Menu
Cruise vakantie populair
Wilt u zich ook weleens lekker laten verwennen en op een relaxte manier naar één of meerdere plaatsen reizen? Boek dan ook eens een cruise vakantie. Maar kijk uit: voor u het weet, wilt u nog een keer...!
Bekijk alle cruises
Cruisen is populair!
In de afgelopen jaren is het aantal cruise vakanties sterk toegenomen. Niet alleen echtparen kiezen vaker voor een cruisevakantie, ook vrienden die samen op reis gaan en gezinnen met kinderen. Jong en oud heeft de voordelen van een cruisevakantie ontdekt.

“Wat zijn dan de voordelen?”, zult u zeggen. Allereerst de prijs (bij een cruise is veel inbegrepen). Daarnaast geldt dat u in korte tijd op veel verschillende plaatsen komt. Tel daarbij op het uitgebreide comfort aan boord van de cruise schepen, het gevoel van vrijheid en het feit dat u slechts één keer uw koffer hoeft in en uit te pakken om toch telkens op een nieuwe bestemming aan te komen. Wellicht begrijpt u dan al een beetje waarom steeds meer mensen kiezen voor een cruise vakantie.

Nog niet overtuigd? Dan is het wellicht leuk om te weten, dat uit onderzoek gebleken is dat de gemiddelde passagier die een cruise heeft gemaakt meer tevreden is over zijn/haar vakantie dan andere vakantiegangers. Ervaar ook de voordelen van een cruise vakantie en boek vandaag nog een leuke cruiseBij rondreizen kunt u onderscheid maken tussen onder meer rondreizen met de bus en autorondreizen. In feite kunt u ook een cruise als rondreis zien, althans de riviercruises. Daarnaast bieden wij u nog diverse andere cruise vakanties aan. Onderstaand een overzicht van de verschillende type cruise vakanties. Kijk welke cruise het beste aansluit bij uw wensen!
Leuk voor een verrassend weekendje weg of korte vakantie! Stap aan boord van de P&O Ferry voor een leuke minicruise naar Londen! Geniet van de vele gratis musea, de talloze bezienswaardigheden, unieke evenementen en beroemde musicals op de West End. TIP: gaat  u naar Londen, bekijk dan ook onze inspiratiepagina met koninklijke bezienswaardigheden en shoppen in Londen.

Of wat dacht u van een minicruise naar het schilderachtige York, waar u zich op veel plaatsen terug waant in de tijd van Dickens. Super leuk is ook Hull of een minicruise naar de stad met de eeuwenoude en wereldberoemde colleges: Cambridge. U ziet het: mogelijkheden genoeg voor een korte tussendoor vakantie!


Naast minicruises bieden wij u ook tal van mooie riviercruises. Een riviercruise wordt meestal gemaakt met kleinere schepen, waar u aan boord kunt genieten van een hele gemoedelijke sfeer. Tijdens de cruise legt u makkelijk contact met medepassagiers en vaak ontstaan er vriendschappen die ook na afloop van de reis standhouden. Ook genieten van een heerlijke en relaxte vakantie? Bekijk dan één van de volgende reizen of het complete aanbod aan riviercruises:

 • Riviercruises Nederland
 • Riviercruises Rijn en Moezel
 • Riviercruise over de Donau
 • Riviercruises in Frankrijk
 • Riviercruises naar België

 • Excursies kunt u vaak aan boord bijboeken!
  Niet alleen in de zomermaanden in cruisen een ideale manier van vakantie vieren, ook in de winter kunt u tal van leuke kerstcruises maken. Al jaren geliefd zijn de kerstmarkten cruises. Heerlijk kerstshoppen in België of Duitsland, in combinatie met een leuke minicruise. Aan boord zal het u aan niets ontbreken en kunt u samen met andere reisgenoten van de gezellige sfeer. 

  Daarnaast zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een echte Kerstcruise en de feestdagen op het water vieren. Hou onze website in de gaten voor het speciale aanbod tijdens de Kerstdagen! 

  Natuurlijk kunt u ook één van de minicruises maken rondom de feestdagen!