Menu
Villeneuve-Loubet is een badplaats aan de Cote d’Azur. Villeneuve-Loubet ligt tussen Nice en Cannes en is daarmee een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie aan de Cote d'Azur. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Villeneuve Loubet
8 dagen Cote d'Azur - Hotel Bahia
  • Hotel nabij het strand
  • Speciale vroegboekaanbieding
  • Ontdek de luxe en rijkdom van de Cote d' Azur
  • Gunstige ligging, vele excursies mogelijk
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
8 dagen
Logies en ontbijt
199
Bekijk

Villeneuve Loubet

Villeneuve-Loubet is een badplaats aan de Cote d’Azur. Villeneuve-Loubet ligt tussen Nice (15 km) en Cannes (22 km) en is daarmee een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie aan de Cote d’Azur. Hier kunt u optimaal genieten van zon, zee en stand. En voor wie graag een zonvakantie wil combineren met leuke uitstapjes zijn er tal van mogelijkheden voor een geslaagde dag uit. Daarnaast geldt, dat ook natuurliefhebbers Villeneuve-Loubet zeker zullen kunnen waarderen. Villeneuve-Loubet is namelijk één van de groenste plaatsen aan de Cote d’Azur met zo'n 1000 ha aan bossen en parken (waaronder twee natuurparken). Het uitgestrekte Vaugrenier-park is ideaal om tijdens een wandeling tot rust te komen.

Villeneuve-Loubet biedt verder tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden, met name rondom de levendige jachthaven “Baie des Anges”. Zeilen, surfen, kayakken en kanoën behoren allen tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook relaxed genieten van het mooie weer aan één van de stranden. In het pittoreske centrum is het ook heerlijk toeven. Ontdek de bloemrijke straatjes, gezellige terrassen en bezoek de Middeleeuwse vesting en onder meer het Musée Escoffier, waar u meer te weten kunt komen over de “ontdekker” van de beroemde Pèche Melba.

Tips voor een geslaagde dag uit
Wanneer u aan de Cote d’Azur verblijft is het de moeite waard om er ook af en toe met de auto op uit te trekken. Bezoek de mondaine badplaats Nice en het vorstendom van de Grimaldi’s: Cannes. Naast deze 2 bekende badplaatsen zijn er nog diverse badplaatsen die eigenlijk niet aan uw lijstje zouden mogen ontbreken. Wij noemen u onder meer Saint Tropex, Antibes en Juan les Pins. Daarnaast wordt ook Grasse (22 km)  – in binnen- en buitenland bekend als “het centrum van de parfum” –jaarlijks door tal van toeristen bezocht. Het is een pittoresk stadje met smalle steegjes en veel aparte winkeltjes. Of bezoek St Paul de Vence; het dorp dat bekend is om de vele kunstenaars die er wonen. U vindt er ook veel ateliers en galeries waar u alle vormen van kunst kunt kopen. Andere kunstenaarsdorpen in de omgeving zijn onder meer: Biot, Vallauris, Juan-les-Pins, Mougins of Mouans-Sartoux. Stuk voor stuk de moeite waard!

Of wat dacht u van een bezoek aan Monaco (37 km) of het schiereiland Cap Ferrat. Voor de kust liggen overigens ook tal van rotsen en eilandjes die u kunt bezoeken. Iles d’Hyères en Iles de Lérins (ten zuiden van Cannes) zijn ongetwijfeld het meest interessant. In Monaco kunt u de wisseling van de wacht bekijken bij het paleis, een bezoek brengen aan het Formule 1 circuit, het beroemde casino en natuurlijk de jachthaven waar miljoenenjachten liggen van de rijken der aarde.

U ziet het: Villeneuve-Loubet is een fantastische vakantiebestemming met voor elk wat wils. Geniet van zon, zee en strand en ontdek de vele leuke en interessante plaatsen in de omgeving!