Busreizen in de spotlight
Menu
Busreizen in de spotlight
Wilt u voordelig, comfortabel én ontspannen op reis? Kies één van de compleet verzorgde busreizen incl. 100% vertrekgarantie en ga comfortabel en ontspannen op reis. Kies een bus excursiereis of busrondreis en ontdek de mooiste plaatsen van Europa.
Alle bus excursiereizen
Ga mee naar het noorden van Nederland! Vanuit Groningen maken we excursies naar o.a. een orchideeëntuin, jeneverdistilleerderij, het zeehondencentrum Pieterburen en een aantal van de Friese Elf Steden, zoals Leeuwarden, Sneek en Dokkum. We bezoeken het Planetarium en Friese Scheepvaart museum en laten u in Drenthe kennismaken met de historie van de hunebedden en klederdracht van Staphorst. Een prachtige kerstreis waarbij veel entreegelden in de prijs zijn inbegrepen!

Ga voor de kerstdagen gezellig mee naar het prachtige Sauerland. We brengen een bezoek aan de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf en Paderborn en laten u volop genieten van de fraaie natuur met mooie heuvellandschappen, grote stuwmeren en schilderachtige vakwerkhuizen. Wellicht heeft u geluk en ligt er een dun laagje sneeuw... Extra sfeervol! We nemen u tevens mee naar leuke stadjes als Winterberg en Korbach en bezoeken slot Arolsen en de druipsteengrotten in Attendorn. Vier de Kerst in het Sauerland en boek direct.

Oud en Nieuw in Londen is een unieke ervaring. Londen staat namelijk bekend om één van de mooiste vuurwerkshows ter wereld! Ga mee naar de Britse hoofdstad en geniet van een onvergetelijke jaarwisseling. Diverse excursies zijn inbegrepen bij de reis, zoals een stadsrondrit langs bekende bezienswaardigheden. Natuurlijk kunt u ook volop shoppen en profiteren van de uitverkoop die traditioneel op 26 december begint. Boek dit speciale Oud & Nieuw arrangement naar Londen en begin 2019 goed!

Duitsland is hét land van de Kerst. Boek dit jaar een leuke busreis naar Münster, Osnabruck én Bremen en laat u verrassen door de minder bekende, maar zeker niet minder leuke kerstmarkten! Ga op zoek naar de mooiste kerstversieringen en kom volledig in kerststemming. Volop genieten!

Ook een bezoek aan de sprookjesachtige kerstmarkt in Kassel is de moeite waard. U kunt er zelfs figuren uit de verhalen van de gebroeders Grimm ontmoeten! Bijzonder is ook de historische kerstmarkt op de UNESCO Wartburg in Eisenach. Een prachtig decor! Geniet ook van Dortmund en uw All in verblijf! 

Ga dan mee naar kerstmarkten in Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De kerstmarkt van Metz behoort tot de bekendste van Frankrijk en in Luxemburg kunt u profiteren van het belastingvoordeel tijdens het kerstshoppen. De Duitse stad Trier combineert de kerstsfeer met historie die teruggaat tot de Romeinse tijd. Een must see tijdens deze reis...!


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN  & KERSTREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie