Menu
Aan de Belgische kust kunt u heerlijk genieten van zon, zee en strand. Maak een wandeling door de duinen, door een van de vele stadjes aan de kust. Of bezoek Plopsaland de Panne. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Westende
5 dagen busreis Belgische steden en Vlaamse kust
  • Inclusief data met vertrekgarantie
  • Geniet van een rondleiding in Brugge met een gids
  • Verblijf in een heerlijke ruim appartement in Westende
  • Excursies: Antwerpen, de Westhoek, Diksmuide, Ieper, Veurne, Brugge, Oostende, Blankenberge en Gent
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
5 dagen
Halfpension
319
Bekijk

Westende

Wanneer u in Westende verblijft, is wellicht een bezoek aan Villa les Zephyrs leuk. Hier ontdekt u aan de hand van allerlei gebruiksvoorwerpen, foto’s en moderne multimediatoepassingen hoe een rijke familie omstreeks 1930 een vakantie aan zee doorbracht. De tijd van toen komt opnieuw tot leven en u stapt een wereld vol afwisseling binnen waar u veel interessante en grappige feiten leert. Welkom in de tijd van de ezelritjes op het harde zand, van chique dames in lange jurken en de kleurrijke bloemen van crêpepapier.

Vanuit Westende kunt u diverse leuke uitstapjes maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het pittoreske Brugge met de mooie Middeleeuwse panden, kanalen waarover u kunt varen en het bekende Begijnhof. Ga gezellig winkelen in Oostende; bezoek Veurne, Ieper, het kunstdorp Watou of bijvoorbeeld Koksijde met een leuk visserijmuseum, het Paul Delvauxmuseum en de Cisterciener Abdij. Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.