Menu
Kerstreizen speciaal uitgelicht
Wat is er nu leuker dan de feestdagen vieren op vakantie...? Samen met andere reisgenoten genieten van de mooiste winterwonderlanden, gezellige kerstdiners en andere leuke excursies. Laat u inspireren door onderstaande reizen MET VERTREKGARANTIE....!!
Bekijk alle kerstreizen

Tips voor de mooiste kerstreizen incl. vertrekgarantie!

Ontdek de oudste en meest bekende toeristische route van Duitsland. Kies voor een
"romantische kerst" aan de "Romantische Strasse". Geniet van de gezellige kerstmarkt in Nürnberg, van de UNESCO-stad Bamberg met
prachtige vakwerkhuizen, het pittoreske Rothenburg ob der Tauber, een kerstmuseum en Würzburg, de stad met één van de mooiste Residenties van Europa!

Kerstreis Sfeervol Tirol

Ontdek de bijzondere kerstsfeer in Oostenrijk en geniet van een kerstreis met een winters landschap. De besneeuwde bergtoppen, sfeervolle stadjes en fonkelende pracht van de Swarovski Kristalwereld zullen een onvergetelijke indruk maken. Onderweg naar Oostenrijk bezoeken we de gezellige kerstmarkten in Frankfurt en München maken we excursies naar Füssen en Cochem. Ga met ons mee en vier de Kerst in Oostenrijk!
8 dagen incl. bus & halfpension
Combineer drie prachtige hoofdsteden, allen gelegen aan de Donau, tijdens één sfeervolle kerstreis! Ontdek het centrum van Bratislava, bewonder het beroemde Schloss Schönbrunn in Wenen, ga op zoek naar leuke souvenirs op de kerstmarkt en wandel langs de imposante parlementsgebouwen van Budapest. Incl. kerstdiner op 25 dec. en rondleiding met Nederlandse gidsen in Budapest en Wenen.  

Kerstreis Verrassend Duitsland

Duitsland is één van de mooiste landen om de feestdagen te vieren. Natuurlijk zijn er de bekende kerstmarkten, maar tijdens deze reis laten we u ook de grote diversiteit van Duitsland zien. Maak kennis met fraaie steden als Dresden en München, de natuur van het Ertsgebergte en kleurrijke en romantische plaatsjes als Nördlingen en Donauwörth. Ontdek ook het porselein uit Meißen en ga een dag mee naar de Tsjechische hoofdstad Praag.
12 dagen, incl. bus & halfpension 
Ontdek de noordelijke provincies van Nederland! Vanuit Groningen maken we excursies naar o.a. een orchideeëntuin, jeneverdistilleerderij en het zeehondencentrum in Pieterburen. We maken kennis met enkele  Friese Elf Steden en bezoeken het Planetarium, Friese Scheepvaartmuseum en de Hunebedden in Drenthe. Een prachtige kerstreis waarbij veel entreegelden in de prijs zijn inbegrepen!
6 dagen, incl. bus & halfpension 
Reis met ons mee naar Benidorm en geniet van een heerlijke kerstvakantie aan de kust, inclusief veel leuke excursies. Bezoek de prachtige Spaanse steden Alicante, Valencia en Murcia. Geniet van de mooie stranden en de palmentuin in Elche en proef de lekkere chocolade waar Villajoyosa om bekend staat. Reserveer nu meteen deze busreis en vier Kerst en Oud&Nieuw in Benidorm. Incl. kerstdiner en Oudejaarsgala! 
14 dagen, incl. bus & halfpension 

Meer inspiratie nodig...?
Bekijk dan ook de volgende gegarandeerde kerstreizen met vertrekgarantie