Menu

Gezellige riviercruises en minicruises

Ga varen en ontdek de leukste plaatsen!

Waar wilt u heen?
Periode
Geniet van een gezellige riviercruise of leuke minicruise naar Engeland

Cruisen is populair

Het aanbod aan cruises en mini cruises is enorm groot, zodat er voor ieder een perfecte cruise is! Een kort weekendje shoppen in Engeland kan al met een minicruise York of minicruise Londen. Een Rijncruise of Moezelcruise neemt u mee over de romantische wateren van de Rijn of de Moezel. Wilt u langer en verder cruisen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk het aanbod of laat u inspireren 

Minicruise Engeland

Zin om een paar dagen op stap te gaan? Dat kan. Ga voor een minicruise Engeland. Stap aan boord en ga lekker een weekendje shoppen. Met een luxe cruiseferry maakt u de overtocht naar Engeland, waar u een volle dag kunt genieten van uw stedentrip. Boek een minicruise Londen, minicruise York of een andere leuke minicruise Engeland. Bij de minicruises is uw vervoer van de haven naar het centrum inbegrepen. 

Riviercruises

Geniet van de mooiste plekjes in Nederland, België of Duitsland (of een leuke combinatie) en wordt aan boord lekker verwend. Terwijl u ontspannen geniet van één van de fijne riviercruises, doet u de leukste plekjes aan. Ga voor één van de Rijncruises met een bezoek aan Rüdesheim, Cochem of Trier. Cruise over de Donau of ontdek de mooiste plaatsen in Nederland terwijl u door het landschap vaart. 

Kerstcruises en Oud & Nieuw cruises

Naast de populaire riviercruise over de Rijn, bieden wij u ook ook prachtige kerstcruises. Houdt u onze website in de gaten voor het aanbod van de kerstcruises voor Kerst 2019.

Goed verzekerd op reis
Wij raden u aan altijd goed verzekerd op reis te gaan, ook als u gaat cruisen. Een 'aflopende' reis- en/of annuleringsverzekering (voor de duur van uw reis) kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens de doorlopende verzekeringen. Lees hier alles over de doorlopende verzekeringen.

Bekijk alle Cruise reizen