Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters

Logies en ontbijt
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
8 dagen
logies en ontbijt
635
p.p.
Prijzen & boeken
 • Volg de Vlaamse Meesters langs de mooiste steden van België
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Verblijf in goede, centraal gelegen middenklasse hotels
 • Ontdek het bourgondische leven en diverse Belgische biersoorten
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
Prijzen & boeken
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Leeftijd wijzigen
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Verzorging
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • 7 overnachtingen in goede middenklasse hotels
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Dagelijks bagagevervoer tot Brussel (max. 1 stuk van 20 kilo p.p.)
 • Routebeschrijving en kaartmateriaal
 • Lokale toeristenbelasting
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen
 • Eventuele parkeerkosten en entreegelden voor bezienswaardigheden
Lees meer
Optioneel
 • Verzorging op basis van halfpension (5 avonden) € 175,- per persoon
 • Fietshuur dames- of herenfiets € 150,- per fiets
 • Elektrische huurfiets € 220,- per fiets (op aanvraag)
 • Extra overnachting in een 2-persoonskamer incl. ontbijt € 75,- per persoon
 • Extra overnachting in een 1-persoonskamer incl. ontbijt € 110,- per persoon
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Omschrijving

Zet Vlaanderen dit jaar in uw reisagenda en maak kennis met de mooiste kunststeden van België: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en o.a. Mechelen. Volg het spoor van de Vlaamse Meesters die in de 15e en 16e eeuw hebben gezorgd voor de bakermat van de Europese kunst en cultuur. Sinds de Middeleeuwen dwingen de Vlaamse Meesters internationaal bewondering af met hun vakmanschap en creativiteit. Wie kent niet namen als Rubens, Bruegel en van Eyck…? Ontdek de kunst van de Vlaamse Meesters in de prachtige Belgische kunststeden en geniet van heerlijke fietsroutes door de prachtige natuur van onder meer Vlaams Brabant, Meetjesland, Waasland en de Leiestreek. Stap in de voetsporen van de Vlaamse Meesters en boek deze verrassend leuke fietsvakantie!

Dagprogramma


Fietsroute
Dag 1: Aankomst in Brugge
Dag 2: Brugge – Maldegem, ca. 54 km
Dag 3: Maldegem – Gent, ca. 57 km
Dag 4: Gent – Dendermonde, ca. 46 km
Dag 5: Dendermonde – Antwerpen, ca. 57 km
Dag 6: Antwerpen – Mechelen, ca. 39 km
Dag 7: Mechelen – Brussel, ca. 65 km
Dag 8: Vertrek uit Brussel

Informatie over de fietstochten
Deze fietsvakantie start in Brugge en eindigt in Brussel. De route bestaat uit dagelijkse fietsroutes van ca. 39 - 65 kilometer. U fietst van hotel naar hotel en uw bagage wordt dagelijks voor u vervoerd naar het hotel waar u die dag verblijft tot aan Brussel. U ontvangt kaartmateriaal, een routebeschrijving en aanvullende informatie over de fietstochten. GPS-routes zijn op aanvraag beschikbaar. Deze fietsvakantie is geschikt voor alle type fietsers die het niet erg vinden om af en toe een kleine helling te trotseren. Wij adviseren om een fiets met 21-versnellingen of een elektrische fiets te gebruiken.

Dag 1: Aankomst in Brugge
U reist op eigen gelegenheid naar Brugge, het startpunt van deze fietsvakantie. Wanneer u op tijd arriveert, heeft u de rest van de dag nog de tijd om het gezellige oude centrum te ontdekken. Wandel door de fraaie middeleeuwse straatjes, bewonder de vele historische panden en ontdek welke band Brugge heeft met de Vlaamse Meesters. In de Gouden Eeuw van Brugge (15e eeuw) vierden de schone kunsten hier hun hoogtij dagen. Bekende Vlaamse Meesters als Jan van Eyck en Hans Memling vestigden zich in de stad en hun wereldvermaarde werken kunt u onder meer bewonderen in het Groeningemuseum, het St.-Janshospitaal, de St.-Salvatorskathedraal en bij de O.L.V. kerk. Bij deze laatste bezienswaardigheid vindt u ook de beroemde “Madonna met Kind” van Michelangelo.

