Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
In het heuvelachtige gebied tussen Heidelberg en Heilbronn ligt het mooie, groene Neckardal. Hier zoekt de rivier de Neckar haar weg door uitgestrekte bossen, langs schilderachtige dorpen en imposante burchten. Tijdens deze busreis bezoeken we o.a. het historische Heidelberg, de tuinen van slot Schwetzingen en maken we een schitterende rondrit door het Zwarte Woud. TIP: alleenreizenden betalen géén 1-persoonstoeslag!

Profiteer dit najaar van een unieke aanbieding en ga mee naar de mooie Adriatische kust in Italië...! Geniet van de Italiaanse stranden en mooie excursies. U verblijft in een hotel in Rimini of omgeving. Van daaruit bezoeken we de stadjes Ravenna, Gubbio en Urbino. Nemen wij u mee naar Gradara met haar middeleeuwse kasteel en u kunt belastingvrij winkelen in het ministaatje San Marino. Profiteer van het voordeel en ga mee...!

Genieten van de najaarszon met aangename temperaturen en een schatkamer boordevol cultuur, historie en prachtige landschappen? Ga dan mee naar Toscane! Tijdens deze excursiereis laten we u kennis maken met deze prachtige streek in Italië. We trakteren u op excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Ga met ons en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke klimaat.

De Pyreneeën is een prachtig gebergte op de grens tussen Frankrijk en Spanje. Tijdens deze reis verblijft u in Lourdes. Maak kennis met het wereldberoemde bedevaartsoord en geniet tevens van het natuurschoon van de Pyreneeën. Ongetwijfeld zult u onder de indruk zijn van dit schitterende gebergte! Ook nemen wij u mee naar onder meer St. Jean de Luz en het mondaine Biarritz. Een prachtige reis waarin natuur en cultuur elkaar uitstekend afwisselen!

Geniet van deze voordelige busreis naar Wenen en het Wienerwald. Maak kennis met de pracht en praal van Wenen en proef de keizerlijke historie bij bezienswaardigheden als de Hofburg en slot Schönbrunn. Winkelliefhebbers kunnen uitstekend terecht in de gezellige binnenstad. En ook de groene omgeving van het Wienerwald is beslist een bezoek waard! Verwen uzelf en stap binnenkort in de bus voor een heerlijke reis!


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie