Menu
Wunderland Kalkar is een uitgebreid hotel- en uitgaanscentrum, inclusief een attractiepark met meer dan 40 attracties voor jong en oud. Lees meer
 • Reisaanbod
 • Lees meer over Kalkar
2, 3 of 4 dagen Wunderland Kalkar Winterarrangement
 • All Inclusive genieten!
 • Plezier voor jong en oud
 • Veel faciliteiten en entertainment
 • Gelegen net over de grens in Duitsland
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
2, 3, 4 dagen
All-Inclusive
75
Bekijk
3 of 4 dagen Oud en Nieuw arrangement Wunderland Kalkar
 • Een onvergetelijke jaarwisseling!
 • Speciaal animatieprogramma voor jong en oud
 • Kernie’s Familiepark deels open
 • Spectaculair Oud & Nieuw feest
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
3, 4 dagen
All-Inclusive
249
Bekijk
3 of 4 dagen Kerstarrangement Wunderland Kalkar
 • All inclusive genieten met het hele gezin!
 • Geniet van de magische kerstsfeer
 • Kernie’s Familiepark deels open
 • Speciaal animatieprogramma
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
3, 4 dagen
All-Inclusive
239
Bekijk

Kalkar

Wunderland Kalkar zet zichzelf op de kaart als "Het leukste familiepark, hotel en uitgaanscentrum van Duitsland". Een veelzijdige bestemming die uitstekend geschikt is voor jong en oud!

Het themapark beschikt over meerdere hotels, restaurants, cafés en sportfaciliteiten. U verblijf in Kalkar Wunderland is op basis van All inclusive (tenzij anders vermeld bij de omschrijving van de reis). Overdag kunt u voor het ontbijt, de lunch en diner terecht in het buffetrestaurant. Wilt u à la carte in het Steakhouse dineren, dan kunt u dat ter plaatse (tegen betaling van een toeslag) regelen. Geniet tevens van de vele uitgaansgelegenheden, zoals de sfeervolle hotelbar, waar u ook kunt darten, kegelen en bowlen. Ga dansen in de Western Saloon of informeer naar de mogelijkheden voor een speciale wijnproeverij in de wijnbar van Wunderland. Het zijn slechts enkele van de vele opties. Sterke drank tegen bijbetaling

Kernie's Familiepark
Tijdens de zomermaanden (apr-okt) kunt u ook terecht in Kernie's Familiepark met zo'n 40 attracties. Vooral kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zullen zich uitstekend vermaken bij onder meer de draaiende 'teacups', het reuzenrad, luchtballonnen, olifantjes, wildwaterbaan, achtbaan, piratenschip, draaimolen, botsboten, zweefmolen, mini-scooters, brandweerwagen en nog veel meer! Voor diegene die geen last hebben van hoogtevrees en wel houden van een uitdaging, is er ook een klimbaan op de koeltoren van Kalkar's Familienpark (vanaf 9 jaar). De koeltoren bevindt zich in Kernie’s Jungletown, een overdekte speelstad in het park. Leuk is ook het verkeerspark met trapskelters, het Brüter Museum (een uniek kindermuseum) of Kernie’s theater, waar u en de kinderen kunnen genieten van leuke voorstellingen. Tegen betaling kan er tevens gebruik gemaakt worden van de kartbaan.

Uitgaan en entertainment
Naast de attracties zijn er tal van gezellige cafés en restaurants waar u zich uitstekend kunt vermaken. In de wijnbar kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een echte wijnproeverij en in de hotelbar zijn mogelijkheden voor bijvoorbeeld darten, bowlen of kegelen. In de Scheepsbar kunt u meedeinen op swingende muziek en voor wie van een bruin café houdt is er café 't Hoekie. De openingstijden van de verschillende café’s zijn afhankelijk van de dag van de week en het aantal aanwezige gasten.

All-in formule bij Wunderland Kalkar
In het pretpark van Wunderland Kalkar wordt de all-in formule gehanteerd. Dit houdt in, dat alle attracties, frietjes, ijs, koffie, thee en frisdrank inbegrepen zijn (tenzij anders vermeld). Wunderland Kalkar is verder voorzien van vele zitjes en terrassen met uitzicht over de Rijn, zodat het hier heerlijk toeven is op een mooie zonnige dag.

Openingstijden Wunderland Kalkar

Aangezien de openingstijden van het park aan veranderingen onderhevig zijn, raden wij u aan om voor uw vertrek de website van Wunderland Kalkar te raadplegen. Door omstandigheden of tijdelijk onderhoud kan het zijn dat bepaalde attracties gesloten zijn. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Informeer ter plaatse.