Lorem ipsum dolor sit amet. HOME

Stap aan boord van één van de MSC Cruises

... en ontdek de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee

Net als voorgaande jaren bieden wij u een divers en gevarieerd aanbod aan luxe en comfortabele MSC Cruises. Voor uw cruise door de Middellandse Zee heeft u dit jaar de keuze uit 9 verschillende routes en schepen. Laat u inspireren en bekijk de volledige programma's.

HOME
Inspireer anderen
Cruisen is populair...! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een cruise vakantie: heerlijk onbezorgd genieten en tal van nieuwe landen en plaatsen ontdekken. Aan boord van de MSC Cruise schepen zal het u aan niets ontbreken. Geniet van vele faciliteiten, luxe en comfort en laat u inspireren door één de onderstaande routes die de MSC Cruises deze zomer aanbiedt. Prijzen voor de cruises zijn standaard op aanvraag. De vanaf prijs van de reizen staat vermeld in de PDF met de volledige reisbeschrijving. Deze informatie kunt u desgewenst downloaden en op uw gemak nalezen. Wilt u daarna boeken, neemt u dan contact op met één van onze reisinformatrices via tel: 0172-468800 of stuur een e-mail naar klantenservice@peterlanghoutreizen.nl. Op basis van uw wensen kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen.

Cruises door de Oostelijke Middellandse Zee

MSC Lirica

Vaar met de MSC Lirica door de Oostelijke Middellandse Zee en ontdek Italië, Griekenland en Kroatië tijdens deze schitterende cruise. Geniet van mediterrane temperaturen, prachtige natuur en de sfeervolle en bezienswaardige plaatsen waar de MSC Lirica aanmeert. Deze 8-daagse cruise start in Venetië. Daar vandaan neemt MSC Cruises u mee op reis door de oostelijke Middellandse Zee naar achtereenvolgens Bari, Mykonos, Kreta, Corfu en Dubrovnik. Diverse vertrekdata in 2018.

Bekijk het volledige programma >>

MSC Muscia

Ook de MSC Musica vaart dit jaar door de Oostelijke Middellandse Zee. Vanuit Venetië vaart het schip naar Brindisi, Griekenland en Montenegro. In Griekenland bezoekt Katakolon, van waaruit u een excursie kunt maken naar Olympia. Tevens bezoekt u het schitterende Santorini, Corfu en Piraeus. Vanuit deze laatste plaats kunt u met de trein naar de Griekse hoofdstad Athene gaan. Op de weg terug naar Italië zal de MSC Musica tot slot aanmeren in het bijzondere Kotor, een oude havenstad in Montenegro.

Bekijk het volledige programma >>

MSC Poesia

Of kiest u voor een cruise met de schitterende MSC Poesia door de Oostelijke Middellandse Zee? Eveneens een aanrader! Vanuit Venetië, maakt u dan een ontdekkingstocht naar Bari (in de laars van Italië), Griekenland, Albanië en Kroatië. In Griekenland heeft u de mogelijkheid om o.a. Mykonos, Olympia en Athene te bezoeken. Vervolgens vaart u door de Ionische Zee naar Saranda in Albanië en sluit u deze prachtige cruise af met een bezoek aan de schitterende UNESCO-stad Dubrovnik in het zuiden van Kroatië.

Bekijk het volledige programma >>

Oostelijke en westelijke Middellandse Zee

MSC Sinfonia

Stap in Venetië aan boord van de MSC Sinfonia wanneer u graag een bezoek wilt brengen aan het levendige Split (Kroatië) en kennis wil maken met onder meer de prachtige Cycladen. De MSC Sinfonia zal in Griekenland aanmeren bij het schilderachtige Santorini en het fraaie Mykonos met karakteristieke witte huizen, smalle steegjes en een echt mediterrane sfeer. 
Bezoek tevens Dubrovnik, Ancona en geniet van twee volle dagen op zee. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van alle faciliteiten van de MSC Sinfonia. 

Bekijk het volledige programma >>

MSC Divinia

Kiest u voor een MSC Cruise door het westelijk deel van de Middellandse Zee, dan start uw cruise in Genua. De MSC Divinia volgt vanuit Genua deze zomer de route naar Civitavecchia, vanwaar u de hoofdstad Rome kunt bezoeken. Vervolgens vaart u verder naar de hoofdstad van Sicilië, het Italiaanse Sardinië, Palma de Mallorca met haar schitterende kathedraal, en de Spaanse stad Valencia. Na een laatste stop in Marseille keert u weer terug naar Genua. Een prachtige cruise met een even zo prachtig cruiseschip. 

Bekijk het volledige programma >>

MSC Fantasia

Vanuit Genua kunt u ook een prachtige cruise maken met de MSC Fantasia. U vaart dan  achtereenvolgens naar het Franse Cannes, het Spaanse eiland Mallorca, Barcelona, het Franse eiland Corsica en naar Civitavecchia, van waaruit u dus een bezoek kunt brengen aan de Italiaanse hoofdstad Rome. Na een laatste stop in La Spezia, gelegen aan de schilderachtige Cinque Terre keert u weer terug naar Genua. Een zeer afwisselende cruise met bijzondere bestemmingen en tal van schitterende optionele excursies (excl.).

Bekijk het volledige programma >>

Westelijke Middellandse Zee cruises

MSC Opera

De MSC Opera vaart deze zomer twee verschillende routes. Wanneer u kiest voor onderstaande reis, dan vertrekt u vanuit Genua en vaart u met de MSC Opera naar de Franse
havenstad Marseille, het Spaanse Menorca, La Valletta op Malta en de plaatsen Cagliari, Messina en Napels in Italië. Vanuit Napels kunt u het indrukwekkende Pompei bezoeken (excl.). Het is slechts één van de vele excursies die MSC Cruises u biedt. Bekijk het onderstaande programma en laat u inspireren.  

Bekijk het volledige programma >>

MSC Opera

De alternatieve route van de MSC Opera deze zomer vertrekt eveneens vanuit Genua. Vanuit deze Noord-Italiaanse havenstad vaart u via Marseille naar de Spaanse eilanden Mallorca en Ibiza om vervolgens via Sardinië terug te gaan naar Livorno in Italië. Vanuit Livorno kunt u - wanneer u dat wilt - de steden Florence en Pisa bezoeken. De excursies aan boord van de MSC Cruise schepen zijn exclusief, zodat u per haven waar het schip aanlegt zelf het programma kunt bepalen. Vrijheid, blijheid is het motto...! 

Bekijk het volledige programma >>

MSC Seaview

Tot slot presenteren wij u het gloednieuwe MSC Cruise schip, de MSC Seaview. Vanuit Genua vaart u over de Middellandse Zee naar het mooie Napels. Ontdek tevens Sicilië, Malta en de bruisende stad Barcelona. Na een laatste stop in Marseille keert u weer terug naar Genua. Schitterende bestemmingen die u deze zomer kunt bezoeken met de MSC Seaview. Geniet aan boord van alle faciliteiten, waaronder diverse restaurants, bars, lounges, zwembaden, een Spa, waterpark, theater en nog veel meer...

Bekijk het volledige programma >>

Veel plezier met het uitzoeken van uw cruise vakantie...!
NB: Wilt u boeken voor één van de bovenstaande reizen, leest u dan ook de algemene informatie van MSC Cruises aandachtig door.

Liever in de wintermaanden een MSC Cruise maken? Klik dan HIER >>
Terug naar overzicht
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.