Menu
Vier de feestdagen op vakantie
Evenals voorgaande jaren, hebben wij ook dit jaar een verrassend programma samengesteld voor de feestdagen. Laat u inspireren door de vele reisideeën van meer dan 50 kerstreizen. Bent u op zoek naar cultuur, natuur of winterse sferen? Wilt u alleen met Kerst weg of ook graag met Oud&Nieuw? Met het hele gezin of zelfs 3-generaties naar Disneyland Parijs? Wat uw voorkeur ook is, bij ons vindt u ongetwijfeld de reis van uw keuze! Laat u inspireren en boek vandaag uw vakantie voor de meest sfeervolle periode van het jaar.
ALLE KERSTREIZEN
Wat doet u dit jaar? Blijft u thuis of gaat u gezellig mee op één van onze vele mooie busreizen. Geniet van de mooiste excursies, het fraaie winterse landschap, speciale kerstdiners en de onderlinge gezelligheid van de groep. Onze comfortabele bussen en deskundige chauffeurs staan garant voor een heerlijke kerstreis. Wat dacht u bijvoorbeeld van:


Oud & Nieuw reizen
Zin om Oud & Nieuw te vieren in een andere stad? Ga dan gezellig samen met familie en vrienden met ons mee en beleef een onvergetelijke jaarwisseling in Londen, waar u kunt genieten van één van de grootste vuurwerkshows ter wereld als de klok twaalf uur slaat. Of laat de champagnekurken knallen aan de Moezel of in het Westerwald en geniet all-inclusive van de jaarwisseling. Of wat dacht u van Disneyland? Boek dan direct en de voorpret kan beginnen!

5 dagen Busreis Oud en Nieuw in Londen >
Oud en Nieuw Kalkar Wunderland >>
Oud en Nieuw op de wintersport >>
Oud en Nieuw in Disneyland Paris >>
Ga gezellig kerstshoppen
Prachtig versierde etalages, duizenden fonkelende lichtjes, kleurrijke kerstversieringen, de geur van glühwein, gepofte kastanjes en andere lekkernijen... Het zijn slechts enkele van de vele redenen waarom mensen elk jaar graag in november en december kiezen voor een gezellig weekendje kerstshoppen. Doe dit jaar ook uw kerstinkopen op één van de vele leuke kerstmarkten en ga met ons mee de naar Duitsland, de Belgische steden of één van de vele leuke andere bestemmingen. Bekijk onze tips of maak een keuze uit het totale aanbod!

Kerstshoppen Londen, York of Edinburgh >
Dagtochten kerstshoppen >>
Kerstmarkten Duitsland >>
Kerstmarktencruises België & Duitsland >>


Bent u met de feestdagen al eens in Disneyland® Paris geweest? Dan weet u hoe prachtig Main Street, U.S.A. versierd is. Overal waar u kijkt, ziet u schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt door de lucht en de mooiste kerstversieringen wijzen u de weg naar het sprookjesachtige kasteel van Doornroosje. Disney’s Betoverende Kerst wordt dit jaar gevierd van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019. Alle Disney figuren en de Kerstman zijn al druk bezig met de voorbereidingen om u straks te laten genieten van magische feestdagen! Vier de feestdagen in Disneyland® Paris of ga in één van de weken voor Kerst naar het leukste en meest magische themapark nabij Parijs.

Bekijk het aanbod en reserveer direct:
Wilt u dit jaar een bijzondere kerstreis maken? Kies dan voor één onze mooie kerstcruises. Geniet van de winterse landschappen die aan u voorbij glijden, terwijl u er lekker warmpjes
bij zit en aan boord uitgebreid kunt genieten van een hele gezellige en intieme sfeer. Ontdek de leukste plaatsen langs de Rijn of laat u heerlijk verwennen aan boord van het riviercruiseschip MPS Rembrandt van Rijn terwijl u over de Nederlandse en Belgische wateren vaart. Of wat dacht u van een
speciale kerstshopping-cruise, waarbij u elke dag kunt genieten van een andere stad en dus andere kerstmarkten...?  

TIPS:
Kerstmarktencruises: ga kerstshoppen! >>
8 dagen kerstcruise Majestueuze Donau >>
Kerstcruise Nederland & België >>

Gegarandeerd vertrek! 
Ga voor 100% zekerheid en boek één van onze reizen met gegarandeerd vertrek! Onderstaand een aantal reizen met vertrekgarantie. Geïnteresseerd? Klik dan op de reis voor alle nadere gegevens van de reis. Of bekijk het totale aanbod aan reizen met 100% vertrekgarantie.

Kerstreis Wenen, Bratislava en Budapest
Kerstreis Sauerland met de bus
Kerstreis Groningen, Friesland en Drenthe
Kerstreis Praag, 6 dagen
Kerstreis Zwitserse Alpen
Kerstreis Comomeer & Bloemenrivièra
Kerstreis Romantisch Ertsgebergte
Kerstreis Nederland en Belgisch Limburg