Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Geheel verzorgde busreizen

Naar de mooiste bestemmingen in Europa!

Waar wilt u heen?
Periode
Geheel verzorgde busreizen naar de mooiste bestemmingen in Europa!

Busreizen: de ideale manier van vakantie!

Stap in de bus en laat u comfortabel naar uw vakantiebestemming brengen. Inclusief excursies en begeleiding door onze chauffeur/reisleider. Wij bieden zowel goedkope stedentrips met de bus als volledig verzorgde busexcursiereizen, variërend van korte bustrips naar bijvoorbeeld de Moezel tot langere busreizen, zoals o.a. een busreis Rome-Florence-Venetië. Bekijk het complete aanbod aan busreizen en vind uw ideale Peter Langhout busreis. 

U vindt op deze pagina excursie busreizen naar o.a. SpanjeDuitsland, Tsjechië, Oostenrijk en tal van andere mooie bestemmingen in Europa. Bij elke reis staan het reisprogramma en de excursies uitgebreid omschreven. Bekijk het aanbod en kies de busreis die het beste aansluit bij uw wensen!

Wilt u graag een stedentrip met de bus? Bekijk dan o.a. onze busreizen Parijs, stedentrip Praag of busreizen Londen

Vindt u het prettig om direct bij boeking zekerheid te hebben dat de reis van uw keuze doorgaat? Boek dan een busreis met vertrekgarantie. Bekijk het overzicht met gegarandeerde busreizen!

Gaat u alleen op vakantie? Bekijk dan ook onze specifieke singlereizen en single-vriendelijke reizen met geen of slechts een lage 1-persoonstoeslag. "Share moments" en geniet met andere alleengaanden en singles van de mooiste bestemmingen. Bekijk het aanbod van onze single reizen!

Bij de meeste van onze busreizen kunt u kiezen uit een groot aantal opstapplaatsen. Bij elke busreis staat er onder het kopje 'reisinformatie' een schema met de opstapplaatsen waar u voor die reis uit kunt kiezen. Twee weken voor vertrek worden de ophaalroutes gepland. U ontvangt de opstaptijd vervolgens bij uw tickets. 

Via diverse opstapplaatsen rijden (de meeste) busreizen naar ons verzamelpunt. Hier wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers en de weg gewezen naar de bus die u naar uw vakantiebestemming brengt. Voor meer informatie over het verzamelpunt verwijzen wij u graag naar onze speciale informatiepagina over het verzamelpunt.

Voor alle overige informatie over onze busreizen verwijzen wij u graag naar onze algemene informatiepagina's.

Duurzaamheid
Wist u dat, in verhouding tot andere vervoersmiddelen, busreizen heel milieuvriendelijk zijn? Lees meer over duurzaam toerisme. Duurzaamheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor de consument. Bij ons vindt u daarom een gevarieerd aanbod aan busexcursiereizen en busrondreizen.
Bekijk alle Busreizen