Kerst in Disneyland® Paris
Menu
Magische feestdagen in Disneyland® Paris
Bent u met de feestdagen al eens in Disneyland® Paris geweest? Dan weet u hoe prachtig Main Street, U.S.A. versierd is. Overal waar u kijkt, ziet u schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt door de lucht en de mooiste kerstversieringen wijzen u de weg naar het sprookjesachtige kasteel van Doornroosje. Disney’s Betoverende Kerst wordt dit jaar gevierd van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019. Alle Disney figuren en de Kerstman zijn al druk bezig met de voorbereidingen om u straks te laten genieten van magische feestdagen!
Bekijk aanbod


Tijdens Disney's Betoverende Kerst kunt u genieten van duizenden lampjes en een gigantische kerstboom op Town Square, sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden, terwijl Mickey, Minnie en diverse andere Disney Figuren klaarstaan om met u op de foto te gaan.

Natuurlijk zijn Mickey en zijn vrienden er ook tijdens de speciale Christmas Parade. Zie hoe Mickey, Minnie, Woody, Buzz Lightyear, Daisy en o.a. Winnie the Pooh door Main Street, U.S.A.® rijden met adembenemende paradewagens. Hoor hoe de kerstmuziek door de straten van het Disneyland® Park klinkt en swing mee met de dansende zuurstokken, vrolijke koekmannetjes en andere lekkernijen die een magische wintersfeer tot leven laten komen. Iedereen helpt een handje mee om alle kerstcadeaus op tijd bij de kinderen te krijgen. Natuurlijk zal ook de kerstman zelf aanwezig zijn!  

Naast Disney's Christmas Parade is ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien met vele andere Disney figuren op prachtige wagens en aanstekelijke muziek.

Warm vervolgens uw stembanden op voor een bezoek aan het Chaparral Theater in Frontierland, dat tijdens de kerstperiode is omgebouwd tot een waar ijspaleis. Zing uit volle borst mee met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff tijdens de swingende Frozen Sing-along. “Do You Want To Build A Snow Man”, “Love Is An Open Door”, “Let it Go”… Ze komen allemaal voorbij…!

NIEUW in Animagigue!

Mickey’s Magical Christmas Big Band
Voor meer muzikale klanken gaat u naar het Walt Disney Studios Park, waar Mickey en Minnie een fantastisch live concert geven. Samen met een live koor en swingende jazz big band brengen zij tal eeuwig stralende kerstklassiekers op de planken. Zingt u mee…? De show was in 2017 zo'n succes dat ze dit jaar stralen op een groter podium met een nieuwe, interactieve finale... Laat u verrassen en kom langs....!

NIEUW op Royal Castle Stage!

A Merry Stitchmas

Ook de ondeugende buitenaardse Stitch viert de Kerst. Samen met Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden laat Stitch u genieten van een heerlijke wintershow boordevol vrolijke klanken en volop kerstgevoel. Ga naar het podium voor het kasteel en zing ook hier mee met de vele bekende liedjes.  
Hoort u aan het eind van de dag de belletjes van de arrenslee rinkelen? Dan komen Mickey, Minnie en al hun vrienden eraan. Samen met de Kerstman gaan zij u voor in de vrolijke sing-along richting de reusachtige kerstboom op Town Square. Geniet van een werkelijk magisch moment als zij de duizenden lichtjes in de boom ontsteken. Ongetwijfeld zult u denken: droom ik nu of is dit echt….?  Even verderop zal het kasteel veranderen in een prachtig ijspaleis met duizenden lampjes....

Voor de eerste keer viert het Walt Disney Studios Park het kerstseizoen mee met twee nieuwe shows. Een paar keer per dag wordt de musicalkraker Sing Me a Merry Christmas opgevoerd en kun je beroemde kerstliedjes meezingen met Mickey en zijn vriendjes. En de klap op de vuurpijl is Goofy’s Incredible Christmas; een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en
Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal. Kom en geniet…!

Op 31 december kunt u overdag volop genieten van alle shows en attracties in Disneyland® Paris. Na de dagelijkse avondshow sluit het Disney Park op oudjaarsavond om 18.00 uur haar deuren. Daarna is Disneyland® Paris exclusief geopend voor een New Year’s Eve Party. Voor dit evenement zijn aparte tickets nodig, welke niet inclusief zijn bij de reis. Op 31 december heeft u op vertoon van uw reguliere ticket na 18.00 uur wel toegang tot het Walt Disney Studios® Park. Daar zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden met een grote vuurwerkshow. Happy New Year! Na de feestelijke jaarwisseling kunt u met de shuttlebus terug naar het hotel.