Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Adembenemend landschap, culturele hoogtepunten en bruisende steden… Dat is Ierland! Ontdek Ierland tijdens een interessante rondreis Ierland en geniet van de lokale gastvrijheid. Lees meer

Ierland

Ierland is een land vol historie en ongerept natuurschoon. Een ideale vakantiebestemming die zich uitstekend leent voor een prachtige rondreis. Wie een Ierland vakantie boekt, zal zeker geïnteresseerd zijn in de prachtige toeristische route “Ring of Kerry”. Daarnaast zullen voor veel mensen de typisch Ierse dorpjes, de Cliffs of Moher en de hoofdstad Dublin op de verlanglijst staan. Boek een bus rondreis Ierland en geniet van de vele bezienswaardigheden die Ierland u te bieden heeft. En geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking! De mensen in Ierland zijn namelijk zeer vriendelijk en hechten veel waarde aan authentieke tradities. Een extra leuk aspect aan uw Ierland vakantie!

Grensdocumenten

Voor Ierland heeft u een Nederlands paspoort of een Europese identiteitskaart nodig, geldig tot na verblijf.
Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Tijdsverschil

Gedurende het gehele jaar is het in Ierland 1 uur vroeger dan in Nederland.

Autozaken

Om problemen bij pech onderweg te voorkomen, dient u te allen tijde de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij bij de hand te houden, evenals uw paspoort en geldig rijbewijs. Daarnaast adviseren wij u om een goede reis- en kredietbrief af te sluiten voor uw auto. Mocht u onverhoopt met pech komen te staan, dan is een Internationale Reis- en Kredietbrief een voorwaarde voor gratis hulp. Houdt u er verder rekening mee dat in Ierland links gereden wordt.

Bekijk alle reizen naar Ierland