Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
Bent u met de feestdagen al eens in Disneyland Paris geweest? Dan weet u hoe magisch de Kerst in de Disney Parken is. Boek één van onze kerstreizen naar Disneyland Paris en geniet van Disney’s Betoverende Kerst…! Wij bieden u diverse busreizen aan, inclusief 2 dagen entree. vier de Kerst in de Disney Parken of ga voor Oud en Nieuw naar Disneyland Parijs en geniet van een magische jaarwisseling! Bekijk de mogelijkheden >>

Incl. vertrekgarantie en 2 dg tickets!
Zin in een weekendje kerstshoppen? Ontdek de sfeervolle kerstmarkt van Trier en ga mee naar de kerstmarkt van Metz. In december verandert de binnenstad van Metz in een sprookjesdorp met meer dan 80 houten chalets waar u op zoek kunt gaan naar originele cadeautjes. We sluiten de reis af met een bezoek aan dé Kerst-stad van Nederland: Valkenburg. Trakteer uzelf op een weekendje kerstshoppen en stap in de bus...!

Ga voor de kerstdagen gezellig mee naar Saksen-Anhalt en de Harz. We brengen een bezoek aan de sfeervolle kerstmarkt in Leipzig en maken kennis met de indrukwekkende Dom van Maagdenburg. De geschiedenis van Luther ontdekken we in Wittenberg. Genieten van de natuur en fraaie vakwerkstadjes lukt zeker in de Harz, waar we ook een ritje met een stoomtreintje maken. Een mooie en afwisselende kerstreis naar Duitsland.

Geniet van schitterende berglandschappen, lieflijke dorpjes met kronkelende straatjes, pittoreske huisjes en een indrukwekkende natuur. Ontmoet de gastvrije Portugese bevolking en bewonder prachtige steden zoals Porto en Coimbra. Tevens nemen wij u mee naar het bedevaartsoord Fatima en het kleurrijke vissersdorp Aveiro. Hier waant u zich voor even in Venetië. Boek deze busreis naar Portugal en geniet van een heerlijke Kerst. Incl. Kerstdiner en Oudejaarsfeest

Ga mee op deze kerstreis naar Groningen, Friesland en Drenthe. We maken mooie excursies naar een orchideeëntuin, jenever-distilleerderij en o.a. het zeehondencentrum in Pieterburen. Ook maken we kennis met een aantal van de Friese Elf Steden zoals Leeuwarden, Sneek en Dokkum. We bezoeken het Planetarium en het Friese Scheepvaart-museum. In Drenthe maakt u kennis met de historie van de hunebedden en in Staphorst met de klederdracht. Veel inclusief...!


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie