Menu

3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen

8.4
Logies en ontbijt
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
3 dagen
logies en ontbijt
169
p.p.
Prijzen & boeken
 • Kerstmarkten in 3 landen
 • Romeinse historie en kerstsfeer in Trier
 • Metz: één van de gezelligste kerstmarkten van Frankrijk
 • Valkenburg is dé Kerststad van Nederland
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
 • Klantreacties
Prijzen & boeken
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Leeftijd wijzigen
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Verzorging
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding chauffeur/reisleider
 • Verblijf in Leonardo Hotel Völklingen op basis van logies en ontbijt
 • Kamer met douche en toilet
 • Alle genoemde excursies
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Optioneel
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Omschrijving

Zin in een heerlijk weekendje kerstshoppen? Ga dan mee op deze busreis naar kerstmarkten in Duitsland, Frankrijk en Limburg. Ontdek de sfeervolle kerstmarkt van Trier en neem een kijkje bij de vele prachtige bezienswaardigheden die deze Duitse stad rijk is. De historie van Trier gaat terug tot aan de Romeinse tijd en in het centrum, waar ook de kerstmarkt van Trier is, zijn nog veel sporen van deze lang vervlogen tijden terug te vinden. Ook nemen wij u mee naar de kerstmarkt van Metz. In december verandert de binnenstad van Metz in een sprookjesdorp met meer dan 80 houten chalets waar u op zoek kunt gaan naar originele cadeautjes. We sluiten de reis af met een bezoek aan dé Kerststad van Nederland: Valkenburg. Overal ziet u kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen en ruikt en proeft u bijna letterlijk de Kerst. Trakteer uzelf op een weekendje kerstshoppen en stap in de bus voor dit heerlijke weekendje weg naar de leukste kerstmarkten!

Dagprogramma


Vrijdag
Via ons verzamelpunt rijden we met de bus naar Trier. De reis met vertrek op 6 december gaat niet via het verzamelpunt, u kunt dan opstappen in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Bezoek de gezellige kerstmarkt en koop de leukste kerstartikelen. Duitsland en zo ook Trier weten maar al te goed hoe ze de kerstsfeer erin moeten brengen. Op en top gezelligheid! Ook een wandeling langs de bezienswaardigheden in Trier is zeker de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld de Porta Nigra, de Basilika of het Romeinse theater, de stad kent namelijk een indrukwekkende historie. Trier biedt u voldoende mogelijkheden. Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in Völklingen.

Zaterdag
Vandaag gaan we de Franse grens over voor een bezoek aan één van de mooiste kerstmarkten van Frankrijk. In het historische centrum van Metz zijn de pleinen en straten gevuld met sfeervolle kraampjes en verlichting. U vindt er de leukste kerstcadeaus voor onder de kerstboom. Geniet van de intieme kerstsfeer en de vele lekkernijen en vergelijk het eens met de kerstmarkt in Trier die u gisteren heeft bezocht. Zoek een gezellig restaurantje op voor we ’s avonds weer terug gaan naar ons hotel.

Zondag
Na het ontbijt vertrekken we en rijden we terug richting Nederland voor een bezoek aan de kerstmarkt van Valkenburg. Hier heeft u een paar uurtjes de tijd om te genieten van de vele gezellige kerstactiviteiten. Valkenburg staat bekend als dé kerststad van Nederland en na vandaag begrijpt u hopelijk waarom. Aan het begin van de avond komen we terug op de eerste afstapplaats in Nederland, hopelijk met goed gevulde tassen vol leuke en originele kerstcadeautjes.

Algemeen

Informatie kerstmarkt Trier
Trier
Winkelen in Trier is normaal gesproken al de moeite waard. Tijdens de wintermaanden als de kerstmarkt is opgebouwd in het centrum, wordt winkelen in Trier helemaal een bijzondere ervaring. Trier staat in Duitsland bekend als de stad met één van de mooiste kerstmarkten. Daarnaast gaat de historie van de kerstmarkt in Trier ook al lange tijd terug.

Die historie proeft u bij een bezoek aan de kerstmarkt op de Middeleeuwse Markt en op het plein voor de imposante Dom van Trier. In totaal vindt u hier zo’n 95 versierde houten kerstkramen waar letterlijk alles te koop is. Van houten speelgoed tot handgeblazen glaswerk, souvenirs, kaarsen en nog veel meer. Wie trek krijgt kan genieten van heerlijke braadworst, warme chocolademelk met slagroom, wafels en nog veel meer lekkers. Uiteraard mag op een Duitse kerstmarkt de Glühwein niet ontbreken.

Ook kinderen zullen zich op de Trier kerstmarkt vermaken. Voor de jongste bezoekers is er namelijk een speciaal poppentheater! Ook kunnen zij een bezoek brengen aan de Kerstman. Tot slot kunt u op de kerstmarkt regelmatig genieten van live muziekoptredens. Kortom: een gezellige kerstmarkt die een bezoek meer dan waard is!

Kerstmarkt Metz
Metz is de belangrijkste kerstmarkt van oost Frankrijk. Elk jaar opnieuw trekt de kerstmarkt van Metz een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. De sfeervolle “Marchés de Noël” zijn verspreid over drie centrale pleinen in de compacte binnenstad. Slenter op uw gemak langs de vele kramen, proef typisch Franse specialiteiten en geniet van een heerlijke “vin chaud”. Houdt u van wijn? Probeer dan ook eens de witte variant op de vin rouge, heerlijk met een lokaal Frans kaasje of bord tartiflette (streekgerecht met aardappels, spekjes en gesmolten kaas).

Wandelend langs de verschillende kramen komt u ongetwijfeld ook bij het sfeervolle kerstdorp op Place Saint-Louis. Hier staan zo’n 90 houten kersthuisjes en een prachtige carrousel van 2 verdiepingen met houten paarden. Ook op het Place Saint-Jacques vindt u een kleine kerstmarkt met zo’n 20 kramen. Hier vindt u vooral veel decoratieve kerstartikelen. En op het Place des Charrons kunt u oude ambachten bewonderen en handgemaakte producten kopen. Hier kunt u een origineel geschenk voor uw familie, vrienden of u zelf kopen.

Leuk is ook het Forum Saint-Jacques. Hier kunnen kinderen samen met de Kerstman op de foto. Het Santa Claus dorp is te bereiken met de kersttrein. Elk kind kan de Kerstman een kerstwens sturen. Speciaal hiervoor staat in het Santa Claus dorp een reusachtige brievenbus. En het leuke is: ieder kind krijgt antwoord van de Kerstman! Ook de verlichte beeldentuin zullen de kinderen geweldig vinden. Poppen, Kerstmannen en rendieren staan hier levensgroot en prachtig verlicht te stralen. Heel verrassend!

Bezoek tijdens de donkere winterdagen ook de prachtig verlichte kathedraal van Metz. De kathedraal is vooral bekend om haar hoogte en glas-in-lood ramen. Neemt u tijdens de adventweken zeker ook even een kijkje bij de levensgrote kerststal bij de kathedraal. Altijd leuk! En wist u overigens dat de kathedraal van Metz oorspronkelijk uit twee verschillende kerken bestond? Wie goed kijkt, kan nog altijd zien dat de kathedraal uit twee afzonderlijke delen is opgebouwd.

Tot slot vindt u op de kerstmarkt in Metz, naast de vele kraampjes, ook een schaatsbaan! Als u het leuk vindt kunt u dus altijd even de schaatsen onderbinden.

Kerstmarkt Valkenburg
Valkenburg is dé Kerststad van Nederland. U kunt er genieten van een uitgebreid scala aan kerstactiviteiten. Menigmaal stond Valkenburg in de CNN Top 10 World Christmas Destinations. Een extra goede reden om dit jaar ook te gaan genieten van de vele kerstactiviteiten in de Limburgse Geulstad. In de Gemeentegrot vindt u de oudste en grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat u verrassen door de feeërieke sfeer en stands met leuke en mooie kerstcadeaus. Ook in de Fluweelengrot kunt u een unieke kerstmarkt bezoeken en in de Wilhelminagrot hebben kunstenaars vanuit de hele wereld unieke zandsculpturen gemaakt. Bijzonder om te zien! Ook het Mergelrijk is een vermelding waard. Hier kunt u genieten van informatieve verhalen over mergel en de grotten. Dit alles in een intieme kerstsfeer, met prachtige mergelbeelden, kunstwerken en films. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in het sfeervolle centrum van Valkenburg zelf, waar de winkels en restaurants er ook alles aan doen om u in de sfeer van Kerst te laten komen.

NB: entree tot de diverse kerstmarkten in de grotten en bij het Mergelrijk zijn exclusief. De tarieven van de kerstmarkt zijn afhankelijk van de locatie waar u naar toe gaat. Bij het bezoek aan meerdere grotten kunt u korting krijgen. Informeer ter plaatse.

Excursie & Extra

 • Bezoek aan de kerstmarkt in Trier
 • Bezoek aan de kerstmarkt in Metz
 • Bezoek aan Valkenburg, dé Kerststad van Nederland

Algemeen

Boek een overnachting bij Hotel van der Valk Nuland
Voor onze busreizen maken wij gebruik van een centraal verzamelpunt. Hier komen alle bussen samen voordat u op reis gaat. Ons verzamelpunt is Stadion de Vliert in Den Bosch. Wanneer u verder weg woont en graag uitgerust aan uw vakantie wil beginnen, is het prettig om in de buurt van het verzamelpunt te overnachten voorafgaand en/of na afloop van uw reis. Wilt u graag van die mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u overnachten bij Hotel Van der Valk in Nuland, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het verzamelpunt. Hotel Van der Valk Nuland is al jarenlang een goede partner van Peter Langhout Reizen. Op de dag van vertrek gaat u met eigen auto vanuit Nuland naar Stadion de Vliert (ca. 8 km). Daar kunt u voor de duur van de reis uw auto gratis parkeren. Geïnteresseerd? Bekijk dan de mogelijkheden en boek een overnachting in Nuland.

Kerst - kerstmarkt - stel mt cadeau Kerst Valkenburg - kerstman Gemeentegrot Trier - Porta Nigra avond Kerst Frankrijk - Vin Chaud Metz - kathedraal - avond Kerst - kerstdecoratie kerstballen Kerstmarkt - kerstshoppen - vrouw
3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen
Logies en ontbijt
Accommodatie

Algemeen

U verblijft tijdens deze reis in Leonardo hotel Volklingen.

Ligging

Leonardo hotel Volklingen is in het najaar van 2012 geopend en is dus een relatief nieuw hotel. Het is gelegen in het stadje Völklingen in het zuidwesten van Duitsland niet ver van de Franse grens. De ideale uitvalsbasis om onder meer Trier en Metz te bezoeken.

Faciliteiten

 • Receptie
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Gratis Wi-Fi

Kamers

De kamers zijn modern ingericht en beschikken over alle gemakken zoals tv, telefoon, minibar en kluisje. De badkamer is voorzien van douche, toilet en haardroger.

Verzorging

U verblijft in Leonardo hotel Volklingen op basis van logies en ontbijt.

3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen
Logies en ontbijt
Reisinformatie

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding chauffeur/reisleider
 • Verblijf in Leonardo Hotel Völklingen op basis van logies en ontbijt
 • Kamer met douche en toilet
 • Alle genoemde excursies

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Optioneel

 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Op- en afstapplaatsen

 • Op- en afstapplaatsen 29-11-2019
 • Op- en afstapplaatsen 13-12-2019
 • A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger
 • Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg
 • Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
 • Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein
 • Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Apeldoorn Zuid/Carpool oprit A1 einde Kayersdijk
 • Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein
 • Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
 • Beverwijk / NS busstation bij uitgang bioscoop
 • Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
 • Delft / Ikea
 • Den Bosch, Stadion De Vliert, Victorialaan 21
 • Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
 • Deventer/busparking McDonalds De Scheg
 • Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg
 • Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium
 • Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
 • Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn
 • Goes / NS Station, aan de kant van de bussen
 • Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
 • Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot
 • Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4
 • Heerenveen / CS, voorzijde
 • Heerlen / Van der Valk Hotel
 • Leiderdorp, McDonalds, Persant Snoepweg 10
 • Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
 • Meppel / NS Station, voorzijde
 • Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen
 • Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
 • Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg
 • Roermond / NS Station, busstation
 • Rotterdam / Metrostation Capelse brug
 • Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
 • Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes
 • Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
 • Vlaardingen / NS Station-Oost
 • Weert / NS Station, busstation
 • Zaandam, Station Kogerveld Veldbloemenweg
 • Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart
 • Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
 • Op- en afstapplaatsen 06-12-2019
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Den Bosch/Sportcomplex Sportiom t.h.v. hoofdingang
 • Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen
Logies en ontbijt
Bestemming

Bestemming Trier

Trier is een fascinerende stad met vele gezichten. Een stad waar u zich tijdens uw verblijf ongetwijfeld geen moment hoeft te vervelen. Het is de oudste stad van Duitsland. De geschiedenis gaat terug tot in het jaar 180 n.Chr toen de Romeinen een stadswal met 5 poorten bouwden. De Römerbrücke dateert nog grotendeels uit de Romeinse tijd, evenals het amfitheater en de Porta Nigra. Ondanks dat Trier heden ten dage een mix is van zowel moderne als oude architectuur, zijn er bijna nergens in West-Europa - buiten Italiaans grondgebied - zoveel authentieke Romeinse bouwsels bewaard gebleven in één stad. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar, zodat u een bezoek aan een en ander eenvoudig kunt combineren.

Bezienswaardigheden

Römerbrücke en Porta Nigra

Doorkruis het centrum startend vanaf de Römerbrücke tot aan de Porta Nigra aan de andere kant van de stad. De Porta Nigra dateert uit de 2e eeuw en is bijna helemaal intact gebleven. De toegangspoort was onderdeel van de verdedigingswerken van de Romeinen tegen de Germanen en moest ook afschrikwekkend werken met z'n hoogte van 30 meter. De benaming 'zwarte' poort komt uit de Middeleeuwen toen de zandstenen kleur al niet meer te zien was door luchtvervuiling en de poort dus letterlijk “zwart geblakerd” was. .

