Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Belgie is een prima vakantieland voor een ieder die er even een paar dagen tussenuit wil. Bezoek de Belgische steden, geniet aan de Vlaamse kust of boek een fietsvakantie België. Lees meer

België

Belgie is een prima vakantieland voor een ieder die er even een paar dagen tussenuit wil. De diverse Vlaamse steden, de Belgische kust en de Ardennen zijn een bezoek meer dan waard. De ervaring leert, dat er maar weinig landen in Europa zijn waar wij ons als Nederlanders zo snel thuis voelen als in België. Tegelijkertijd voelt u door de typisch Belgische sfeer onmiddellijk dat u in het buitenland bent. Verwen uzelf en boek een minivakantie, weekendje weg of stedentrip naar België!

Grensdocumenten

Voor België heeft u een geldig Nederlands paspoort of een identiteitskaart nodig. Houdt u er tevens rekening mee, dat u zich in België op verzoek altijd moet kunnen identificeren. Zorgt u er derhalve voor dat u uw paspoort/identiteitskaart altijd bij u heeft.

Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn vaccinaties niet verplicht; raadpleeg voor actuele informatie de plaatselijke GGD.

Tijdsverschil

Gedurende het gehele jaar is er geen tijdsverschil tussen Nederland en België.

Autozaken

Om problemen bij pech onderweg te voorkomen, dient u te allen tijde de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij bij de hand te houden, evenals uw paspoort en geldig rijbewijs. Daarnaast adviseren wij u om een goede reis- en kredietbrief af te sluiten voor uw auto.

Milieuzones in België
In Europa zijn er steeds meer steden en regio's die beperkingen opleggen aan voertuigen om de uitstoot van emissiegassen te beperken. Ook voor Antwerpen is er een milieuzone ingesteld voor de complete binnenstad, inclusief de Singel. De beperking geldt niet voor de Ring rondom Antwerpen. Meer informatie vindt u op www.slimnaarantwerpen.be. Op deze website kunt u een online test doen om te zien of u uw auto moet registreren. U bent zelf verantwoordelijk voor de registratie. Vooralsnog zijn geen andere milieuzones in België bekend. Kijkt u echter voor de meest up-to-date informatie op de website van de ANWB.

Bekijk alle reizen naar België