Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Ontdek Rulantica, het indoor waterpark van Europa-Park
Ontdek het nieuwe indoor waterpark van Europa-Park: Waterwereld Rulantica. Hier draait alles om urenlang waterplezier! Rulantica ligt op een steenworp afstand van Europa-Park en is één van de grootste waterparken van Europa! U kunt er genieten van een uniek zwemparadijs dat is ingedeeld in 9 avontuurlijke themazones.
Alle reizen Europa-Park


Avontuurlijke themazones
De themazone Trølldal is volledig afgestemd op de jongste bezoekers, terwijl degenen die van uitdaging houden zich in themazones Vinterhal, Rangnakor en Vildststrøm uitstekend uit zullen vermaken. Ontdek de attractie Shotgun falls Isbrekker, waarin u in een buis naar beneden stort en vanaf een hoogte van 1,5 meter in het water plonst. Of test de AquaRocket-glijbaan Dugdrob & Vildfål, waarin u na het betreden van de glazen capsule een countdown hoort: 3, 2, 1 … Vervolgens klapt de bodem onder uw voeten weg en duikt u het diepe in. Wilt u meer rust en ontspanning? Ga dan naar de themazone Skog Lagune.

Bijzondere waterattracties
In totaal heeft Waterwereld Rulantica 25 waterattracties, waaronder ook het grootste golfslagbad van Duitsland. Tevens kunt u er genieten van een ontspannende Lazy River van 250 meter en 17 glijbanen, waaronder een aantal unieke glijbanen voor Europa. Sommige attracties zijn vanwege veiligheidsvoorschriften leeftijd of lengte gebonden aan bepaalde restricties. Het merendeel van de attracties en faciliteiten is echter geschikt voor jong en oud.

Buiten de 20 meter hoge schelpvormige hal met een oppervlakte van 32.600 m2 biedt Rulantica ook nog eens8.000 m2 waterplezier buiten. Naast een buitenbad (500 m2) en een wildwaterrivier is er buiten onder meer een ligweide waar u op één van de 500 ligstoelen kan relaxen.

Ook culinair genieten
Rulantica kent naast alle waterattracties ook een gevarieerd aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. In het zelfbedieningsrestaurant Lumålunda kunt u genieten van een uitgebreide menukaart en in het gezellige Kelpie Café worden onder meer zoete lekkernijen geserveerd. Liever iets hartigs? Ga dan langs bij het snackrestaurant Snekkjas of les uw dorst bij één van de gezellige poolbars.

Tickets
Per dag worden een maximum aantal bezoekers toegelaten tot Rulantica. Dit betekent dat u een ticket op datum nodig heeft voor uw bezoek aan Rulantica. Verblijft u in één van de onsite hotels van Europa-Park dan bieden wij u de optie om een ticket voor Rulantica bij te boeken. Bekijk de mogelijkheden of informeer bij één van onze reisinformatrices.