De fietsreis start in Brugge en eindigt in Brussel, hierdoor is het makkelijker om per openbaar vervoer naar Brugge te reizen en ter plaatse fietsen te huren. Komt u toch liever met de auto? Dan kan dat uiteraard ook. U kunt dan de auto tijdens de fietsvakantie bij het hotel in Brugge laten staan (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Op de laatste dag reist u dan per trein van Brussel terug naar Brugge (exclusief) om uw auto weer bij het hotel op te halen.

Dag 2: Brugge – Maldegem, ca. 54 km
U verlaat Brugge en fietst langs het kanaal Gent-Brugge richting rustige dorpjes als Moerbrugge, Maria-Aalter en Knesselare. Het kanaal Gent-Brugge is één van de oudste kanalen van West-Europa. De inwoners van Brugge spaarden in de 14e eeuw kosten noch moeite om meer water richting de stad te laten stromen, mede om het verzanden van het natuurgebied het Zwin tegen te gaan. De Gentenaren verzetten zich hevig tot de aanleg van het kanaal, met als gevolg dat er diverse veldslagen tussen Gent en Brugge geweest zijn als gevolg van het huidige Gent-Brugge kanaal. Ontdek de historie van het landschap en geniet van het fraaie, vlakke Vlaamse land als u vandaag uiteindelijk naar Maldegem fietst. Bewonder hier onder meer het gemeentehuis, dat ontworpen is door een bekende Gentse architect: Geirnaert.

Dag 3: Maldegem – Gent, ca. 57 km
De fietsroute van vandaag gaat verder door het Meetjesland, een onbekend fietsparadijs in Vlaanderen. Ontdek het landschapspark Drongengoed, dat met circa 750 hectare het grootste aaneengesloten bosgebied van Oost-Vlaanderen is. Ook het recreatiedomein Het Leen staat vandaag op het programma als u richting Eeklo fiets. Eeklo is een klein stadje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Bewonder onder meer het stadhuis aan de Markt, dat gebouwd is in Vlaamse renaissancestijl en vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. En neem een kijkje bij de ruim 93 meter hoge St.-Vincentiuskerk, gebouwd in neogotische stijl. Vanuit Eeklo fietst u tot slot door het vlakke Vlaamse land naar de kunststad Gent. In het Museum van de Schone Kunsten in Gent vindt u tal van kunstwerken van Vlaamse Meesters en ook het centrum getuigt van een lange en rijke historie tijdens de Gouden Tijden van Vlaanderen. Geniet van de gezellige sfeer en bewonder de vele bezienswaardigheden!

Dag 4: Gent – Dendermonde, ca. 46 km
De Schelde wijst u vandaag grotendeels de weg. Vanaf Gent volgt u de Schelde stroomopwaarts. Na een tijdje buigt u van de rivier af richting Laarne. Het 13-eeuwse kasteel in dit dorp is een ware blikvanger en een mooie plek om uw fietstocht even te onderbreken. Vervolgens fietst u terug naar de Schelde en volgt u de rivier verder langs Vlaamse dorpjes en stadjes zoals Wetteren, Bellekouter en Dendermonde, de eindbestemming van vandaag. TIP: in Dendermonde worden diverse heerlijke bieren gebrouwen. Een goed moment om kennis te maken met dit Belgische vakmanschap.

Dendermonde is één van de drie Martelaarsteden in België. Op weg naar de Westhoek lag Dendermonde op één lijn met de Duitse opmars. In de oorlogsstrijd vielen veel slachtoffers en werd ook veel cultureel erfgoed verwoest, hetgeen tot de bijnaam Martelaarsstad geleid heeft. Gelukkig zijn veel historische panden weer in oude staat hersteld, waardoor het zeker de moeite loont om een wandeling door het oude centrum te maken. Neem onder meer een kijkje bij de Grote Markt. Hier bevindt zich ook het Vleeshuismuseum, waar u alles te weten kunt komen over de historie van Dendermonde.

