Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Kerstshoppen in Londen
Het is al jaren bekend bij veel mensen: kerstshoppen in Londen is een ware belevenis…! In de prachtig en sfeervol versierde winkelstraten komt de kerstmuziek u tegemoet. Alle etalages zijn schitterend versierd en overal voelt u de kerstsfeer, zoals die alleen in Engeland geproefd kan worden. Voor de Engelsen is Kerst magisch en dat merkt u...!
Alle kerstreizen Londen
Vanaf november kunt u in Londen genieten van de feestelijke kerstverlichting en prachtig versierde winkeletalages vol sfeervolle kerstartikelen. Op verschillende plaatsen in de stad worden ijsbanen aangelegd voor het echte winterse gevoel. En rondom deze ijsbanen is vaak een kerstmarkt te vinden met leuke en gezellige kramen. Dit jaar kunt u de schaatsen onderbinden op de ijsbaan bij o.a. de London Eye, Hyde Park, Tower of London, Somerset House en Canary Wharf.


Wie wil genieten van het ultieme kerstgevoel en tegelijkertijd van kerstshoppen houdt, raden wij aan om zeker richting Regent Street en Oxford Street te gaan. Regent Street staat erom bekend dat hier de mooiste kerstverlichting te vinden is. En ook de meest spectaculaire etalages! De ene etalage is nog mooier dan de andere, waardoor alleen 'window shoppen' al een geweldige activiteit is tijdens de kerstperiode. Laat u echter ook verrassen door het interieur van veel winkels. Bij sommige zaken stapt u werkelijk binnen in een soort kerstparadijs en lijkt het voor even alsof u onderdeel bent van een sprookje… Dat geldt zeker voor de kerstafdelingen van het bekende warenhuis Selfridge.
Selfridge is het op één na grootste warenhuis van Londen; dé concurrent van Harrods. En alleen daarom al doet Selfridge er echt alles aan om de klanten naar hun warenhuis te trekken. Zeker rondom de kerstdagen en de weken voor Kerst. Vanaf augustus kunt u hier al terecht voor al uw kerstartikelen en de meest bijzondere kerstcadeaus! Groot voordeel: over het algemeen is Selfridge goedkoper dan Harrods, zodat u – en anders zeker uw portemonnee - hier wellicht beter kunt slagen. En de Kerstman…? Ook die doet zijn inkopen bij Selfridge, dus wilt u met hem op de foto, dan is dit uw kans…!
Naast Harrods en Selfridge zijn er nog tal van andere winkels die u eigenlijk niet mag missen tijdens het kerstshoppen in Londen. We noemen u onder meer “the Christmas Shop” nabij de Tower Bridge. Hier zijn het hele jaar door kerstartikelen te koop en tijdens de kerstperiode pakt de winkel extra feestelijk uit. Voor kinderen is Hamley’s (Regent Street) een waar paradijs! Dit is niet alleen de grootste speelgoedwinkel van Europa, maar zelfs één van de grootste speelgoedwinkels ter wereld!! Wilt u uw (klein)kinderen verwennen met kerst, dan bent u bij Hamley’s op het juiste adres. Alle kerstcadeaus worden ook nog eens mooi ingepakt, zodat u thuis extra feestelijk voor de dag kunt komen.


Meer inspiratie nodig? Dan kunnen wij u ook een bezoek aan Harrods of het minder bekende Fortnum & Mason aanraden. In deze chique warenhuizen komt de Kerst echt tot leven. Ga op zoek naar een exclusief Kerst geschenk voor familie en vrienden. Gaan de prijzen boven uw budget, dan is alleen kijken ook al leuk. Hier is werkelijk alles te koop! 
Ook leuk: Covent Garden met een gezellige kerstmarkt. Covent Garden is ook heel gezellig om lekker iets te gaan eten of drinken. U vindt er tal van leuke pubs en restaurants! Of wat dacht u van het Winter Wonderland in Hyde Park; een gezellige kerstmarkt in een romantisch winterlandschap. Hier komt u echt helemaal in de kerststemming.
U ziet het: Londen is the place to be voor Kerst! Wacht niet langer en boek nu uw kersttripje naar Londen. Geniet van de uitbundige kerstsfeer, de prachtige etalages, gezellige kerstmarkten en zwier een rondje over één van de ijsbanen die op verschillende plekken in de stad te vinden zijn. Happy X-mas...!Meer inspiratie nodig?
Bekijk dan ook de volgende inspiratiepagina's:
  • Leukste kerstmarkten in Europa
  • Kerstmarkten in Praag
  • Tips voor shoppen in Londen