. Kies voor een
"romantische kerst" aan de "Romantische Strasse". Geniet van de gezellige kerstmarkt in Nürnberg, van de UNESCO-stad Bamberg met
prachtige vakwerkhuizen, het pittoreske Rothenburg ob der Tauber, een kerstmuseum en Würzburg, de stad met één van de mooiste residenties van Europa!

Op zoek naar een bijzondere kerstreis? Ga dan mee naar het Ertsgebergte en verblijf in het unieke slothotel Purschenstein! Vanuit het winterse Ertsgebergte maken we mooie excursies in Duitsland en Tsjechië. Ontdek de historische binnenstad van Dresden, de Tsjechische hoofdstad Praag, Freiberg, Weimar, Kassel en o.a gezellige kerstmarkten en een bezoek aan het Notenkrakermuseum.

Combineer drie prachtige hoofdsteden, allen gelegen aan de Donau, tijdens één sfeervolle kerstreis! Ontdekhet centrum van Bratislava, bewonder het beroemde Schloss Schönbrunn in Wenen, ga op zoek naar leuke souvenirs op de kerstmarkt en wandel langs de imposante parlementsgebouwen van Budapest. Incl. kerstdiner op 25 dec. en rondleiding met Nederlandse gidsen in Budapest en Wenen.  

Geniet van een schitterende treinrit met de Mont Blanc Express met een uniek uitzicht over de bergen en wit besneeuwde toppen van de Zwitserse Alpen. Bewonder de Alpenreuzen, zoals de Mont Blanc de wereldberoemde Matterhorn bij Zermatt. Een bezoek aan de kerstmarkten in Bern en Colmar maken deze kerstreis Zwitserland compleet. Incl. speciaal kerstdiner op 25 december.

Beleef een heerlijke Kerst in Belgisch en Nederlands Limburg en geniet van de mooiste kerstmarkten. In Valkenburg bezoeken we de kerstmarkt in de grotten en in Leuven en Luik vindt u volop kerstsfeer in het historische centrum. In Hasselt en Maastricht bezoeken we het evenement Winterland en Magisch Maastricht met volop gezelligheid. Bewonder de fraaie natuur van de Belgische Ardennen en ervaar de geschiedenis in kasteel Hoensbroek.

Geniet van schitterende berglandschappen, lieflijke dorpen met kronkelende straatjes, pittoreske huisjes en een indrukwekkende natuur. Ontmoet de gastvrije Portugese bevolking en bewonder prachtige steden als Porto en Coimbra. Tevens nemen wij u mee naar het bekende bedevaartsoord Fatima en het kleurrijke vissersdorp Aveiro, waar u zich voor even in Venetië waant. Boek deze busreis Portugal en geniet van een heerlijke Kerst!

14 dagen, incl. bus & halfpension 

Meer inspiratie nodig...?
Bekijk dan ook de volgende gegarandeerde kerstreizen met vertrekgarantie