Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Ontdek de mooiste autorondreizen

in Europa

Waar wilt u heen?
Periode
Individuele rondreizen met eigen vervoer

Autorondreizen Europa

Veel zien in weinig tijd...!

Wilt u graag een mooie, individuele rondreis maken? Maar weet u nog niet precies waar naartoe? Laat u dan inspireren door de mooiste autorondreizen in Europa. Het motto van de autorondreizen: "vrijheid, blijheid". Wij regelen voor u de hotels en een aantal excursies. Voor de rest kunt u grotendeels zelf het programma bepalen. Natuurlijk geven wij u graag diverse tips met betrekking tot de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Zo haalt u het uiterste uit uw vakantie.

Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons een uitgebreid pakket met toeristische informatie, handige adressen en interessante wetenswaardigheden over de bestemming van de reis. En wilt u de rondreis graag met één of meerdere dagen verlengen? Informeer dan naar de mogelijkheden. In overleg zijn voor de meeste autorondreizen aanpassingen mogelijk.

Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod aan autorondreizen en ontdek bijvoorbeeld onze autorondreis Romantische Strasse in Duitsland, de autorondreis prachtige kastelen in Duitsland of de rondreis met de auto door het Culturele Groene Hart van Duitsland. Ook leuk: een autorondreis richting Polen, Roemeniëof een autorondreis door één van de landen in het zuiden van Europa. Wat dacht u bijvoorbeeld van een autorondreis naar Kroatië of Italië? Maak kennis met zowel culturele hoogtepunten van deze landen als met de natuurlijke schoonheid. En vindt u het leuk om ook letterlijk kennis te maken met de smaak van een land, bekijk dan eens onze culinaire autorondreizen.

Het aanbod aan autorondreizen wordt regelmatig uitgebreid. Houdt u onze website daarom in de gaten als de reis van uw keuze er niet bij staat. Of neem contact op met onze reisinformatrices. Zij helpen u graag! 
Bekijk alle Autorondreis reizen