Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Hongarije heeft vakantiegangers veel te bieden. Geniet van afwisselende natuurgebieden, een aangenaam klimaat, een gastvrije bevolking, prachtige steden en tal van kuuroorden. Lees meer

Hongarije

Veel toeristen bezoeken alleen de prachtige hoofdstad van Hongarije: Budapest. Volgens sommigen de mooiste stad van Europa genoemd, mede vanwege de dominante aanwezigheid van “die schone blaue Donau”. De Donau stroomt tussen het hooggelegen Buda en het vlakke Pest. Beide delen zijn met elkaar verbonden door monumentale bruggen en langs de Donau liggen de meest prachtige gebouwen. Budapest maakt op velen dan ook een onuitwisbare indruk…

Naast haar prachtige hoofdstad heeft Hongarije haar bezoekers echter meer te bieden. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de Hongaarse natuur en cultuur tijdens een prachtige bus rondreis Hongarije. Boek een bus rondreis Hongarije of maak een keuze uit één van onze andere vele prachtige, voordelige vakanties.

Grensdocumenten

Voor Hongarije is een Nederlands paspoort of Europese identiteitskaart nodig, geldig tot na thuiskomst van uw verblijf.

Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Tijdsverschil

Gedurende het gehele jaar is er geen tijdsverschil tussen Nederland en Hongarije.

Autozaken

Om problemen bij pech onderweg te voorkomen, dient u te allen tijde de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij bij de hand te houden, evenals uw paspoort en geldig rijbewijs. Daarnaast adviseren wij u om een goede internationale reis- en kredietbrief af te sluiten voor uw auto. Mocht u onverhoopt met pech komen te staan, dan kunt u voor gratis hulp contact opnemen met de Hongaarse wegenwacht.

Houdt u er verder rekening mee dat voor het gebruik van autowegen in Hongarije een vignet verplicht is. Dit vignet (of e-Matrica) hoeft niet achter de voorruit geplakt te worden. Controle vindt plaats via uw kenteken. Alle snelwegen die met een M worden aangegeven (zoals de M1 of M15) zijn tolwegen.

Bekijk alle reizen naar Hongarije