Menu
Ierland is een land vol historie, prachtige natuur en tal van tradities. Ontdek de mooie kustroutes, Keltische erfenissen, pittoreske dorpen en de interessante hoofdstad Dublin. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Rondreis Ierland
10 dagen busreis Rondreis Het groene Ierland
  • Vertrekgarantie: 5 juli
  • Inclusief stadstour Dublin met gids
  • Prachtige westkust van Ierland met Cliffs of Moher
  • Excursies: Dublin, Clonmacnoise, Galway, Cliffs of Moher, Ring of Kerry, Glengarriff, Bantry, Cork en Cobh
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
10 dagen
Halfpension
769
Bekijk

Rondreis Ierland

Ierland is een land vol historie en een overweldigende pracht van vele kilometers ongerept natuurschoon. U vindt er heuvels, valleien en spectaculaire bergen in het binnenland, die in prachtig natuurlijk contrast staan met de hoge en ruige kliffen aan de kust. Schitterende baaien en lange stranden worden hier ook afgewisseld door kleurrijke vissersdorpen, waar u de authentiek Ierse cultuur haast letterlijk kunt proeven.

Tijdens een rondreis door Ierland kunt u uitgebreid kennismaken met al het goede dat dit prachtige land te bieden heeft. Veel mensen bezoeken tijdens hun rondreis de hoofdstad Dublin. Vaak wordt gezegd: “In Dublin vindt u op iedere straathoek een verborgen parel” en “In Dublin krijgt u een unieke kijk op het echte Ierse leven”. Kortom: een verrassende stad die u als bezoeker veel te bieden heeft.

Het aantal bezienswaardigheden van het land is ontzettend groot en dat betekent vaak dat er keuzes gemaakt zullen worden voor de highlights die u wilt bezoeken tijdens uw reis. Wie richting de west-kust en dan zuidwaarts gaat, zullen de Ring of Kerry en de Cliffs of Moher hoog op de verlanglijst staan. De Ring of Kerry is een autoroute langs de mooiste plaatsen van het Iveragh schiereiland. Een prachtige toeristische route die meestal begint en eindigt in Killarney.

De Cliffs of Moher liggen in het graafschap Clare en behoren tot de hoogste klifkusten in Europa. Het is één van de meest bezochte toeristische trekpleisters van Ierland.

Gaat u richting de westkust en van daaruit naar het noorden, dan komt u onder meer door het Ierse graafschap Galway, waar u kunt genieten van een prachtige weidsheid en het natuurgebied van Connemara, Yeats County en onder meer Giant’s Causeway, wellicht de meest bezochte toeristische attractie van Noord-Ierland. Sinds 1986 staat dit unieke natuurwonder vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Boek een bus- of autorondreis Ierland en geniet van de vele bezienswaardigheden die Ierland u te bieden heeft plus de gastvrijheid van de lokale bevolking!