Reisaanbod
Informatie België

België

Belgie is een prima vakantieland voor een ieder die er even een paar dagen tussenuit wil. Bezoek de Belgische steden, geniet aan de Vlaamse kust of boek een fietsvakantie België. Lees meer

1 busreizen & busvakanties in België

België is een prima vakantieland voor een ieder die er even een paar dagen tussenuit wil. Boek een busreis België en ontdek de Vlaamse steden, Belgische kust of o.a. de Ardennen. 

1 fietsvakantie in België

Zin in een actieve vakantie? En houdt u van fietsen? Boek dan een fietsvakantie België. Bekijk het aanbod aan fietsvakanties naar België en maak snel uw keuze! 

3 cruises in België

Cruisen wordt steeds populairder in ons land! Heeft u ook zin in een cruise vakantie en wilt u graag naar België? Bekijk dan onze cruise vakanties naar België! 

2 autovakanties in België

België is een heerlijk vakantieland. Ideaal voor een weekendje weg of korte vakantie. Verwen uzelf en boek een autovakantie België. Gegarandeerd komt u even helemaal tot rust.  

1 stedentrip in België

Verwen uzelf en boek een stedentrip naar België. Ontdek de bezienswaardigheden van onder meer Brussel, Antwerpen en Brugge. Geniet van de vele winkels en het Bourgondische leven. 

5 kort weg en dichtbij reizen in België

België is een prima vakantieland voor iedereen die er een paar dagen tussenuit wil. Ideaal voor een weekendje weg of korte vakantie. Verwen uzelf en boek een minivakantie België. 

Vakantie België

Belgie is een prima vakantieland voor een ieder die er even een paar dagen tussenuit wil. De diverse Vlaamse steden, de Belgische kust en de Ardennen zijn een bezoek meer dan waard. De ervaring leert, dat er maar weinig landen in Europa zijn waar wij ons als Nederlanders zo snel thuis voelen als in België. Tegelijkertijd voelt u door de typisch Belgische sfeer onmiddellijk dat u in het buitenland bent. Verwen uzelf en boek een minivakantie, weekendje weg of stedentrip naar België!

Grensdocumenten

Voor België heeft u een geldig Nederlands paspoort of een identiteitskaart nodig. Houdt u er tevens rekening mee, dat u zich in België op verzoek altijd moet kunnen identificeren. Zorgt u er derhalve voor dat u uw paspoort/identiteitskaart altijd bij u heeft.

Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Tijdsverschil

Gedurende het gehele jaar is er geen tijdsverschil tussen Nederland en België.

Autozaken

Om problemen bij pech onderweg te voorkomen, dient u te allen tijde de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij bij de hand te houden, evenals uw paspoort en geldig rijbewijs. Daarnaast adviseren wij u om een goede reis- en kredietbrief af te sluiten voor uw auto.

Milieuzones in België
In Europa zijn er steeds meer steden en regio's die beperkingen opleggen aan voertuigen om de uitstoot van emissiegassen te beperken. Ook voor Antwerpen is er een milieuzone ingesteld voor de complete binnenstad, inclusief de Singel. De beperking geldt niet voor de Ring rondom Antwerpen. Meer informatie vindt u op www.slimnaarantwerpen.be. Op deze website kunt u een online test doen om te zien of u uw auto moet registreren. U bent zelf verantwoordelijk voor de registratie. Vooralsnog zijn geen andere milieuzones in België bekend. Kijkt u echter voor de meest up-to-date informatie op de website van de ANWB.

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.