Menu
Cruise vakantie populair
Wilt u zich ook weleens lekker laten verwennen en op een relaxte manier naar één of meerdere plaatsen reizen? Boek dan ook eens een cruise vakantie. Maar kijk uit: voor u het weet, wilt u nog een keer...!
Bekijk alle cruises
Cruisen is populair!
In de afgelopen jaren is het aantal cruise vakanties sterk toegenomen. Niet alleen echtparen kiezen vaker voor een cruisevakantie, ook vrienden die samen op reis gaan en gezinnen met kinderen. Jong en oud heeft de voordelen van een cruisevakantie ontdekt.

“Wat zijn dan de voordelen?”, zult u zeggen. Allereerst de prijs (bij een cruise is veel inbegrepen). Daarnaast geldt dat u in korte tijd op veel verschillende plaatsen komt. Tel daarbij op het uitgebreide comfort aan boord van de cruise schepen, het gevoel van vrijheid en het feit dat u slechts één keer uw koffer hoeft in en uit te pakken om toch telkens op een nieuwe bestemming aan te komen. Wellicht begrijpt u dan al een beetje waarom steeds meer mensen kiezen voor een cruise vakantie.

Nog niet overtuigd? Dan is het wellicht leuk om te weten, dat uit onderzoek gebleken is dat de gemiddelde passagier die een cruise heeft gemaakt meer tevreden is over zijn/haar vakantie dan andere vakantiegangers. Ervaar ook de voordelen van een cruise vakantie en boek vandaag nog een leuke cruiseBij rondreizen kunt u onderscheid maken tussen onder meer rondreizen met de bus en autorondreizen. In feite kunt u ook een cruise als rondreis zien, althans de riviercruises en Middellandse Zee cruises. Daarnaast bieden wij u nog diverse andere cruise vakanties aan. Onderstaand een overzicht van de verschillende type cruise vakanties. Kijk welke cruise het beste aansluit bij uw wensen!
Leuk voor een verrassend weekendje weg of korte vakantie! Stap aan boord van de DFDS Ferry en ontdek Newcastle, een levendige stad en een paradijs voor winkelliefhebbers. Of boek een minicruise naar Londen en geniet van de vele gratis musea, de talloze bezienswaardigheden, unieke evenementen en beroemde musicals. Geïnteresseerd? Bekijk dan ook onze extra tips m.b.t. evenementen, koninklijke bezienswaardigheden en shoppen in Londen. Of wat dacht u van een minicruise naar het schilderachtige York, waar u zich op veel plaatsen terug waant in de tijd van Dickens. Super leuk is ook Hull of een minicruise naar de stad met de eeuwenoude en wereldberoemde colleges: Cambridge. U ziet het: mogelijkheden genoeg voor een korte tussendoor vakantie!


Naast minicruises bieden wij u ook tal van mooie riviercruises. Een riviercruise wordt meestal gemaakt met kleinere schepen, waar u aan boord kunt genieten van een hele gemoedelijke sfeer. Tijdens de cruise legt u makkelijk contact met medepassagiers en vaak ontstaan er vriendschappen die ook na afloop van de reis standhouden. Ook genieten van een heerlijke en relaxte vakantie? Bekijk dan één van de volgende reizen of het complete aanbod aan riviercruises:

 • Riviercruises Nederland
 • Riviercruises Rijn en Moezel
 • Riviercruise over de Donau
 • Riviercruise in Portugal
 • Riviercruises in Frankrijk
 • Riviercruises naar België

 • Excursies kunt u vaak aan boord bijboeken!
  Altijd al gedroomd van een mooie cruise over de Middellandse Zee met bezoek aan tal van verschillende landen en steden...? Stap dan aan boord van één van de luxe cruiseschepen van MSC Cruises. Aan boord van de MSC Cruise schepen zal het u aan niets ontbreken! Geniet van vele faciliteiten, luxe en comfort. Wij bieden u verschillende reizen van MSC Cruises aan.

  Ontdek de Oostelijk Middellandse Zee tijdens een cruise met de MSC Sinfonia.

  Of ga naar de mooiste bestemmingen in de Westelijke Middellandse Zee met de MSC Meraviglia of MSC Sinfonia

  Bekijk ook de algemene informatie over MSC Cruises en laat u verder inspireren via onze speciale MSC Cruise pagina.
  Speciaal uitgelicht
  Verrassende cruises in Kroatië
  Vaar met de kleinschalige schepen van Katarina Line langs de mooiste eilanden en steden in Kroatië. Echt een aanrader voor iedereen die graag kennis wil maken met dit prachtige land. Binnenkort te boeken:  
 • Cruise langs Kvarner eilanden 
 • Wandelcruises
 • Wijncruise
 • Fietsen & cruisen
  Houdt u van fietsen en varen? Combineer een fietsvakantie met een mooie cruise en bekijk onze speciale fiets-cruises. Populair zijn vooral de fiets-vaarvakanties langs de Donau. Echter ook bij de Kroatië cruises zijn er diverse mogelijkheden om fietsen en cruisen te combineren. Een hele leuke manier van vakantie vieren! 
  TIP: Boek een leuke Kerstcruise!
  Droomt u ervan om de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen? Wacht dan niet langer en maak een keuze uit één van onze mooie kerstcruises. Geniet van een feestelijke Kerst- en/of Nieuwjaarscruise. Of combineer een paar dagen kerstshoppen met een heerlijke cruise en boek één van de leuke kerstmarkten cruises!