Menu
Singlereizen: 50-plus met de bus
"Share moments" is een veel gehoord gezegde. En wat is er leuker dan mooie momenten samen delen met anderen? Alleen op vakantie, maar toch samen genieten met andere alleengaanden… Lijkt u dat wel wat, laat u dan inspireren door één van de onderstaande reizen.
Singlereizen
Wij bieden u diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast hebben wij meerdere single-vriendelijke reizen. Voor deze reizen betaalt u geen of slechts een beperkte 1-persoonskamertoeslag. Alle reizen zijn compleet verzorgde busreizen, niet specifiek voor alleengaande reizigers, maar wel extra aantrekkelijk. Tijdens de groepsreizen bent u verzekerd van een comfortabele bus met ervaren chauffeur/reisbegeleider. Wij regelen alle praktische zaken voor u, zodat u tijdens de reis alleen maar hoeft te genieten en uitgebreid kennis kunt maken met de andere reisgenoten van het gezelschap. Kortom: tijdens een singlereis kunt u heerlijk samen met andere alleengaanden genieten van uw vakantie. "Share moments" en ga mee...!


Single reizen met de bus voor 50-plus

Ga mee naar Thüringen en ontdek het groene en culturele hart van Duitsland! Maak kennis met de historie van prachtige steden als Weimar, Erfurt en Gotha en duik in de historie van onder meer Luther en Bach. Ga tevens mee naar Kassel, de hoofdstad van de Duitse Sprookjesroute. Hier begonnen de Gebr. Grimm ooit aan hun inmiddels wereldberoemde sprookjesverzameling. Ontdek de prachtige binnensteden en geniet van de mooie natuur in het hart van Duitsland! Naast de leuke excursies overdag, kunt u ook 's avonds volop genieten. Er is gezellig entertainment in het hotel, waarbij u natuurlijk zelf de keuze heeft of u hieraan wilt deelnemen of niet. Vrijheid, blijheid...!

Alternatief is het prachtige Ertsgebergte; een bergketen in het oosten van Duitsland, op de grens met Tsjechië. Tijdens deze single-reis kunt u volop genieten van de schitterende natuur en het gevarieerde landschap. Tevens nemen wij u mee naar diverse bezienswaardige plaatsen. Zo bezoeken we onder meer Annaberg-Buchholz, één van de mooiste steden van de Saksische zilverroute en gaan we richting Seiffen, hét centrum van de Duitse houtsnijkunst. In Zwickau kunt u kennismaken met de historie van de Trabant en Audi en tijdens een uitstapje over de grens met Tsjechië kunt u genieten van al het goede dat de bekende Tsjechische kuuroorden Karlovy Vary en Marianske Lazne te bieden hebben. Een prachtige single-reis! Gaat u met ons mee...?

NB: onze single-reizen zijn geen dating-reizen, maar gewoon een super leuke manier om samen met andere alleengaanden comfortabel op vakantie te gaan met de bus. De meeste singles die meegaan met onze busreizen zijn circa 50-plus. Bent u 50+ en op zoek naar een leuke reis, wacht dan niet langer en reserveer direct!

Single of alleengaand, maar vindt u het leuker om met een gemêleerd gezelschap op reis te gaan? Bekijk dan onze single-vriendelijke reizen. Bij deze reizen betaalt u slechts een beperkte 1-persoonskamer toeslag. Kiest u voor een reis naar het Neckardal, de Moezel of onze All inclusive 3-landenreis? Dan betaalt u helemaal niets meer wanneer u alleen bent en dat is wel zo prettig!

  • 5 dagen busreis Neckardal
  • 5 dagen busreis All inclusive naar de Moezel
  • 5 dagen busreis All inclusive naar de Harz
  • 7 dagen busreis Zwarte Woud
  • 7 dagen busreis All inclusive 3 landen
  • 8 dagen busreis Tirol en Brixen
  • 10 dagen busreis Karinthië, incl. Venetië en Meer van Bled (Slovenië)
  • 10 dagen busreis Schitterend Zwitserland
  • 10 dagen busreis All inclusive Balatonmeer en Budapest

  • Wilt u één van deze of onze andere single-vriendelijke busreizen reserveren? Wacht dan niet te lang want volgeboekt = volgeboekt. Laat u verrassen door de prachtige programma's, leuke excursies en eventuele extra's en bekijk de volledige programma's. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze reisinformatrices. Zij helpen u graag!