Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Zin in een heerlijke autovakantie...?

Bekijk het gevarieerde aanbod en boek direct!

Waar wilt u heen?
Periode
Boek één van onze vele autovakanties en reis met eigen vervoer

Reizen met eigen vervoer

Een autovakantie staat garant voor vrijheid. Gaan en staan waar u wilt en wanneer u wilt. Heel Europa ligt aan uw voeten en u kunt uw vakantie precies zo indelen als u zelf wilt. Vaak is een autovakantie ook relatief goedkoop, zeker als u met meerdere personen reist. U betaalt geen dure vliegtickets, maar deelt de benzinekosten over het aantal mensen waarmee u op reis gaat.

Wij bieden u verschillende soorten autoreizen; van korte tripjes naar pretparken of all inclusive weekendjes weg, tot langere zonvakanties. Als u op vakantie met de auto gaat, zijn er vele keuzes. Wat dacht u van een zonnige vakantie naar Toscane in Italië? Ontdek wereldberoemde steden, zoals Florence, Pisa, Lucca en Siena en geniet van de prachtige natuur van het Toscaanse landschap en de Chianti. Of een autovakantie naar Duitsland, met prachtige plaatsen en gebieden zoals het Zwarte Woud, het Sauerland en de Eifel. Maar ook dichterbij huis hebben wij allerlei leuke arrangementen, zoals een weekendje naar de Moezel (met all-inclusive) of een hotelletje in eigen land.

Zonvakanties met de auto

Met eigen auto op zomervakantie gaan is ideaal. U kunt lekker veel meenemen en de reis precies indelen zoals u wilt. Bovendien kunt u op de plaats van bestemming uitstapjes maken wanneer u wilt. En heeft u een dagje geen zin om te reizen of kunt u in een stad lastig parkeren? Dan kunt u altijd een dagje gebruik maken van het openbaar vervoer.

Eigenlijk kunt u bij een zonvakantie in Europa denken aan allerlei autovakanties. Bijvoorbeeld een autoreis naar Frankrijk, Italië of Kroatië. U heeft keuze uit allerlei hotels of appartementen, net wat bij uw reisgezelschap past. U heeft hier bovendien keuze uit verschillende soorten verblijf: alleen logies, ook ontbijt of zelfs halfpension, volpension of all-inclusive.

Autorondreizen

Heeft u onze originele autorondreizen al eens bekeken? Het verschil met een 'gewone' vakantie is dat de autorondreis meerdere plaatsen aandoet. Tijdens een gewone vakantie verblijft u vaak in één hotel of appartement. Bij een autorondreis ziet u meer van het gebied of het land en verblijft u in meerdere accommodaties. Bekijkt u op uw gemak het aanbod aan autorondreizen naar onze Europese bestemmingen en de verschillende routes in die landen. Zo zijn er meerdere rondreizen Italië, Frankrijk, Kroatië en naar bijv. SpanjeEngeland en Schotland. Andere originele bestemmingen zijn Polen, Ierland, Roemenië, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Autoreizen naar pretparken

De definitie autoreizen is heel breed en daarom vallen ook onze pretpark-arrangementen hieronder. U kunt ten slotte ook met de auto naar Disneyland, Movie Park Duitsland, PhantasialandWunderland Kalkar of bijvoorbeeld Europa-Park gaan. Ideaal omdat u zo zelf kunt beslissen hoe laat u naar het hotel of het park rijdt en ook wanneer u weer terug gaat. Bij de meeste arrangementen (behalve Eurodisney) kunt u zelf kiezen op welke dag u het park in gaat. Voor de reizen naar Disneyland Parijs ontvangt u entreetickets voor vooraf vastgestelde data. 

Stedentrips met de auto

Bij stedentrips denkt u vaak aan een busreis of een citytrip met het vliegtuig. Maar dichterbij huis bent u misschien wel sneller en makkelijker met de auto. Bekijk al onze stedentrips met de auto.

Zoals u ziet zijn er veel verschillende autoreizen en heeft u veel keuze. Bekijk op uw gemak alle vakanties met de auto en zie of er iets voor u bij zit. U kunt op onze website uitstekend uw wensen invullen aan de linkerkant in de 'zoek & boek'. Hier kunt u precies aangeven waar u naartoe wilt, dat u met de auto wilt, naar welke regio, etc. Of struin gewoon eens door ons aanbod onder het kopje 'reizen' op deze pagina.

Veel leesplezier en we hopen dat u een mooie autovakantie vindt!

Goed verzekerd op reis
Bij autovakanties is het belangrijk goed op vakantie te gaan. Zowel bij een kort tripje als bij een langere autoreis. Een 'aflopende' reis- en/of annuleringsverzekering (voor de duur van uw reis) kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens de doorlopende verzekeringen. Lees hier alles over de doorlopende verzekeringen.
Bekijk alle Autovakantie reizen