Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
De Costa Brava is een ideale bestemming voor een heerlijke vakantie met prachtige excursies. Geniet van zon, zee, strand en laat u meenemen naar eeuwenoude Catalaanse dorpjes en het indrukwekkende Montserrat-gebergte. Ook brengen we een bezoek aan de wereldstad Barcelona en genieten we van prachtige uitzichten op de rotsachtige kustlijn en Middellandse Zee. Boek deze busreis met uitgebreide all inclusive formule en ontdek de Spaanse Costa Brava!

Zin in een heerlijke vakantie naar Oostenrijk? Dan is deze busreis naar Karinthië absoluut iets voor u! Karinthië is met honderden meren, spitse bergen en brede dalen de meest zuidelijke en zonnige streek van Oostenrijk. Geniet van prachtige excursies zoals een dagtocht naar Venetië, een boottocht op de Weißensee en een bezoek aan het Italiaanse Cortina d’Ampezzo. Of wat dacht u van een uitstapje over de grens naar Slovenië, waar we het prachtige Meer van Bled bezoeken?

Prachtige vergezichten, eeuwig besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en mooie bergmeren. Maak kennis met het indrukwekkende Alpenlandschap van Zwitserland. Op deze reis naar Saas Grund bezoekt u de mooiste plekjes, aan de stad Montreux en het Italiaanse Lago Maggiore. Ook gaat u per trein naar Zermatt, waar u kunt wandelen en winkelen in de schaduw van de machtige Matterhorn. Werkelijk een schitterende reis!

Schotland staat bekend om het prachtige natuurschoon, een boeiende historie en karaktervolle steden. Tijdens deze busreis verblijven we in het hart van Schotland, het gebied waar de Schotse Hooglanden en de Laaglanden samenkomen. We maken een tocht door de Trossachs naar Loch Lomond en rijden een schitterende tour door de Hooglanden. Ook maken we kennis met de Scottish Whisky en bezoeken de mooie steden Edinburgh en Glasgow.

Ga mee op een muzikale reis, incl. mooie en leuke excursies. We gaan naar Verona, waar alles in het teken van de opera staat. U bezoekt hier 2 operavoorstellingen in het historische amfitheater: Aida en Carmen of La Traviata. Alleen al vanwege de ambiance meer dan de moeite waard! Maak verder kennis met de gezellige plaatsen aan het Gardameer en de machtige bergen van de Dolomieten. Een bezoek aan het wereldberoemde Venetië maakt het programma compleet.


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie