Busreizen in de spotlight
Menu
Busreizen in de spotlight
Wilt u voordelig, comfortabel én ontspannen op reis? Kies één van de compleet verzorgde busreizen incl. 100% vertrekgarantie en ga comfortabel en ontspannen op reis. Kies een bus excursiereis of busrondreis en ontdek de mooiste plaatsen van Europa.
Alle bus excursiereizen
Nog even heerlijk genieten van de najaarszon, aangename temperaturen en een schatkamer boordevol cultuur en historie? Dat kan in Italië, in Toscane. Tijdens deze excursiereis naar het Middeleeuwse Toscane laten we u kennis maken met deze prachtige streek. We maken excursies naar o.a. Florence, San Gimignano, Pisa en Siena. Gaat u met ons mee...?

Ontdek het populaire vakantieland Kroatië en geniet van de nazomer aan de Kroatische kust. U verblijft tijdens deze excursiereis in Selce. Vanuit dit prachtige plaatsje aan de Adriatische kust maken we excursies naar o.a. Opatija en Rijeka, we nemen u mee naar de bekende Plitvice Meren en maken een tour door het fraaie Istrië. Profiteer van het voordeel!

Tijdens een volledig verzorgde busreis naar de wereldstad Parijs bieden wij u een uitgebreid excursieprogramma, inclusief diners in het centrum van Parijs. U wordt getrakteerd op een boottocht over de Seine, kunt heerlijk winkelen in Montmartre en  u maakt o.l.v. een gids een stadswandeling door het oude centrum van Parijs. 

Maak kennis met de prachtige steden en natuur van Tsjechië en ontdek de vele bezienswaardigheden van de hoofdstad Praag. We bezoeken o.a. het bekende kuuroord Karlovy Vary, het sfeervolle Jicin, de bijzondere rotsformaties Prachovské Skaly en nemen we u mee naar de bierstad van Tsjechië: Pilsen. 

Boek nu deze 5-daagse busreis en geniet van de mooiste bezienswaardigheden van Londen. Ontdek The Houses of Parliament, de Tower Bridge en Buckingham Palace. Natuurlijk heeft u voldoende tijd om te shoppen in de prachtige warenhuizen in de Londense straten. Boek snel en geniet van de Engelse hoofdstad! 

Een speciale aanbieding ter gelegenheid van de 25-jarige samenwerking met hotel Minerva. Maak kennis met de prachtige Bloemenrivièra en geniet van mooie excursies langs deze kust. We bezoeken Genua, San Remo en Rapallo en ook Monaco zal niet ontbreken! Incl. gezellige avond met live muziek en taart! 


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN  & BUS RONDREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie