Menu
Middellandse Zeecruise in de winter
Verwen uzelf deze winter en stap aan boord van één van de fantastische cruiseschepen van MSC Cruises en ontdek de mooiste landen en plaatsen aan de Middellandse Zee.
Overige cruises
Net als voorgaande jaren bieden wij u een divers en gevarieerd aanbod aan luxe en comfortabele MSC Cruises. Voor de winter hebben we dit jaar de keuze uit 4 verschillende routes en schepen. Laat u inspireren en bekijk de volledige programma's.

Aan boord van de MSC Cruise schepen zal het u aan niets ontbreken. Geniet van vele faciliteiten, luxe en comfort en laat u inspireren door één de onderstaande routes die de MSC Cruises deze zomer aanbiedt. Prijzen voor de cruises zijn standaard op aanvraag. De vanaf prijs van de reizen staat vermeld in de PDF met de volledige reisbeschrijving. Deze informatie kunt u desgewenst downloaden via de linkjes bij de reizen en op uw gemak even nalezen. Wilt u vervolgens boeken, neemt u dan contact op met één van onze reisinformatrices via tel: 0172-468800 of stuur een e-mail naar klantenservice@peterlanghoutreizen.nl. Op basis van uw wensen kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen.


Cruises door de Westelijke Middellandse Zee

MSC Meraviglia

Stap aan boord van de MSC Meraviglia voor een cruise door de Westelijke Middellandse Zee. Aan boord zal het u aan niets ontbreken en kunt u genieten van tal van faciliteiten, uitstekende service en gevarieerd entertainment. Vanuit Genua vaart het MSC Cruise schip naar het historische Rome. Ontdek vervolgens Palermo op Sicilië, Malta en het altijd bruisende Barcelona. Via de fraaie havenstad Marseille keert de MSC Meraviglia na 8 dagen weer terug in Genua. Diverse vertrekdata tussen november 2018 en maart 2019.

MSC Meraviglia

Deze winter kunt u met de MSC Meraviglia ook een prachtige cruise maken naar Rome en Sicilië in combinatie met Palermo op Sardinië, Palma de Mallorca (Ballearen) en de Spaanse stad Valencia. Vanuit Valencia vaart u op deze route eveneens naar Marseille, waar u na een dag op de kade inscheept voor de cruise terug naar Genua. Een prachtige reis die u ongetwijfeld nog lang zal bijblijven! Vertrekdata in oktober en november 2018. Keuze uit diverse huttypen en verschillende experiences. Informeer naar de mogelijkheden.

MSC Sinfonia

Ook de MSC Sinfonia vaart deze winter door de Westelijke Middellandse Zee. Vanuit Genua gaat de route naar Marseille, de Spaanse steden Barcelona en Valencia, het Spaanse eiland Mallorca om van daaruit naar Malta te varen. Ontdek tevens Messina op het eiland Sicilië en breng een bezoek aan de prachtige Italiaanse hoofdstad Rome vanuit Civitavecchia. Na een laatste stop in Livorno keert u tot slot weer terug naar Genua. Deze 11-daagse cruise is te boeken voor diverse data tussen 25 nov. en 25 maart 2019.Wilt u liever de Oostelijke kant van de Middellandse Zee bezoeken? Stap dan aan boord van de MSC Sinfonia en vaar vanuit Genua via Marseille, Barcelona en Malta richting Griekenland. Ontdek de prachtige natuur van Corfu, proef de historie tijdens een bezoek aan het eeuwenoude Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen en wandel door de sfeervolle oude straten van het Griekse Heraklion. Op slechts 5 km van Heraklion ligt het beroemde Paleis van Knossos, veruit de grootste van alle Minoïsche paleizen en een absolute aanrader om te bezoeken. Dat geldt ook voor de Acropolis in Athene, waar naartoe een excursie kunt maken vanuit de Griekse havenstad Piraeus. Uiteindelijk vaart u via Civitavecchia/Rome terug naar Genua. Vertrekdata tussen november 2018 en maart 2019.