Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Ontdek de leukste kerstmarkten van Europa
Kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Steeds eerder in het jaar worden veel steden feestelijk versierd en verschijnen de kerstartikelen in de schappen van de winkels. Vanaf half november kunt u in binnen- en buitenland ook weer volop genieten van prachtige en gezellige kerstmarkten. Sommige mensen denken dat al die verschillende kerstmarkten op elkaar lijken. Maar niets is minder waar! Ontdek waar u dit jaar moet zijn en welke kerstmarkten u zeker niet mag missen...!
alle kerstmarkten
Onderstaand geven wij u een overzicht van een aantal populaire steden voor het kerstshoppen. Zeker in Duitsland zijn er nog tal van andere leuke en gezellige plaatsen om te gaan winkelen in de aanloop naar de kerst. Geïnteresseerd? Bekijk dan zeker ons totale aanbod naar de Duitse kerstmarkten! Klik HIER.


Het is al jaren bekend bij veel mensen: kerstshoppen in Londen is een belevenis…! In de prachtig en sfeervol versierde winkelstraten komt de kerstmuziek u tegemoet. Alle etalages zijn schitterend versierd en overal voelt u de unieke kerstsfeer, zoals die alleen in Engeland geproefd kan worden. Voor de Engelsen is Kerst magisch en dat voelt u, overal in de stad. Ga kerstshoppen op Oxford Street, ontdek de prachtige etalages van Selfridges en Harrods of ga langs bij de grootste speelgoedwinkel ter wereld – Hamley’s – voor een kerstpresent voor de jongste leden van de familie. In de buurt van de Big Ben vindt u ook een sfeervolle kerstmarkt en ook een bezoek aan Covent Garden mag zeker niet ontbreken!

Lees HIER alles over de verschillende kerstmarkten in Londen of bekijk het aanbod.
De kerstmarkt van Antwerpen is al jarenlang enorm populair. De kerstmarkt vindt plaats rondom de Grote Markt, de Handschoenmarkt, Suikerrui en het Steenplein. Hier vindt u meer dan 100 houten kersthuisjes waar u terecht
kunt voor al uw decembercadeaus. De sfeer van de kerstmarkt is bijzonder, mede dankzij de setting van de kerstmarkt tussen de prachtige historische panden die ’s avonds feestelijk verlicht worden. Iedereen is het er over eens: kerstshoppen in Antwerpen is in de periode voorafgaand aan kerst echt de moeite waard! Niet alleen de kerstmarkt is zeer sfeervol. Ook de winkelstraten en etalages in het centrum van Antwerpen zijn mooi versierd met gezellige kerstverlichting. 

Ga mee naar de kerstmarkt in Antwerpen en boek één van de kerstmarkten cruises >>
Net als Parijs en Londen is ook Praag het jaar rond een prachtige stad om te bezoeken. De Karelsbrug, Praagse Burcht, het Joodse kerkhof en de prachtig gerenoveerde eeuwenoude panden… Het zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden. Voor tips met betrekking tot verrassende bezienswaardigheden in Praag, klik HIER. In de aanloop naar Kerst kunt u naast deze bezienswaardigheden ook genieten van de meest sfeervolle kerstmarkten. De stad is prachtig versierd en overal proeft u de sfeer van Kerst. Ga langs bij de kerstmarkten op het Wenceslasplein, op het Old Town Square en ontdek de verschillende kleinere kerstmarkten met tal van typisch Tsjechische kerst souvenirs.

Geïnteresseerd? Bekijk het aanbod >>


De kerstmarkt in Düsseldorf is al jaren één van de meest populaire kerstmarkten van Duitsland voor veel Nederlanders. En niet voor niets, want Düsseldorf is vanuit ons land natuurlijk makkelijk te bereiken. In het sfeervolle centrum van Düsseldorf kunt u op maar liefst genieten van 6 verschillende kerstmarkten! Elke kerstmarkt heeft z'n eigen sfeer en dat maakt de kerstmarkten in Düsseldorf zo bijzonder. Wandel van de nostalgische kerstmarkt op de Marktplatz naar de Jugendstil kramen op de Heinrich Heine Platz. Bindt vervolgens de schaatsen onder op de Gustaf Grundgens Platz en waan u in een waar kerstlandschap op de Sternchenmarkt.

Bekijk het volledige aanbod >>
Valkenburg is dé Kerst-stad van Nederland. Hier kunt u genieten van unieke kerstactiviteiten! Bezoek de Gemeentegrot met de oudste en grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. En ga richting de Fluweelengrot, waar naast een leuke kerstmarkt, ook de Kerstman in hoogsteigen persoon aanwezig is en u de grootste ondergrondse Kerststal van Europa kunt bewonderen! Nog meer superlatieven vindt u in het Mergelrijk, waar u een levensgroot mergelbeeld van De Nachtwacht kunt aanschouwen, terwijl u luistert naar verschillende kerstverhalen. Boek een weekendje weg Valkenburg en laat u verrassen!

Klik HIER voor het aanbod >>
Combineer een minicruise met kerstshoppen in York, één van de mooiste steden van Engeland en alleen daarom al een bezoek waard. In aanloop naar de Kerst is York echter nog leuker. Net als veel andere Engelse steden maakt York zich dan op voor de Kerst. De straten worden feestelijk versierd en de winkels presenteren de mooiste etalages. Van 15 nov tot 23 dec vindt de St. Nicholas Fair plaats, één van de meest populaire kerstmarkten van Groot-Brittanië! Ook Howard Castle is prachtig versierd met duizenden kerstballen, kaarsen en kransen. Of ga langs bij Coppergate, Coney Street, Stonegate en Shambles en geniet van de vele originele winkels. Hou de kerstdata in de gaten!

Boek een minicruise York >>


Meer inspiratie nodig?
Bekijk dan HIER het totale aanbod Kerstmarkten >>