Menu

8 dagen busreis Hart van Engeland

8.0
Halfpension
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
8 dagen
halfpension
609
p.p.
Prijzen & boeken
 • Vertrekgarantie: 30 augustus
 • Bezoek aan Londen en Oxford
 • Rondrit door de Cotswolds
 • Shakespeare’s Stratford-upon-Avon
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
 • Klantreacties
Prijzen & boeken
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Leeftijd wijzigen
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Verzorging
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met video, airco en toilet
 • Begeleiding chauffeur/reisleider
 • Overtocht Calais/Duinkerken-Dover v.v.
 • Verblijf in een hotel nabij Londen op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in Holiday Inn Hotel Coventry op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Optioneel
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Omschrijving

Reis met ons mee naar het hart van Engeland en geniet van een geweldige vakantie. We bezoeken de Britse hoofdstad Londen en gaan naar Oxford, één van de oudste steden van Groot-Brittannië. Tevens nemen wij u mee naar Shakespeare’s Stratford-upon-Avon en kunt u genieten van een schitterende rondrit door één van de mooiste toeristische regio’s van Engeland, de Cotswolds. Tot slot staat ook het oudste nog bewoonde kasteel ter wereld op het programma: Windsor Castle. Een fantastische reis!

Dagprogramma


Vrijdag - Heenreis
's Morgens wordt u opgehaald door onze servicelijnen die u naar het verzamelpunt brengen. Maak kennis met uw reisgenoten en geniet van een kopje koffie met gebak. Vervolgens stappen we in de bus en rijden via België naar Noord-Frankrijk waar we de overtocht over het Kanaal maken. Na ca. 1,5 uur bevinden we ons in Engeland en rijden we richting ons hotel in de omgeving van Londen.

Zaterdag - Londen
Na het ontbijt gaan we op weg naar de Engelse hoofdstad. We vertrekken op tijd zodat er voldoende tijd is om Londen te ontdekken. Geniet van de vele bezienswaardigheden zoals The Big Ben, The Houses of Parliament, de Tower Bridge en Buckingham Palace. Ga gezellig winkelen op Oxford Street, in de straten rondom het gezellige Covent Garden of bij het beroemde warenhuis Harrods. Leuk is ook een boottocht over de Thames (excl.) en de wisseling van de wacht bij White Hall. U ziet het: mogelijkheden genoeg voor een geslaagde dag. In de loop van de middag rijden we vanuit Londen naar ons hotel in Coventry.

Zondag – Stratford-upon-Avon
Vanochtend kunt u even rustig op gang komen. Pas in de loop van de ochtend gaan we op pad voor een bezoek aan Stratford-upon-Avon. Jaarlijks bezoeken 2 miljoen toeristen de stad, voornamelijk vanwege William Shakespeare die hier geboren en overleden is. In het centrum van Stratford vindt u zijn geboortehuis, samen met tal van andere bezienswaardigheden en karakteristieke vakwerkhuizen. Wandel langs de rivier de Avon en geniet van de vele sfeervolle oude straatjes. Tip: bezoek ook de butterfly gardens (excl.) vlakbij het centrum. De moeite waard!

Maandag - Oxford
Na het ontbijt rijden we naar de prachtige universiteitsstad Oxford, één van de oudste steden van Groot-Brittannië. Een deskundige gids zal ons rondleiden. Natuurlijk ziet u de talrijke universiteitsgebouwen en ontdekken we het mooie historische centrum. Na de rondleiding heeft u tijd om nog even te winkelen in de sfeervolle straten, zoals High Street en Queen Street. Liefhebbers kunnen eventueel ook een bezoek brengen aan de botanische tuinen nabij het centrum van Oxford. Aan het eind van de middag rijden we terug naar het hotel.

Dinsdag – Vrije dag
Vandaag kunt u genieten van een vrije dag. Geniet van de faciliteiten van het hotel of ga richting het centrum van Coventry en neem een kijkje bij de nieuwe kathedraal en de ruïnes van de voormalige kathedraal van St. Michael. Ontdek het Coventry Music Museum of bewonder de kunst in het Herbert Art & Gallery museum. Het zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden!