Dag 5: Dendermonde – Antwerpen, ca. 57 km
Vandaag fietst u wederom langs de Schelde en leidt de route u over de Scheldedijken richting Antwerpen. Voordat u daar aankomt kunt u desgewenst een bezoek brengen aan het Vlechtmuseum de Zilverreiger in Weert. Hier ontdekt u de geschiedenis van diverse oude ambachten. Steek vervolgens met een veerboot de Schelde over en vervolg uw weg naar Kruibeke. Hier bevindt zich het Kasteel Wissekerke. In de 10e eeuw stond op de plaats van het huidige kasteel een waterburcht die deel uitmaakte van de verdedigingsgordel van de Schelde. In de kelder zijn nog oude restanten te zien. Het huidige kasteel Wissekerke was één van de eerste kastelen in België in neogotische stijl. Ook het kasteel is, indien geopend, een tussenstop waard.

Uiteindelijk fietst u naar het altijd gezellige Antwerpen. Indien u bij het thema van de fietsreis wilt blijven valt in Antwerpen veel te ontdekken van de Vlaamse Meesters. Wie Antwerpen zegt, zegt immers dan direct Peter Paul Rubens. Deze Vlaamse kunstenaar werkte nauw samen met de drukkerij van Plantin-Moretus, eveneens gevestigd in het hart van Antwerpen. In het 16e eeuwse woonhuis annex atelier van de familie Plantin-Moretus vindt u nu het gelijknamige museum, waar u een uniek kijkje kunt nemen op de uitvinding en ontwikkeling van de typografie. Werken van de Vlaamse Meesters zijn ook te vinden in de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal. Natuurlijk is Antwerpen ook een hele leuke stad om gezellig te winkelen en te genieten van het bourgondische leven. Aan u de keuze!

Dag 6: Antwerpen – Mechelen, ca. 39 km
Wellicht wilt u vanochtend eerst nog even genieten van Antwerpen. Dat kan! De etappe van vandaag is namelijk niet zo lang, dus er is voldoende tijd om nog even de stad in te gaan. Eenmaal op de fiets gaat de route richting Mechelen. Onderweg passeert u in Mortsel één van de zeven Brialmonforten, die ooit behoorden tot de verdedigingswerken van de stad Antwerpen. Over rustige plattelandsweggetjes en langs de rivier de Nete fietst u via Duffel en Sint Katelijne-Waver uiteindelijk naar Mechelen, één van de zes Vlaamse kunststeden. Laat u betoveren door het mooie historisch centrum met tal van bijzondere monumenten. Ontdek de tijd van de Renaissance en bloeitijd van de kunst bij het Museum Hof van Busleyden, bewonder de prachtige gebrandschilderde ramen in de Rombouts kathedraal of beklim de St. Rombouts toren en geniet van een prachtig uitzicht over Mechelen. Of geniet van het bourgondische Belgische leven bij Brouwerij Het Anker, welke wereldfaam geniet met het gerenommeerde Gouden Carolusbier. De brouwerij stamt uit 1471 en is één van de oudste brouwerijen van België.

Dag 7: Mechelen – Brussel, ca. 65 km
Na de overnachting in Mechelen gaat de fietsreis verder naar Brussel. Onderweg passeert u Grimbergen, waar een bezoek aan het abdijmuseum leuk is als u meer wilt weten over het bekende Grimbergse abdijbier. In Brussel kunnen kunstliefhebbers een bezoek brengen aan het koninklijke museum van de Schone Kunsten. Hier vindt u meer dan 20.000 kunstwerken! Veel kunstenaars zetten in de hoogtijdagen hun schildersezel in Brussel neer. En niet voor niets, want de stad is prachtig en het is niet moeilijk om u voor te stellen dat de stad een bron van inspiratie is geweest voor veel kunstenaars. Neem zeker ook een kijkje bij de Grote Markt en Manneke Pis en gun uzelf de tijd voor een heerlijke Brusselse wafel, praline of een biertje op één van de uitnodigende terrassen.

