Menu
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Formule-1 reizen

Formule 1

De Formule 1 is populairder dan ooit. Met het succes van Max Verstappen is de Formule 1 sport weer helemaal op de kaart gezet in Nederland. Wilt u één of meerdere Formule 1 wedstrijden bijwonen? Boek dan een van onze speciale F1 reizen! Lees meer

Er zijn geen vakanties beschikbaar die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw selectie aan.

 

Opnieuw zoeken

Formule 1

De Formule 1 is populairder dan ooit...! Met het succes van Max Verstappen is de Formule 1 sport weer helemaal op de kaart gezet in Nederland. De Formule 1 wedstrijden en Grand Prix Tours die wereldwijd worden gereden worden door veel sportliefhebbers uitvoerig bekeken. Het beleven van de Formule 1 en Grand Prix via radio of televisie is natuurlijk fantastisch. Nog leuker is het echter om een Formule 1 wedstrijd live bij te wonen! Voor veel F1-liefhebbers staat een dergelijke reis dan ook hoog op de bucket-list.

Wilt u in 2020 naar één of meerdere Formule 1 wedstrijden in Europa? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u in samenwerking met diverse partners de mogelijkheid om op voordelige wijze naar de Grand Prix te gaan. Comfortabele busreizen, inclusief hotel en tickets voor de Formule 1. Een compleet pakket voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Hou onze website in de gaten voor het aanbod aan speciale GP-reizen en beleef de sensatie van de Formule 1 live...!