Woensdag - Cotswolds
Vandaag gaan we richting de Cotswolds, één van de mooiste toeristische regio’s van Engeland, beroemd vanwege de honderden honingkleurige dorpjes en de prachtige landelijke omgeving. We volgen de Cotswolds Way en komen onder meer langs plaatsjes met karakteristieke namen, zoals Chipping Campden, Morton-on-the-Marsh, Stow-on-the-Wold en Bourton-on-the-Water. In een aantal van deze plaatsjes zal ook worden gestopt. Chipping Campden staat bekend als één van de mooiste dorpen van de Cotswolds, een marktstadje met fraaie historische gebouwen, mooie winkels en uitnodigende tearooms. Tijdens een wandeling door dit stadje, maakt u feitelijk een wandeling door de geschiedenis. Sommige panden stammen nog uit de 13e eeuw, zoals bijvoorbeeld de oude Woolstaplers Hall. Ook de kerk is een bezichtiging waard, het is één van de mooiste zogenoemde “wol-kerken” van de regio. De wolhandel zorgde in de 15e eeuw voor een enorme rijkdom in de Cotswolds en die rijkdom moest natuurlijk getoond worden. De kerk is dan ook rijkelijk versierd. Ook Stow-on-the-Wold is een speciale vermelding waard. Het is het hoogst gelegen dorpje van de Cotswolds, ontstaan tijdens de Romeinse tijd en alom bekend vanwege de vele antiekwinkels. Geniet van een heerlijke dag in de Cotswolds!

Donderdag - Windsor
We verlaten het hotel in Coventry en rijden terug richting Londen. We bezoeken vandaag Windsor. Engeland staat immers bekend om de prachtige tuinen en indrukwekkende kastelen en Windsor Castle is ongetwijfeld één van de bekendste. Het is het oudste nog bewoonde kasteel ter wereld en nauw verbonden met de Engelse koninklijke familie. Windsor Castle is namelijk de favoriete verblijfplaats van de Britse koningin tijdens het weekend. U heeft de gelegenheid om het kasteel te bezoeken (excl. entree). Bewonder de luxe pronkzalen met unieke historische kunstwerken. Stap binnen in de prachtige St. George’s Chapel en neem een kijkje bij het Queen Mary’s Doll’s House, waar een perfecte miniatuurreplica van het interieur van Windsor Castle te vinden is.

Wilt u het kasteel niet van binnen bezoeken, dan kunt u op eigen gelegenheid rondwandelen door Windsor. Als u geluk heeft, kunt u tijdens de zomermaanden op de meeste dagen de traditionele wisseling van de wacht aanschouwen. Of maak een ritje in het Royal Windsor Wheel en geniet van het uitzicht over Windsor, Windsor Castle en de Thames Valley. Tot slot kunt u heerlijk wandelen in het Windsor Great Park, waar ook de koningin regelmatig de benen strekt. In de loop van de middag rijden we naar ons hotel in het graafschap Kent.

Vrijdag - Terugreis
Na een vroeg ontbijt is het tijd om aan de terugreis te beginnen. We rijden naar de haven van Dover waar we inschepen voor de overtocht naar het vasteland. Aan het eind van de middag arriveren we op ons verzamelpunt waar nog een afscheidsbuffet voor ons klaar staat. De servicelijnen brengen u terug naar uw afstapplaats en u kunt terug kijken op een mooie reis door het hart van Engeland.

Excursie & Extra

 • Bezoek aan Londen
 • Bezoek aan Stratford-upon-Avon
 • Stadswandeling Oxford met gids
 • Rondrit door de Cotswolds
 • Bezoek aan diverse leuke stadjes
 • Bezoek aan Windsor

Algemeen

Boek een overnachting bij het verzamelpunt
Voor onze busreizen maken wij gebruik van een centraal verzamelpunt. Hier komen alle bussen samen voordat u op reis gaat. Ons verzamelpunt is het Van der Valk Hotel in Nuland. Wanneer u verder weg woont en graag uitgerust aan uw vakantie wil beginnen, kunt u een overnachting bijboeken aan het begin (of einde) van de reis.

Hotel Van der Valk Nuland
Hotel Van der Valk in Nuland is al jarenlang een goede partner van Peter Langhout Reizen en vele reizigers hebben hier al eens overnacht. U heeft een kamer met eigen badkamer en toilet. En wanneer u wilt, kunt u uw auto gratis parkeren bij het hotel gedurende de reis. Geïnteresseerd? Boek dan uw overnachting in Nuland.