Dag 8: Vertrek uit Brussel
Na het ontbijt komt er helaas een einde aan deze leuke fietsvakantie. Als u met de trein bent gekomen, keert u vanuit Brussel op eigen gelegenheid terug naar huis. Indien u de auto in Brugge heeft laten staan, kunt u de trein nemen naar Brugge (exclusief) om vanuit daar per auto terug naar huis te rijden. Wilt u graag ergens een nacht langer verblijven? Laat dat ons dan direct bij reservering weten of vraag onze reisinformatrices om meer informatie.

Excursie & Extra

 • Nederlandstalige routebeschrijving
 • Kaartmateriaal
Belgie - schilderij in het bos Ouder echtpaar op fiets- vlakke land Brugge - schildersezel België - Gent - Graslei Brugge - standbeeld Jan van Eijck Brugge - fiets langs het water Dendermonde - Grote Markt
8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters
Logies en ontbijt
Accommodatie

Algemeen

Tijdens deze fietsvakantie verblijft u in goede middenklasse hotels van een 3- of 4-sterren niveau, in een éénpersoonskamer of tweepersoonskamer. Alle kamers beschikken minimaal over een badkamer met een bad of douche en toilet. Bij het starthotel kunt u uw auto parkeren (onder voorbehoud van beschikbaarheid) gedurende uw fietsvakantie.

Tijdens deze fietsvakantie verblijft u in onderstaande hotels of vergelijkbaar:
Dag 1: Brugge - Hotel Velotel****
Dag 2: Maldegem – Amaryllis Hotel**
Dag 3: Gent – Europahotel***
Dag 4: Dendermonde – Abalona****
Dag 5: Antwerpen – Hampton Antwerp***
Dag 6: Mechelen – Mercure Hotel Vé****
Dag 7: Brussel – NH Brussels Grand Place Arenberg****

Wilt u graag ergens een nacht langer verblijven? Geeft u dat dan direct bij reservering aan of neem contact op met onze reisinformatrices voor meer informatie.

Verzorging

Iedere ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor u klaar zodat u dagelijks topfit aan uw fietsroute kunt beginnen. Wilt u graag ook de diners (excl. drankjes) vooraf reserveren? Dan kunt u optioneel half pension bijboeken voor 5 avonden. U dineert dan iedere avond in het hotel waar u overnacht of in een nabijgelegen restaurant. In Dendermonde en Brussel kan er geen diner gereserveerd worden.

8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters
Logies en ontbijt
Reisinformatie

Inclusief

 • 7 overnachtingen in goede middenklasse hotels
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Dagelijks bagagevervoer tot Brussel (max. 1 stuk van 20 kilo p.p.)
 • Routebeschrijving en kaartmateriaal
 • Lokale toeristenbelasting

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen
 • Eventuele parkeerkosten en entreegelden voor bezienswaardigheden

Optioneel

 • Verzorging op basis van halfpension (5 avonden) € 175,- per persoon
 • Fietshuur dames- of herenfiets € 150,- per fiets
 • Elektrische huurfiets € 220,- per fiets (op aanvraag)
 • Extra overnachting in een 2-persoonskamer incl. ontbijt € 75,- per persoon
 • Extra overnachting in een 1-persoonskamer incl. ontbijt € 110,- per persoon
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Bijzonderheden

 • Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de aangegeven kilometers per dag enkel een indicatie zijn en de daadwerkelijke afstanden iets kunnen afwijken door o.a. de hotels waar u verblijft, de gekozen fietsroute en eventuele stops bij bezienswaardigheden die u onderweg maakt.
 • Elektrische fietsen zijn altijd op aanvraag en na het maken van de reservering nemen wij z.s.m. contact met u op om door te geven of de elektrische fietsen nog beschikbaar zijn of niet. Houdt u er rekening mee dat de verhuurder ter plaatse een borg kan vragen.
 • Houdt u er rekening mee dat uw bagage voor het bagagevervoer niet meer dan 20 kilo mag wegen.
 • Indien u uw eigen fiets mee wilt nemen is dat uiteraard mogelijk, echter wijzen wij u erop dat dit op eigen risico is. Mocht u dit wensen te verzekeren neemt u dan contact op met uw reisverzekering.
 • Belangrijk: er zijn afwijkende voorwaarden van toepassing op deze reis. Neemt u hier een kijkje voor meer informatie of neem contact op met onze reisinformatrices.
8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters
Logies en ontbijt
Bestemming

Bestemming Vlaanderen

Niet ver van huis en toch echt vakantie… Klinkt u dat als muziek in de oren? Ga dan naar België, naar de regio Vlaanderen. In Vlaanderen vindt u tal van prachtige steden met even zo prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast vindt u in het westen de Vlaamse kust met leuke en mondaine badplaatsen die vooral ’s zomers veel toeristen trekken. De Vlaamse steden zijn rijk aan historie. Tijdens een stedentrip naar onder meer Antwerpen, Brugge of Gent kunt u uitgebreid kennismaken met de interessante geschiedenis. Vele bezienswaardigheden zijn nog altijd getuige van een lang en vervlogen tijd.

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen, een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Wandel over de Meir, al jarenlang één van de leukste winkelstraten van België. Ontdek de vele leuke musea zoals het MAS, het museum van de Schone Kunsten en het Rubenshuis. Maak een boottocht over de Schelde en ga langs bij de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal. Dit 123 meter hoge bouwwerk is het middelpunt van de oude binnenstad van Antwerpen. Neem zeker ook een kijkje in de kerk, waar prachtige beelden en fresco’s te vinden zijn met werken van Peter Paul Rubens.

Gent is één van de andere grote steden in Vlaanderen die de moeite waard is om te bezoeken. De stad is ontstaan tijdens de Keltische periode en is eveneens gelegen aan de rivier de Schelde. In het oude centrum vindt u prachtige oude panden, zoals de Belfort toren, de St. Baafkathedraal, de koopmanshuizen langs de Graslei en de Korenlei en onder meer het imposante fort Gravensteen.

Of wat dacht u van Brugge, de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen? Het prachtige historische centrum van Brugge staat vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Mede hierdoor is Brugge één van de grote toeristische trekpleisters van België. In de middeleeuwen was Brugge één van de meest invloedrijke handelssteden van Noordwest Europa en diverse bezienswaardigheden herinneren nog altijd aan deze belangrijke tijd. Bewonder het oude stadhuis, het Belfort, de kruispoort, basiliek van het Heilige Bloed en het Begijnhof. Ga langs bij één van de musea die de stad rijk is of ga gezellig winkelen.

Naast de grote drie steden – Antwerpen, Brugge en Gent – telt Vlaanderen nog tal van andere leuke steden, waaronder bijvoorbeeld Genk en Mechelen. En natuurlijk zijn ook plaatsen aan de Vlaamse Kust zeker de moeite waard. Neem bijvoorbeeld Knokke, Blankenberge en Oostende. In de Westhoek van de Vlaamse Kust vindt u overigens ook veel historie, vooral gekoppeld aan de Eerste Wereldoorlog. In Ieper wordt nog elke dag bij de Menenpoort de Last Post geblazen ter ere van de oorlogsslachtoffers. In deze stad kunt u daarnaast ook genieten van de charme die de Middeleeuwen hier hebben achtergelaten. Ook steden als Veurne en bijvoorbeeld Diksmuide zijn de moeite waard.

Ontdek de Vlaamse Kust, de Vlaamse steden en de Westhoek en boek een vakantie naar Vlaanderen!
8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters
Logies en ontbijt
Klantreacties

Klantwaardering:

8.1
klanten gaven hun reactie
8 dagen Fietsvakantie In het spoor van de Vlaamse Meesters
Logies en ontbijt