Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Magische feestdagen in Disneyland® Paris
Bent u met de feestdagen al eens in Disneyland® Paris geweest? Dan weet u hoe prachtig Main Street, U.S.A. versierd is. Overal waar u kijkt, ziet u schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt door de lucht en de mooiste kerstversieringen brengen u direct in de kerststemming. Disney’s Betoverende Kerst wordt dit jaar gevierd van 5 november 2019 t/m 6 januari 2020. Alle Disney figuren en de Kerstman zijn al druk bezig met de voorbereidingen om u straks te laten genieten van magische feestdagen!
Bekijk aanbod


Tijdens Disney's Betoverende Kerst kunt u genieten van duizenden schitterende lampjes, een gigantische kerstboom op Town Square en de mooiste kerstversieringen die u de weg wijzen naar het sprookjesachtige Kasteel van Doornroosje. Mickey, Minnie, de Kerstman en alle andere Disney Figuren staan klaar om met u op de foto te gaan. Neem uw camera dus mee...! 

Adembenemende live shows en een kleurrijke parade zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Zing en dans bij Disney's Christmas Parade, de speciale kerstparade. Kijk uw ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en onder meer Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A. voorbijtrekken met adembenemende paradewagens, voorzien van schitterende kerstversieringen. Spring tevens van plezier als de dansende zuurstokken, koekmannetjes en ander overheerlijk kerstsnoep de wonderlijke wintersfeer als het ware tot leven laten komen. 

Mickey is niet alleen druk met de kerstactiviteiten in het Disneyland Park. ook in Walt Disney Studios Park maakt Mickey zijn entree. Swing en tap mee met de vrolijke en knallende Broadway tapdansshow van Mickey's Christmas Big Band, te zien in het Animagigue Theater. Geniet van bekende kerstklassiekers met niemand minder dan Mickey achter de drums!

Voor zijn Grandioze Mickey Mouse Party heeft Mickey zijn vrienden uitgenodigd in hun mooiste kerstoutfits. Samen met u vieren zij een Magische kerst. Dit is uw kans om een unieke selfie te maken met Minnie en Buzz Lightyear in het Walt Disney Studios Park. Schud ook de handen van Marie, Stampertje en Miss Bunny die vakantie vieren in het Disneyland Park. En wie weet komt u zelfs de kerstman tegen die t/m 25 december ook regelmatig te gast is in de Disney Parken. Wie gaat u een kerstknuffel geven...?
Hoor aan het eind van de dag de belletjes van de arrenslee rinkelen als Mickey, Minnie en hun vrienden samen met de Kerstman tevens voorop staan in de vrolijke Sing-a-Long van Mickey's Magical Christmas Light, waarna ze met elkaar de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Squar aansteken. Echt een Magisch moment...!  

Vier de Kerst ook in Disney Village, waar tal van activiteiten worden georganiseerd en waar u kunt genieten van een traditionele kerstmarkt. Gaat u naar de Dinnershow? Dan kunnen wij u vast verklappen dat die speciaal voor deze gelegenheid in een winters jasje gestoken wordt. Een betoverend feestelijke show tijdens de meest magische tijd van het jaar! 

Gaat u voor Oud & Nieuw naar Disneyland Paris? Dan kunt u op 31 december overdag volop genieten van alle shows en attracties in de beide Disney Parken. Na de dagelijkse avondshow sluit het Disney Park haar deuren op oudejaarsavond om 18.00 uur. Daarna is Disneyland Paris exclusief geopend voor een New Year's Eve Party. Voor dit evenement zijn speciale tickets nodig, die niet inclusief zijn bij onze reizen. Op 31 december heeft u op vertoon van uw reguliere ticket na 18.00 uur wel toegang tot het Walt Disney Studios Park. Daar zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden met een grote vuuwerkshow. Happy New Year...!