Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Magische winter in Phantasialand
Laat al uw dromen uitkomen deze winter en ervaar de magie van koning winter tijdens de bijzondere wintershow: ‘Tiempo de Fuego’ in het Duitse pretpark Phantasialand. Een pretpark voor het hele gezin met unieke attracties, wervelende shows en speciaal tijdens de koude en donkere wintermaanden een sprookje dat ieders hart zal verwarmen. Ontdek Phantasialand tijdens de winterperiode en geniet van de vele magische momenten....
Bekijk aanbod

Magische momenten

Koning winter zorgt dit jaar voor magische momenten. Niet alleen in Disneyland Paris, maar ook in het Duitse pretpark Phantasialand. Het is één van de meest veelzijdige pretparken in Europa, met voor elk wat wils. Kleine avonturiers zullen zich prima vermaken in het Kinderland en tijdens een wandeling over het sprookjespad. Grotere kinderen en volwassenen kunnen zich naar hartenlust uitleven met de vele achtbanen en andere leuke en spectaculaire attracties. Wist u, dat u in Phantasialand binnen 1 dag een reis om de wereld kunt maken? Wandel van Berlijn naar China om vervolgens via Afrika en het Wilde Westen naar Mexico te gaan…. Phantasialand is een uniek pretpark waar tijdens de wintermaanden extra veel te beleven valt.

Wintertraum…

Beleef de “Wintertraum” in Phantasialand en ervaar dat het soms lijkt alsof de tijd even stil heeft gestaan als Koning Winter met zijn magische toverstaf door het pretpark is geweest.
Geniet van prachtige verhalen….
Laat u betoveren door een winterlandschap met fascinerende lichtjes….
Zie hoe de sneeuw dwarrelt over de Berlijnse boulevard
Bewonder de indrukwekkende kerstboom op de Kaiserplatz…
Bindt de schaatsen onder en zwier over het ijs…
En sluit de dag af met een typisch winterse versnapering bij één van de vele knusse kraampjes, cafés en restaurants….


Een winter vol spanning en actie

China is het land van de draak, de vuurspuwende draak die ervoor zorgt dat het overal fonkelt en schittert. IJspegels hangen aan de bomen en een zee van lichtjes verwarmd Chinatown. In Afrika branden de fakkels die de Black Mamba, die door donkere ravijnen en spelonken raast, een extra spannende dimensie geven. Zij jaagt langs ruwe rotsformaties en over kletterende watervallen. Een rit waarbij u na afloop opgelucht ademhaalt als u weer heelhuids bent aangekomen…

Niet alleen de Black Mamba is in mysterieuze sferen gehuld. Ook de tempelruïne Talocan doemt op uit de mist en wordt omgeven door vuurfonteinen, die de duisternis op indrukwekkende wijze verstoren. Ervaar de spanning in het donker en stap aan boord van de spooktrein van de Colorado Adventure die met ongekende snelheid door de bocht vliegt en rakelings langs kliffen en ravijnen raast. Een unieke attractie die tijdens de schemering en avonduren garant staat voor pure actie!

Tijdens de wintermaanden zijn de meeste attracties in Phantasialand geopend. Alleen de waterattracties zijn in verband met de kou buiten gebruik.

Bijzonder wintersprookje

De magische reis door het winterse Phantasialand zal u verrassen en betoveren… En het maakt niet uit hoe koud het is want uw koude handen kunt u overal warmen aan heerlijke glühwein, warme chocolademelk en gezellige vuurkorven die overal in het park zorgen voor een echte winterse sfeer.

Of verwarm u zelf bij één van de vele overdekte attracties. Circa 70% van alle attracties zijn overdekt en bieden onder alle weersomstandigheden dus plezier voor jong en oud! Ga op muizenjacht in de unieke en interactieve attractie Maus au Chocolat, een attractie voor het hele gezin! Geniet van spectaculaire 3d effecten, maar pas op: voor u het weet bent u verslaafd!

Wilt u dat voorkomen, ga dan naar „Das verrückte Hotel Tartüff“ en beleef de wereld op zijn kop of ervaar een vrije val in het Mystery Castle


"Tiempo de Fuego"

Het hoogtepunt aan het eind van de dag is ongetwijfeld de bijzondere winterse show “Tiempo de Fuego”, een fascinerende en betoverende show vol passie, lichtprojecties en vlammenwerpers. Kippenvel…! Ga zeker ook langs bij de hartverwarmende eindshow op het Kaiserplatz. Zodra het avond wordt, kunt u hier genieten van een waar wintersprookje met op de achtergrond een magisch vuurwerk. De perfecte afsluiting van een heerlijke dag in Phantasialand!

Kom naar Winter Phantasialand en laat u inspireren door de magie van Phantasialand Wintertraum... Al uw dromen komen uit in deze magische wereld tussen fantasie en werkelijk. En dat alles in een prachtig winterlandschap met sfeervol versierde straten en pleinen plus de aangename geur van winter!