Reisaanbod
Informatie Griekenland

Griekenland

Griekenland is van oudsher het reisdoel voor liefhebbers van zon en cultuur. Boek een bus rondreis Griekenland inclusief excursies en wees verzekerd van een schitterende vakantie. Lees meer

Vakantie Griekenland

Griekenland is een indrukwekkend land met een rijke geschiedenis. Griekenland telt maar liefst zo’n 1450 eilanden, waarvan Kreta ongetwijfeld het meest bekend is. Elk van de Griekse eilanden heeft u als bezoeker veel te bieden. Dat geldt overigens ook voor het vasteland van Griekenland. Indien u uitgebreid kennis wil maken met de cultuur in Griekenland, dan raden wij u een bus rondreis Griekenland aan.

Grensdocumenten

Voor Griekenland heeft u een geldig Nederlands paspoort of een geldige identiteitskaart nodig. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Tijdsverschil

Gedurende het gehele jaar is het in Griekenland 1 uur later dan in Nederland.

Bestemmingen:

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.