Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
Verwen uzelf en combineer vakantie met een concert van André Rieu. Wij hebben ook dit jaar kaarten weten te bemachtigen voor een aantal André Rieu concerten in Duitsland en Oostenrijk. Ga mee naar de muziekstad Wenen, het perfecte decor voor een André Rieu concert...! Of blijft u liever dichter bij huis? Kies dan voor de 3-daagse reis Keulen incl. concert van André Rieu. Of ga mee naar Leipzig, de stad van de componisten!

Incl. vertrekgarantie 
De schilderachtige kust in het zuiden van Kroatië behoort tot de geliefde vakantieregio Dalmatië. U vindt er eeuwenoude dorpen en steden zoals Split en Dubrovnik. Geniet van de schitterende kust met grillige rotsformaties, die fraai aftekenen tegen de groene heuvels in het achterland en het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Ga mee naar Mostar en de Kravica waterval en laat u verrassen door de schoonheid van het eiland Korcula.

Incl. vertrekgarantie
Tijdens deze reis nemen we u mee naar een aantal van de mooiste gebieden niet al te ver van huis. Bezoek Valkenburg in Zuid-Limburg, geniet van de natuur van de Belgische Ardennen en de Vulkaaneifel en ervaar de historie in het Luxemburgse Clervaux en Vianden. Een mooie, afwisselende busreis naar Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Inc. treinritje in de grotten, bezoek mosterdmolen en drankjes in het hotel.

Incl. vertrekgarantie
Ontdek de schoonheid van Noorwegen. Cultuur en natuur wisselen elkaar af tijdens deze rondreis. We nemen u mee naar Göteborg, de Noorse hoofdstad Oslo en één van de mooiste fjorden van Noorwegen: Sognefjord. Laat u tevens verrassen door de gezellige sfeer in de oude Hanzestad Bergen en de imposante bergen van het natuurgebied Jotunheimen. Ook onderweg kunt u volop genieten van de schitterende en vaak ongerepte natuur. Gaat u met ons mee?

Incl. vertrekgarantie

Busreis Catalonië & Languedoc

Een mooie busreis naar het zuiden van Frankrijk en het noorden van Spanje. Ga mee naar het Dalí museum in Figueres en ontdek Cadaques, het dorp dat Dalí geïnspireerd heeft en de sfeervolle kustplaats Collioure. Volop historie uit de middeleeuwen ziet u terug in de dorpjes La Bisbal en Peratallada, alsmede in de wereldwijd bekende en beroemde vestingstad Carcassonne. Een bezoek aan het Catalaanse Girona en het Franse Perpignan maken deze reis compleet. Een aanrader! 

Incl. vertrekgarantie


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie