Verzamelpunt Peter Langhout Reizen

   

Voor de meeste van onze busreizen maken wij gebruik van een verzamelpunt. Alle servicelijnen vanuit het hele land komen samen bij het verzamelpunt, waar onze medewerksters u van harte welkom heten. Zij zorgen ervoor dat het overstappen allemaal in goede banen wordt geleid. Wilt u graag van te voren weten hoe het er op het verzamelpunt aan toe gaat? Leest u dan onderstaande informatie: 


Aankomst op het verzamelpunt 
Alle bussen die iedereen in Nederland ophalen, komen rond 8.30 a 9.00 uur op het verzamelpunt aan. Als u met eigen auto naar het verzamelpunt komt, dan bent u ook rond die tijd welkom. Wij ontvangen u hartelijk en wijzen u waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten en vooruit kunt blikken op uw reis.

Uw bagage
Als u met de bus komt, dan laat u de bagage in de bus waar u mee gekomen bent. Als u met de auto komt, laat uw bagage dan nog even in de auto. We wachten tot iedereen is aangekomen. Heeft u nog geen kofferlabel aan uw bagage? Vul er dan nog even één in (ze liggen in de ruimte waar u zit) en bevestig die straks aan uw bagage.

Naar de juiste bus
Als iedereen is verzameld, krijgt u van een medewerker van ons te horen met welke bus u naar uw vakantiebestemming gaat. De bussen zijn genummerd. U krijgt uw bestemming met het busnummer door. Tevens krijgt u een seintje op het moment dat u naar de bussen kunt gaan en iedereen klaar is om te vertrekken. U haalt dan eerst de koffers en tassen uit de bus waar u mee gekomen bent. Die brengt u vervolgens naar de bus van uw bestemming. De chauffeurs helpen u met inladen en vinken uw naam af als u instapt. We streven ernaar tussen 9.30 en 10.00 uur onderweg te zijn.


Terugreis via het verzamelpunt
Ook op de terugweg reizen de meeste van onze vakanties langs het verzamelpunt. Bij de langere busreizen is meestal een afscheidsdiner inbegrepen. Praat nog even na met uw reisgenoten, wissel eventueel adressen en telefoonnummers uit en geniet van het diner! 

Ook nu laat u uw bagage eerst in de bus staan. Als iedereen klaar is, maken we weer bekend met welke bus u terug naar uw afstappunt wordt gebracht. 


Adres verzamelpunt
Het adres van ons verzamelpunt in 2017 is: Hotel Van der Valk Nuland, Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.


We hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van de gang van zaken op ons verzamelpunt. Is er toch nog iets onduidelijk of heeft u een andere vraag? Stelt u die dan gerust via klantenservice@peterlanghoutreizen.nl. We helpen u graag!

Hartelijke groeten,
Het team van Peter Langhout Reizen 

 

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.