Menu
Ontdek de mooiste autorondreizen in Europa
Wilt u graag een mooie, individuele rondreis maken? Maar weet u nog niet precies waar naartoe? Laat u dan inspireren door de mooiste autorondreizen in Europa. Het motto van deze reizen: "vrijheid, blijheid". Wij regelen voor u de hotels en een aantal excursies. Voor de rest kunt u grotendeels zelf het programma bepalen. Natuurlijk geven wij u graag diverse tips met betrekking tot de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Zo haalt u het uiterste uit uw vakantie.
Alle autorondreizen
Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons een uitgebreid pakket met toeristische informatie, handige adressen en interessante wetenswaardigheden over de bestemming van de reis. En wilt u de rondreis graag met één of meerdere dagen verlengen? Informeer dan naar de mogelijkheden. In overleg zijn voor de meeste autorondreizen aanpassingen mogelijk. Laat u inspireren door één van de onderstaande autorondreizen of bekijk het complete aanbod. Er komen regelmatig nieuwe rondreizen bij. En heeft u speciale wensen? Neemt u gerust contact op. Wie weet kunnen onze reisinformatrices u verder helpen.

Ontdek de mooiste plekken in Europa

Ontdek Thüringen, het groene hart van Duitsland met prachtige vakwerksteden en historische bezienswaardigheden die tot het Werelderfgoed van Duitsland behoren. Bekende componisten en even bekende sprookjes passeren de revue. Ontdek de erfenis van de gebr. Grimm in Kassel en laat u rondleiden door de Wartburg, waar Maarten Luther het Nieuwe Testament vertaalde. Bach, Schiller, Liszt en Wagner… Ook die namen zijn nauw met deze streek verbonden. Laat u verrassen door hetgeen zij hebben nagelaten. 

Geïnteresseerd? Bekijk dan onze
Polen is een prachtig, veelzijdig land. U kunt er genieten van fantastische natuur en steden waar u zich volledig kunt onderdompelen in de rijke cultuur & historie. Ontdek Wroclaw, het Venetië van Polen en bezoek Krakau, de stad met een Koninklijk verleden en één van de mooiste pleinen van Europa. Combineer Krakau met de Wielickza zoutmijnen, uniek in de wereld en magnifiek! Sluit de autorondreis af bij het Tatra gebergte en geniet letterlijk op grote hoogte...!

Geïnteresseerd? Bekijk dan onze
De Romantische Strasse is één van de bekendste toeristische routes van Duitsland. Natuur, cultuur en gastvrijheid gaan hier hand in hand. Geniet van het fraaie landschap, dwaal door de middeleeuwse straten van Rothenburg ob der Tauer, ontdek het verhaal achter de krater bij Nordlinger Ries en geniet van het feeërieke Schloss Neuschwanstein en het minder bekende, maar zeker niet minder mooie, Schloss Hohenschwangau. Entree tot beide kastelen is inclusief!

Geïnteresseerd? Bekijk het programma:
Deze reis begint op het eiland Krk aan de prachtige Kvarner Rivièra. Geniet van de zeer gevarieerde natuur, de vele pittoreske baaien en stranden en de fraaie oude dorpen. Via het  indrukwekkende Nationaal Park van de Plitvice Meren rijdt u vervolgens naar Trogir, een stad die vermeld staat op de lijst van UNESCO. Bezoek o.a. de nabijgelegen stad Split, voordat u richting Zadar en de hoofdstad Zagreb gaat. Een prachtige rondreis Kroatië met veel hoogtepunten! Wacht niet langer en boek vandaag nog...!

Bekijk het volledige programma van de
Maak een reis langs de mooiste kastelen van Duitsland. Bezoek Schloss Heidelberg, het sprookjesslot Neuschwanstein en de feeërieke burcht Hohenzollern. Al deze kastelen staan hoog genoteerd op de lijst van best bezochte highlights van Duitsland. Laat u mee voeren door de verhalen over lang vervlogen tijden, geniet van de romantiek en ridderverhalen uit de Middeleeuwen en wandel door de vertrekken waar keizers, koningen en andere hoog-geplaatste adel u voor gingen. Een prachtige autorondreis vol historie...!

Kijk voor meer informatie op
Ontdek de betoverende schoonheid van Andalusië met wereldberoemde steden als Sevilla, Cordoba en Granada. Stuk voor stuk meer dan de moeite waard om te ontdekken. Geniet van de authentieke flamenco, leer alles over de invloed van de Moren in deze Spaanse regio, geniet van het uitzicht op de Sierra Nevada en sluit de autorondreis af met een paar dagen aan één van de Spaanse Costa's. Wij bieden u twee rondreizen aan, één met en één zonder excursies, zodat u zelf kunt bekijken welke reis het beste bij uw wensen past.

Ontdek Andalusië en ga mee. Kijk op

Meer inspiratie nodig? Klik HIER voor het complete overzicht van onze AUTORONDREIZEN

Of bekijk onze autorondreizen naar:
Kroatië


Groot-Brittannië
Overige bestemmingen