Reizen naar musicals in Londen
Menu
Genieten van een musical op de West End...?
Altijd al eens willen genieten van een bekende musical op de West End in Londen? Dan is dit uw kans! Wij bieden u een aantal voordelige musical-arrangementen Londen aan, waarbij u kunt kiezen uit 4 en 5 daagse reizen en tickets voor The Phantom of the Opera en Thriller!
Musicial reizen Londen
Wie aan musicals denkt in combinatie met een stedentrip, komt bijna automatisch uit bij Londen. Sinds jaar en dag is Londen dé musicalhoofdstad van Europa. In de theaterwijk West End kunt u genieten van de leukste, grootste en beste shows die vaak vele jaren “on stage” zijn. Toneel, musical, muziek… U noemt het en er is wel een show in één van de grote of kleinere theaters van de West End die aansluit bij uw wensen. Vooral de vaak wereldberoemde musicals zijn enorm populair onder bezoekers van de Engelse hoofdstad. En speciaal voor al die musicalliefhebbers bieden wij nu een speciale stedentrip aaninclusief bezoek aan één van de shows op de West End. U kunt kiezen uit:

Thriller Live is een spectaculaire musical. Een eerbetoon aan de roemrijke carrière van de onbetwiste King of Pop: Michael Jackson en de Jackson 5. De musical trekt al jaren volle zalen in het Lyric Theatre aan Shaftesbury Avenu, vlakbij Picadilly Circus.
Geniet en zing mee met de grootste hits van Michael Jackson, waarbij Thriller natuurlijk niet zal ontbreken! Al jaren staat deze hit op nummer 1 van de best verkochte albums ter wereld. Daarnaast brengt de getalenteerde Londense cast bekende songs als I’ll bet here, Can you feel it, Rock with you, Billie Jean, Earth Song en vele, vele anderen ten gehore. Laat u verrassen door schitterende choreografie, oogstrelende multi-media effecten en sensationele dansen!
De Phantom of the Opera blijft één van de meest populaire shows in Londen. De musical is al sinds 1986 te zien en wereldwijd zijn er voor deze succesvolle musical van Andrew Lloyd Webber al meer dan 100 miljoen tickets verkocht! De show won vele awards en iedereen die de Phantom of the Opera gezien heeft, onderstreept het succes. Dagelijks is de musical te zien in Her Majesty’s Theatre in de West End. Geniet van een magisch en onvergetelijk muzikaal meesterwerk, dat de tragische liefdesgeschiedenis vertelt van de mooie operazangeres Christine en de verminkte jonge componist – de Phantom – die van haar houdt, maar die tegelijkertijd gevreesd is vanwege zijn fysieke verschijning. De grote vraag is natuurlijk: zal de liefde overwinnen…?
Wist u dat...?
De Phantom of the Opera de op één na langstlopende West End-musical is? En de langstlopende Broadway-musical in de geschiedenis! Nog een extra reden om naar Londen te gaan en de musical te bezoeken tijdens uw stedentrip. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk het aanbod! En gaat u naar Londen? Neem dan ook eens een kijkje bij de volgende inspiratiepagina's:

 • SHOPPEN IN LONDEN >>
 • KERSTSHOPPEN IN LONDEN >>
 • KONINKLIJK LONDEN >>

 • Of bekijk onze bestemmingsinformatie bij de diverse Londen-reizen.
  Bezienswaardigheden nabij de West End in Londen
  Alle twee de musicals zijn te zien in de bekende theater- en uitgaanswijk West End in Londen. Een enorm gezellige en bruisende wijk, waartoe onder meer ook Picadilly Circus, Trafalgar Square en Covent Garden behoren. Stuk voor stuk populaire toeristische trekpleisters en plaatsen waar het altijd gezellig druk is. U vindt er tal van winkels, gezellige pubs en leuke restaurants. Bij Trafalgar Square vindt u ook de National Gallery en de Portrait Gallery, twee musea die gratis toegankelijk zijn! Van daaruit is het slechts een kleine wandeling naar Buckingham Palace, waar u van april t/m juli dagelijks om 11.30 uur kunt genieten van de wisseling van de wacht. Voorafgaand aan de Queen's Guards vindt om 11 uur bij de Whitehall de wisseling van de wacht plaats. De Whitehall ligt op de route als u vanaf Trafalgar Square richting Buckingham Palace gaat. Dus waarom de twee ceremonies niet combineren...?

  Wie richting de West End gaat, mag natuurlijk ook het wereldberoemde Eros beeldje op Picadilly Circus niet missen. Het plein grenst direct aan de minstens zo bekende winkelstraat Regent Street die u als vanzelf naar de meest populaire winkelstraat van Londen brengt: Oxford Street. Bent u 's avonds in de buurt van Picadilly, laat u dan verwonderen door de kleurrijke neon-reclame die in veel brochures gepresenteerd wordt als hét plaatje van de Engelse hoofdstad.

  Covent Gardenis wellicht het minst bekend van de drie genoemde locaties in de West End. Iedereen die Covent Garden wel kent, zal beamen dat het een trekpleister van de eerste orde is. Ooit ontstond hier in 1640 de oudste fruitmarkt van Londen. Tegenwoordig vindt u er een gezellige toeristenmarkt, die omgeven wordt door een zo gezellige koffiehuisjes, pubs en leuke kleine boetiekjes. Regelmatig kunt u hier genieten van straattheater en gratis entertainment. Een extra goede reden om zeker deze kant uit te gaan wanneer u in Londen bent. In de directe omgeving van Covent Garden vindt u overigens ook het London Theatre museum, met 's werelds grootste en belangrijkste theatercollectie. Een leuk uitje om op de TO DO lijst te zetten wanneer u één van onze musical-arrangementen naar Londen boekt!