Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Waar wilt u heen?
Periode
Boek één van onze mooie excursiereizen

Excursiereizen

Busreizen, riviercruises, vliegreizen en meer

Vrijwel iedereen gaat jaarlijks op vakantie. Veel mensen zelfs meer dan één keer. Op welke manier we dat doen is van een aantal factoren afhankelijk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de gezinssamenstelling, het budget dat u te besteden heeft, het reisdoel, type vakantie en voorkeur voor een bepaald vervoermiddel. Over het algemeen is de auto één van de meest geliefde vervoermiddelen voor de vakantie. Wilt u een autovakantie inclusief excursies? Bekijk dan onze autorondreizen! Daarnaast kiezen echter ook veel mensen voor een vakantie met de bus. Bent u ook op zoek naar een voordelige excursiereis met de bus? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan busexcursiereizen aan naar de mooiste bestemmingen in Europa.

De redenen om te kiezen voor een busexcursiereis zijn talrijk. Zo blijkt onder meer uit onderzoek dat mensen die met de bus op vakantie gaan vooral voor een busreis kiezen vanwege de onderlinge gezelligheid en het gemak. In een bus legt u makkelijk contact en wanneer u boekt, weet u bijna zeker dat u met gelijkgestemden op reis gaat. Mensen die met de bus op vakantie gaan, vinden het ook prettig dat de chauffeur alles regelt en dat lokale gidsen u meenemen naar de mooiste locaties en bezienswaardigheden, die u alleen niet snel zou ontdekken.

Dit zijn slechts een paar goede redenen om te kiezen voor een busexcursiereis. De argumenten die pleiten voor een busvakantie zijn echter talrijk.Wist u bijvoorbeeld dat een busreis de meest milieuvriendelijke manier van reizen is in vergelijking met auto en het vliegtuig? En dat het ook één van de veiligste vormen van vervoer is?

Busreizen met vertrekgarantie
Vindt u het prettig om direct bij boeking de zekerheid te hebben dat de reis van uw keuze doorgaat, boek dan een busreis met vertrekgarantie. Bekijk het overzicht met gegarandeerde busreizen!

Single busreizen
Bent u alleenstaand of gaat u alleen op vakantie? Bekijk dan ook onze specifieke singlereizen en single-vriendelijke reizen met geen of slechts een lage 1-persoonstoeslag. "Share moments" en geniet met andere alleengaanden en singles van de mooiste bestemmingen. Bekijk het aanbod van onze single reizen!

Vliegreizen, cruise vakanties en meer excursiereizen
Naast de busexcursiereizen bieden wij u nog diverse andere excursiereizen aan. Wilt u nieuwe landen ontdekken buiten Europa? Kies dan voor één van onze verre reizen naar Thailand, Cambodja of Vietnam. Of wat dacht u van een mooie cruise? Een riviercruise is in feite een excursiereis over het water. Leuk en relaxed!

Bekijk het volledige aanbod van onze excursiereizen en laat u verrassen!
Bekijk alle Excursie reizen