Menu
Busreizen in de spotlight
Zin in vakantie? Kies een comfortabele busreis en ga volledig verzorgd én ontspannen op reis! Bekijk onze speciale selectie busreizen en ga met ons mee...!
Alle bus excursiereizen
Een bijzondere reis die in het teken staat van Mozart's opera die Zauberflöte. Geniet van deze prachtige opera, opgevoerd in het schitterende decor van een historische steengroeve. Ga mee naar de hoofdstad Wenen en maak kennis met de vele bezienswaardigheden. Ontdek het rustieke Burgenland, de Neusiedlersee en het gezellige Linz aan de Donau. Geniet tot slot van het Duitse Regensburg en het Hongaarse Sopron. Een prachtige reis, ga mee!

De busreis Scandinavië en de Noordkaap is voor natuurliefhebbers één van de mooiste reizen! Ontdek de prachtige landschappen van Scandinavië, de uitgestrekte merengebieden en natuurlijk de Noordkaap. Onderweg bezoeken we o.a. de hoofdsteden Stockholm en Helsinki. De tocht naar de Noordkaap gaat via het schitterende Finland en Zweden. We komen echter ook in Noorwegen. Op de Noordkaap wordt u beloond met de middernachtzon. Een onvergetelijke reis! 

Tijdens deze reis verblijft u in Balatonfüred, direct aan het Balatonmeer. Van hieruit maakt u kennis met de fraaie natuur rond het meer, de diverse kuuroorden en de typisch Hongaarse puszta. Ook maken we een excursie naar de hoofdstad Budapest. Tijdens een rondleiding met een Nederlandstalige gids ziet u de highlights en ontdekt u hoe veelzijdig de stad is. Combineer Budapest met een all inclusive vakantie Balatonmeer en ga mee! 

De Zwitserse Alpen zijn een prachtige regio voor een schitterende busreis, inclusief overweldigende treinritten! Tijdens deze reis kunt u genieten van treinreizen op de fraaie routes van de Glacier Express en de Bernina Express. Bewonder de imposante Alpenreuzen en geniet van een bezoek aan Zermatt en Chamonix, waar vandaan u de toppen van de Matterhorn en de Mont Blanc kunt zien. Een bezoek aan de steden Montreux en Zürich maken deze reis compleet.

Beleef een heerlijke reis naar de Adriatische kust in Italië. Geniet van de Italiaanse stranden en ga mee op de leukste excursies in de omgeving. We bezoeken de mozaïekstad Ravenna, het middeleeuwse Urbino en Gradara. Tevens nemen wij u mee naar het ministaatje San Marino en kunt u genieten van een dagtocht naar het befaamde Venetië. Een echte droomvakantie, inclusief een proeverij van Italiaanse lekkernijen en drankjes in het hotel in Italië inclusief. Boek direct!


Klik hier voor het complete overzicht van BUS EXCURSIEREIZEN
Of bekijk het overzicht met alle busreizen met vertrekgarantie