Dom

In het centrum van de stad vindt u onder andere de Dom. In het jaar 330 werd begonnen met de bouw van de Dom op de plek waar de jaren daarvoor een paleis van Constantijn had gestaan. Hoewel de Dom nu al groot lijkt, bestreek hij in vroeger tijden een 4x zo grote oppervlakte. Veel van de Dom werd verwoest dor de Franken en de Noormannen in de 5e en 9e eeuw.

Amfitheater

Even buiten het centrum vindt u het Romeinse amfitheater. Deze arena is rond het jaar 100 gebouwd en er werden voornamelijk gladiatorenspelen en dierengevechten gehouden. De akoustiek in de arena is echter prachtig. Het geluid is goed hoorbaar in alle richtingen tot bovenop de tribunes. Om deze reden worden hier tegenwoordig wel concerten gegeven. Het amfitheater biedt plaats aan zo’n 20.000 toeschouwers.

Thermae

Vlakbij het amfitheater vindt u de restanten van de keizerlijke baden (Thermae in het Latijn). Badhuizen hadden een belangrijke sociale functie in het Romeinse leven en het badhuis in Trier behoorde in vroeger tijden tot de grootste van het Romeinse rijk buiten Rome. Kortom: een belangrijk bouwwerk uit de geschiedenis. Het gebouw dateert uit het begin van de 4e eeuw.

Winkelen in Trier

Wellicht heeft u naast het bewonderen van de vele bezienswaardigheden ook nog even tijd over om gezellig te winkelen of op het terras te zitten. Het centrum voor de winkels en terrassen is gelegen in de omgeving van de Simeonstrasse en de Hauptmarkt. Hier vindt u ook prachtige Duitse vakwerkhuizen alsmede barokke panden. De ambiance in dit gedeelte van de stad is zeer gemoedelijk. Schilders, portrettekenaars, juwelenstalletjes en bloemenverkoopsters trekken de aandacht. Straatartiesten voeren een act op en de drukke bedrijvigheid wordt gadegeslagen vanaf overvolle terrasjes. Gun uzelf een moment van rust om ook hier rond te kijken!

3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen
Logies en ontbijt
Klantreacties

Klantwaardering:

8.4
19 klanten gaven hun reactie
Peter Herrebout
geweldig hotel, goede chauffeur en verder alles was prima! Ik heb er echt van genoten. Volgend weer:-)
 • Waardering: 9,0
Piet Schellekens
Prima! Goed geregeld, uitstekend hotel.
 • Waardering: 10,0
Dhr. P. Herrebout
De 3 dagen busreis naar de kerstmarkten in 3 landen was werkelijk fantastisch. Ik geef over het geheel een dikke negen. De bus en de chauffeur en het hotel; alles voldeed boven mijn verwachtingen. Het was de eerste reis met Peter Langhout. Kon niet beter. Heb ook al een reis geboekt naar Portugal ??
 • Waardering: 9,0
Wendy Huizer
Goed verzorgd en net hotel.
 • Waardering: 9,0
Kevin
Het was een leuke reis. Op zich had de ene stad meer kerstmarkten dan de andere, maar de steden waren heel gezellig. Lekker genoten van de kerstmarkten!
 • Waardering: 7,0
I. Boetje
 • Waardering: 8,0
Lips
Leuk. 
 • Waardering: 7,0
Fam. Verbeek
Prima, alleen miste wat sfeermuziek in de bus. 
 • Waardering: 8,2
H.A.M. Cooijmans
Heel goed hotel, lekker ontbijtbuffet, prima bus, deskundige chauffeur, gedisciplineerd gezelschap.
 • Waardering: 8,8
Anoniem
Gewoon goed!
 • Waardering: 8,0
A.A.E. Kuenen
 • Waardering: 10,0
Ingrid Bleyenberg
Jammer dat op zondag alles dicht was.De bus & chauffeur en het hotel waren prima. 
 • Waardering: 8,8
Oosterwijk
Ik had graag op een andere dag weg willen gaan.
 • Waardering: 7,8
S. Ermans
Trier had beter op zaterdag en Metz op zonden ivm winkels die gesloten zijn. 
 • Waardering: 8,0
M. Agnes
 • Waardering: 8,2
P. de Horde
 • Waardering: 8,2
Fam. Peltenburg
Andere volgorde steden ivm openignstijden winkels en marken. Metz-Trier-Luxemburg
 • Waardering: 9,2
B. Johannes
 • Waardering: 7,0
Anoniem
 • Waardering: 8,0
3 dagen busreis Kerstmarkten in 3 landen
Logies en ontbijt