Groepsreizen op maat

Op reis met uw eigen groep!
Genieten van een vakantie is vrij eenvoudig. Het organiseren van een reis is echter een vak apart. Zeker als het om een groepsreis gaat voor meerdere mensen. Dan is het prettig als u gebruik kunt maken van de jarenlange ervaring en expertise van onze afdeling Groups & Incentives. Bent u op zoek naar een leuke groepsreis, origineel bedrijfsuitje of een voordelig weekendje weg met de hele familie? Wij helpen u graag!

Gebruik ons offerteformulier om direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De voordelen van Peter Langhout Reizen

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen vanwege de goede en langdurige contacten
  • Elke bestemming is mogelijk
  • Al vele tevreden reizigers gingen u voor!

 
Onze expertise

In de afgelopen jaren hebben wij vele reizen op maat georganiseerd voor tal van bedrijven, verenigingen, vriendenclubs, families en scholen. Variërend van een dagtocht in Nederland, stedentrip naar Londen, weekendje weg naar Parijs en Disneyland® Paris tot een compleet verzorgde rondreis naar Italië. Alles is mogelijk!

Ons uitgebreide netwerk staat garant voor prima hotels, restaurants, excursies en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij brengen u op plaatsen waar u zelf misschien nooit aan gedacht had. En zo wordt elke groepsreis een unieke ervaring!


Gezelligheidskoor Hoeven over hun Peter Langhout Groepsreis

"Het was geweldig!! Ons koorreisje naar hotel Brauer aan de Moezel. Een fijn hotel, geweldig gezellig, goed van eten en drinken, bijzondere gastvrijheid...  Alles was geslaagd, tot aan een optreden in het centrum van Cochem toe. We hadden ook een prima chauffeur, Wim, met zijn goede ideeën en wegenkennis hebben we mooie routes gereden."

 


Vervoer

Voor wat betreft het vervoer kunt u zelf bepalen of u met de auto, bus, trein of het vliegtuig naar de bestemming wilt gaan. Bij de busreizen bent u gegarandeerd van een ervaren chauffeur, daar wij uitsluitend zaken doen met Keurmerk touringcarbedrijven. En voor al onze reizen geldt dat u bij eventuele calamiteiten kunt rekenen op de ondersteuning van onze 24-uurs telefonische hulpdienst. Beter kan het niet!

Standaard reizen of reizen op maat
Wanneer u het prettig vindt, hebben wij diverse programma’s in concept voor u klaarliggen. Heeft u speciale wensen, dan kunt u die vanzelfsprekend kenbaar maken. Wij zorgen voor een passend aanbod en samen met u komen wij tot een prachtig programma op maat. Een programma dat volledig aan uw wensen voldoet. Desgewenst komen wij persoonlijk bij u langs om in overleg de perfecte reis voor u samen te stellen!

Vragen of offerte ontvangen?
In principe werken wij voor groepen vanaf 20 personen. In bepaalde gevallen verzorgen wij ook groepsreizen op maat voor kleinere groepen. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan vooral contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte. Mail uw gegevens naar onze afdeling groepsreizen: groepsreizen@peterlanghoutreizen.nl. Of maak gebruik van het contactformulier, zodat wij direct alle gegevens op een rijtje hebben. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0172-468825. 

 


Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.