Engeland - Oxford - Radcliffe Camera Engeland - Cotswolds Engeland - Cotswolds - Broadway - ijsverkoper Londen - ouder stel in telefooncel Londen - pub - Shakespeare Engeland - Cotswolds - Bourton on the water Engeland - Windsor
8 dagen busreis Hart van Engeland
Halfpension
Accommodatie

Ligging

In het hart van Engeland verblijft u in het Holiday Inn Hotel Coventry. Dit ruime en moderne hotel ligt aan de rand van Coventry, een ideale locatie voor onze excursies.

Faciliteiten

 • Receptie
 • Lounge
 • Lift
 • Restaurant
 • Bar
 • Zwembad
 • Sauna
 • Fitnessruimte
 • Gratis Wi-Fi

Kamers

Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van tv, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche, toilet en haardroger.

Verzorging

U verblijft hier op basis van halfpension.

8 dagen busreis Hart van Engeland
Halfpension
Reisinformatie

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met video, airco en toilet
 • Begeleiding chauffeur/reisleider
 • Overtocht Calais/Duinkerken-Dover v.v.
 • Verblijf in een hotel nabij Londen op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in Holiday Inn Hotel Coventry op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Optioneel

 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Op- en afstapplaatsen

 • Opstapplaatsen in periode 24-05-2019 tm 30-08-2019
 • A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger
 • Aalten / NS Station, Stationsstraat
 • Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg
 • Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
 • Almere/Sporthal Indische Buurt t.o. busstation
 • Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein
 • Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Apeldoorn Zuid / Carpool oprit A1 einde Kayersdijk
 • Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein
 • Assen / NS Station, Stationsplein
 • Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
 • Beverwijk / NS busstation bij uitgang bioscoop
 • Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
 • Delft / Ikea
 • Den Bosch/Sportcomplex Sportiom t.h.v. hoofdingang
 • Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
 • Deventer/busparking McDonalds De Scheg
 • Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg
 • Ede / NS Station Ede-Wageningen
 • Eindhoven/Zwembad de Tongelreep, parkeerterrein
 • Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
 • Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn
 • Goes / NS Station, aan de kant van de bussen
 • Gorinchem / NS Station
 • Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
 • Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot
 • Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4
 • Heerenveen / CS, voorzijde
 • Heerlen / Van der Valk Hotel
 • Helmond / Sportcomplex de Braak, Rembrandtlaan
 • Hengelo / CS, bij Rabo theater
 • Hoogeveen / NS Station, Stationsplein
 • Leeuwarden/Bushalte Zuiderplein 35 (tegenover ING)
 • Leiderdorp, McDonalds, Persant Snoepweg 10
 • Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
 • Meppel / NS Station, voorzijde
 • Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen
 • Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
 • Oss / NS Station, busstation Spoorlaan
 • Purmerend / McDonald's, parkeerterrein Jaagweg
 • Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg
 • Roermond / NS Station, busstation
 • Roosendaal / Parkeerterrein naast NS
 • Rotterdam / Metrostation Capelse brug
 • Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
 • Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes
 • Spijkenisse, Metrostation Centrum
 • Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
 • Vlaardingen / NS Station-Oost
 • Weert / NS Station, busstation
 • Zaandam / Oud Stadskantoor,Ebbehout 29 (achter NS)
 • Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart
 • Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
 • Afstapplaatsen in periode 24-05-2019 tm 30-08-2019
 • A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger
 • Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg
 • Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
 • Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein
 • Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Apeldoorn Zuid / Carpool oprit A1 einde Kayersdijk
 • Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein
 • Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
 • Beverwijk / NS busstation bij uitgang bioscoop
 • Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
 • Delft / Ikea
 • Den Bosch/Sportcomplex Sportiom t.h.v. hoofdingang
 • Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
 • Deventer/busparking McDonalds De Scheg
 • Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg
 • Eindhoven/Zwembad de Tongelreep, parkeerterrein
 • Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
 • Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn
 • Goes / NS Station, aan de kant van de bussen
 • Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
 • Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot
 • Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4
 • Heerenveen / CS, voorzijde
 • Heerlen / Van der Valk Hotel
 • Leiderdorp, McDonalds, Persant Snoepweg 10
 • Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
 • Meppel / NS Station, voorzijde
 • Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen
 • Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
 • Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg
 • Roermond / NS Station, busstation
 • Rotterdam / Metrostation Capelse brug
 • Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
 • Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes
 • Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
 • Vlaardingen / NS Station-Oost
 • Weert / NS Station, busstation
 • Zaandam / Oud Stadskantoor,Ebbehout 29 (achter NS)
 • Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart
 • Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
8 dagen busreis Hart van Engeland
Halfpension
Bestemming

Bestemming Engeland

Engeland is een divers land vol tegenstellingen, niet alleen qua plaatsen, maar ook qua mensen die u ontmoet. De Engelsen staan bekend als gastvrij, maar gereserveerd. "Polite", zoals de Engelsen zelf zeggen.

Engeland heeft haar bezoekers veel te bieden. Ongetwijfeld het meest populair is een stedentrip naar Londen, de stad vol cultuur, traditie, pubs, shops en nog veel meer. Londen is een stad die nooit verveeld en 365 dagen per jaar bruist. Het is echter slechts één van de vele toeristische trekpleisters in Engeland. Want ook plaatsen als Bath, Torquay, Stratford-upon-Avon, Newcastle, York, Brighton, Oxford, de Cotswolds en nog veel meer highlights trekken elk jaar grote aantal toeristen. Geniet tijdens uw vakantie naar Engeland van het glooiende landschap, de typisch Engelse cottages, de gezellige Engelse pubs, de kleurrijke bloembakken, typisch rode telefooncellen en dubbeldekkers, de vele gezellige kleine boetiekjes en winkels in de kleinere plaatsen en tal van andere authentieke zaken.
8 dagen busreis Hart van Engeland
Halfpension
Klantreacties

Klantwaardering:

8.0
13 klanten gaven hun reactie
Klaas Visser
Goed verzorgd , keurige hotels , goed ontbijt , goed diner voldoende keus  
 • Waardering: 8,0
Brouwer
Pirma verzorgd.
 • Waardering: 8,0
S. van Breda
Leuke vakantie gehad, 
 • Waardering: 8,0
J. Engelen
Heel leuke reis met veel variatie. Goede Hotels, het laatste iets minder. Goede chauffeur, alhoewel hij niet zoveel vertelde in de bus. Jammer dat het hotel ver uit het centrum van Coventry lag, i.v.m. invulling van vrije dag. Fijn dat het programma gewijzigd was i.v.m. wielerwedstrijd in Londen in 1ste weekend. Andere overtocht naar Dover, omdat Calais niet werd gehaald i.v.m. drukte op de weg, goed initiatief.
 • Waardering: 9,0
Hovens
 • Waardering: 7,0
G.Kruitbosch
Prima voor elkaar en alles goed geregeld, Het eerste hotel bij Londen een 7 het tweede hotel in Coventry het Holliday inn een 9 met zeer vriendelijk personeel het derde hotel bij Londen het Ibis een 6,5 het diner was slecht
 • Waardering: 8,0
Frans Koolen
Jammer dat men van peterlang hout reizen niet dat Londen op zaterdag en zondag niet bereikbaar was, vanwege Wielerwedstrijden . Voor de rest een aardige reis met een goede chauffeur.
 • Waardering: 7,0
H.Broessen
Mooie vakantie gehad. Veel gezien mede door de erg goede en aardige chauffeuse/reisleidster. Toch een paar kanttekeningen: Het eerste hotel was niet zo bijzonder. Het tweede hotel (4dagen) was veel beter. Het eten was goed maar wel eenzijdig. Het avond eten in het laatste hotel was niet zo goed. Total geen groenten. De eerlijkheid gebied echter ook dat je moet kijken naar prijs-kwaliteit. Laat niet weg dat we een leuke vakantie hebben gehad.
 • Waardering: 8,0
H. de Haan
Goede verzorgde vakantie. Hotels waren goed, uitgebreide ontbijtbuffet en dinerbuffet waren goed. Bus was goed, veel beenruimte Buschauffeur was goed, erg goed , vertelde veel informatie onderweg. We hadden geluk dat we mooi weer hadden.
 • Waardering: 8,0
Goedhart
Geweldig. Goede verhouding tussen excursies en vrije tijd. Prachtig weer. Goed hotel met fantastisch vriendelijk personeel (Holliday inn) Leuk reisgezelschap.
 • Waardering: 8,0
Bert Neut
Fantastisch! Wij zouden het zeer op prijs stekken als u onze bijzondere waardering zou willen overbrengen aan onze chauffeur, Bouwine Smit (Havi Travel), een topvrouw met uitstekeden rijvaardigheid en sociale vaardigheden.
 • Waardering: 9,0
Peter en Hilde van Haren
Prima vakantie!
 • Waardering: 8,0
Andre Trachsel
Prima verzorgde vakantie met name door de geweldige chauffeur/reisleidster Bouwina.
 • Waardering: 8,0
8 dagen busreis Hart van Engeland
Halfpension