Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
Profiteer tijdens het voorjaar van een leuke aanbieding naar de mooie Adriatische kust in Italië. Geniet van de Italiaanse stranden en ga met ons mee op de mooi excursies in de omgeving van het hotel in Rimini. We bezoeken de steden en dorpen Ravenna, Gubbio en Urbino. Ontdek Gradara met haar middeleeuwse kasteel en ga lekker belastingvrij winkelen in het ministaatje San Marino. Een extra voordelige vakantie aan de Italiaanse kust. Gaat u met ons mee? 

Italië staat bekend om de cultuur, mooie landschappen en monumentale steden. Deze busreis Italië laat u kennis maken met de hoogtepunten van La Bella Italia, een geweldige ervaring. In Toscane bezoeken we het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan wereldstad Rome met het machtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Italië, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en de busreis naar Venetië vervolgen.

Geniet van een voordelige busreis naar Wenen en het fraaie Wienerwald. Geniet van de vele bezienswaardigheden van Wenen en proef de keizerlijke historie bij onder meer de Hofburg en het beroemde slot Schönbrunn. Winkelliefhebbers kunnen uitstekend terecht in de gezellige binnenstad van Wenen en ook de groene omgeving van het Wienerwald is beslist een bezoek waard! Onderweg naar Wenen bezoeken we Passau en op de terugweg het klooster van Melk aan de Donau. Ga mee!

Stap in de bus en geniet van fascinerende panorama’s met indrukwekkende bergtoppen, Zwitserse Gruyère kaas en de cultuur van Bern, Montreux en Basel. Geniet van de schoonheid van de Alpen tijdens een treinrit naar het hoogste station van Europa op de top van de Jungfraujoch. Een unieke ervaring! Ook de rit met de Golden Pass Panorama Express van het mondaine Gstaad naar Montreux, gelegen aan het Meer van Genève is de moeite waard! Gaat u met ons mee?

Er zijn maar weinig Nederlanders die nog nooit in België zijn geweest. En terecht, want onze zuiderburen hebben veel te bieden! Geniet van een heerlijke excursiereis en ga mee naar de Belgische kust. Bezoek Oostende en Blankenberge, ontdek de Westhoek met veel herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog en geniet van prachtige historische steden zoals Antwerpen, Gent en Brugge. Elk van deze steden hebben u veel te bieden qua bezienswaardigheden! 

Geniet in het voorjaar alvast lekker van de zon in één van de Zuid-Europese landen. Stap in de bus en ga mee naar Italië, Kroatië, Spanje, het zonnige Karinthië of Wenen. Profiteer van extra voordelige prijzen en bekijk de programma's van onderstaande reizen: 

  • All inclusive busreis Spaanse Kust
  • Busreis voorjaar aan het Gardameer
  • Voorjaarsaanbieding Bloemenrivièra
  • Busreis Middeleeuws Toscane
  • Aanbieding busreis Kroatië
  • Busreis zonnig Karinthië

  • Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
    Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie