Menu
The Lion King & Jungle Festival
Beleef de beat van The Pride Lands en het ritme van de Jungle, exclusief in Disneyland Paris van 30 juni t/m 22 september 2019. Twee beroemde Disney verhalen komen tijdens deze maanden opnieuw tot leven in het Disneyland Park, met gloednieuwe shows en interactieve ervaringen.
Aanbod Disneyland Paris

The Lion King & Jungle Festival

Twee geliefde en wereldberoemde verhalen komen opnieuw tot leven! Ga deze zomer naar Disneyland Parijs en ontdek de Magie van Afrika. Maak tijdens The Lion King & Jungle Festival kennis met alle bekende Figuren uit deze beroemde Disney films. Brul van plezier, swing mee op de beat van de Pride Lands en voel het ritme van de jungle! Exclusief in Disneyland Paris, van 30 juni t/m 22 september 2019.

Unieke show:
Rythms of the Pride Lands

Ga naar Disneyland Paris en swing mee met de unieke show The Lion King: Rythms of the Pride Lands en laat u verrassen door bekende scènes die vertolkt worden op unieke wijze, zoals u nog nooit eerder gezien heeft! Droom weg naar Afrikaanse sferen en laat u meeslepen op de inspirerende ritmes van de djembés en drums. Swing, spring en brul van plezier als zangers, dansers en acrobaten Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar tot leven laten komen. Een unieke show in het compleet vernieuwde Chaparral Theater in Frontierland!

Muzikale parade:
The Jungle Book Jive

Denkt u dat u het verhaal van Jungle Book volledig kent? Laat u dan verrassen door de muzikale parade van The Jungle Book Jive! Bereid u voor op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle vol swingende muzikale klanken. Vier nog nooit eerder vertoonde werelden geven het klassieke Disney verhaal een compleet nieuwe swing! Dans met Baloe, King Louie en andere Jungle Book figuren de vrolijke jungledans. En ga samen met Mickey en zijn vrienden op een mysterieuze ontdekkingstocht door het fantastische dierenrijk. Te zien op Central Plaza.

Djembé Joy Village in Adventureland

Meer swingende klanken klinken uit de speakers van Disneyland Parijs in Adventureland. Daar zijn twee interactieve happenings. Laat u meevoeren door de vrolijke en meeslepende drumbeats en interactieve muzikale animaties in een typisch Afrikaans dorpje: Djembé Joy Village. Pak uw kans om zelf te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé bij de Djembé Academy. En haak in voor een uitbundige jungledans met niemand minder dan King Louie uit Jungle Book. Swing, spring, dans en geniet met volle teugen…!

Timon’s “MataDance”

Als u toch in Adventureland bent, ga dan zeker ook langs bij Timon en Pumbaa! Ook hier kunt u zingen, springen en dansen! Zet uw beste beentje voor en doe mee met de workshop “MataDance”. Timon, Pumbaa doen samen met traditionele Afrikaanse dansers hun uiterste best om u de swingende danspassen onder de knie te laten krijgen. Ondertussen vertelt Pumbaa zijn beste grappen. Kunt u uw lach inhouden en vrienden en familieleden verbazen met de ongekende en fantastische moves…?

Meet & Greet

Beleef de Magie van Disney en ga op de foto met de beroemde Disney Figuren uit The Lion King en Jungle Book! Schudt de hand van wijze Rafiki. Maak een dansje met Koning Lowietje die bekend staat als de beste swinger van de wildernis. Lach mee met Pumbaa en Timon en laat je verrassen door de altijd vrolijke Baloo. Wilt u het gevoel van Afrika, The Lion King en Jungle Book langer vasthouden? Ontdek dan de exclusieve merchandise en snacks. Wij zeggen: geniet en “Hakuna Matata!”

Aanbiedingen Disneyland Paris

Ga deze zomer ook naar Disneyland Paris en geniet van alle swingende shows en parades. Boek één van onderstaande reizen of bekijk het complete aanbod aan Disneyland reizen: 

  • Disneyland Paris, incl. 1 dag entree
  • Disneyland Paris, incl. 2 dagen entree
  • Disneyland Paris, incl. alle dagen entree
  • Autovakantie Disneyland Paris
  • Busreizen Disneyland Paris
  • Dagtocht Disneyland Paris
  • Disneyland Paris, incl. verblijf op camping