Reisaanbod
Informatie Busreis Disneyland Parijs

Busreizen Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs worden dromen werkelijkheid... Jong en oud houden al jaren van de Magie van Disney. Zij genieten van de vele attracties en shows in de Disney Parken. Kom ook! Lees meer

Busreis Disneyland Parijs (Eurodisney)

Een busreis Disneyland Parijs heeft vele voordelen. U heeft geen omkijken naar het vervoer en wordt voor de deur van de Disney Parken afgezet. Ideaal toch? U kunt een weekendje Eurodisney ook combineren met een bezoek aan Parijs. Wist u trouwens dat de spectaculaire Disney Dreams lasershow verlengd is? In 2013 heeft deze show al vele mensen betoverd en nu kunt u er ook nog van genieten. Een indrukwekkende laser- en watershow bij het kasteel van Doornroosje, waarop een magisch verhaal wordt afgespeeld waarin alle bekende Disney vrienden voorbij komen..

Een busreis Disneyland is er in alle vormen en maten: van een dagtocht tot wel vijf dagen, en ook een busreis Parijs en Disneyland, waar u ook het romantische Parijs bezoekt. Wij helpen u graag met het vinden van een perfect uitje naar Europa's meest magische pretpark.

ALGEMENE INFORMATIE DISNEYLAND® PARKEN

DISNEYLAND® PARK
Bezoek vijf magische landen waar het goed toeven is en beleef eindeloos veel plezier. Kies er één uit of bezoek ze alle vijf!

MAIN STREET USA®
Ga terug in de tijd naar 1900
Geniet van de ongedwongen charme en gastvrijheid in een Amerikaans stadje van zo'n 100 jaar geleden. Flaneer langs Victoriaanse winkels, spring op de paardentram of zoek verkoeling in de Gibson Girl Ice Cream Parlour. Net als in de goede oude tijd, toen Walt Disney nog een jongen was. Stap aan boord van de Disneyland Railroad, die u meeneemt naar een volgend betoverend avontuur of herontdek de gouden eeuw in de Discovery Arcade. 

FRONTIERLAND
Zie hoe het Wilde Westen werd veroverd
Slenter langs de legendes van het Wilde Westen. Maak een tochtje op een oude stoomboot en raas in een op hol geslagen mijntrein door Big Thunder Mountain. De kleintjes kunnen naar hartelust spelen in Pocahontas Indian Village, terwijl scherpschutters hun kunsten kunnen vertonen in de Rustler Roundup Shootin' Gallery. Geniet van de snelste en wildste treinrit ten westen van de Mississippi. Stap aan boord van de Big Thunder Mountain, maar pas op voor coyotes en ratelslangen! Neem vervolgens de uitnodiging aan voor de meest spookachtige bruiloft ooit in Phantom Manor.

Disneyland Paris

ADVENTURELAND
Geniet van avonturen vol spanning en sensatie
Adventureland brengt je een hele nieuwe wereld vol opwinding en spectaculaire attracties! Sta in volle zee schouder aan schouder met piraten, waag uw leven samen met Indiana Jones of zoek het hogerop met de Zwitserse Familie Robinson. Bereid u voor op een angstaanjagend avontuur als u de Temple of Peril binnenraast in een op hol geslagen mijnwagentje dat door eeuwenoude ruïnes schiet. Of beleef als een echte piraat een duivels zeeavontuur in de Pirates of the Caribbean.

FANTASYLAND
Je gaat vanzelf in sprookjes geloven…
In het altijd vrolijke Fantasyland komen de sprookjes en verhalen die de inspiratie vormden voor de Disney Klassiekers op magische en fantasievolle wijze tot leven. Reis rond de wereld in It’s a small World, stap binnen in uw droomkasteel of volg Alice door haar 'wonderlijke' doolhof en zie onderweg allerlei figuren en verrassingen uit Wonderland. In het voormalige Fantasy Festival Stage kunt u bovendien Mickey Mouse achter de schermen ontmoeten!

DISCOVERYLAND
Reis door tijd en ruimte…
In Discoveryland komen de voorspellingen van grote visionairs tot leven. Raas naar de grenzen van het universum in Space Mountain: Mission 2. Of Captain EO met Michael Jackson. Zet u schrap voor een intergalactisch avontuur aan boord van het Starspeeder 3000 ruimteschip. Zeg * # ¤ (Hoi!) tegen R2D2 in de robotwerkplaats. En maak daarna een opwindende rit in virtual reality naar de Maan van Endor. Vecht tegen de slechte Zurg in uw eigen Starcruiser in Buzz lightyear lazeer blast®. 

Disneyland Paris

WALT DISNEY STUDIOS® PARK
Ontdek in het Walt Disney Studios Park, vlak naast het Disneyland Park, de magische wereld van film, animatie en televisie op 4 cinemagische 'locaties' vol opwindende attracties en spectaculaire shows met uw dromen in de hoofdrol. Verken de set op 4 productie zones. Maak uw debuut op het witte doek in Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Front lot. Dit is een route vol sterren en je weet maar nooit wie je hier tegen het lijf loopt. It’s showtime!

Front Lot
U staat op de set in Disney Studio 1, waar de allernieuwste filmhit wordt gedraaid. Overal om u heen ziet u rekwisieten, decorstukken en gevels van beroemde gebouwen. Dit is uw kans om een ster te worden!

Toon Studios
Ontdek de kleurrijke geschiedenis en geheimen van de Disney tekenfilms. Bewonder het werk van de toptekenaars die enkele van de bekendste tekenfilmfiguren van de 20e eeuw tot leven wekten. Aanbevolen voor kinderen. Bewonder het werk van de toptekenaars die enkele van de bekendste tekenfilmfiguren van de 20e eeuw tot leven wekten. Krimp tot speelgoedformaat in Toy’s Story Playland en ontdek deze gigantische wereld met zijn drie levensgrote attracties. En vond u de film 'Cars' van Disney-Pixar ook geweldig? Stap dan in voor de Cars Race Rally. 3-2-1… GO!

Backlot
Coole auto's.. Gloeiende rotsblokken.. Adembenemende speciale effecten.. In Backlot ziet u de meest ongelofelijke autostunts en vindt u een aantal speciale effecten en ritten waarvan de haren u te berge rijzen. Vooral geschikt voor oudere kinderen, tieners en volwassenen. Beleef de opnames van de megathriller Armageddon in de controlekamer van een ruimteschip of stap in voor de Rock ‘n’Roller Coaster starring Aerosmith.

De stuntshow Moteurs… Action! Is ongetwijfeld een van de topattracties in dit Disney Park. Op een vredig dorpsplein gaan boeven en helden voor het oog van de camera een knallend gevecht aan.

Disneyland Paris

Production Courtyard
Ontdek de geheimen van de film- en televisiewereld in Production Courtyard. En probeer het daarna allemaal zelf uit op een opwindende virtuele achtbaanrit en nog veel meer. Beleef de unieke, hilarische voorstelling Stitch Live! Onderzoek wat er met de gasten gebeurde in het Hollywood Tower Hotel op de noodlottige avond van 31 oktober 1939, toen het hotel door de bliksem getroffen werd. Het hotel staat er nu akelig leeg en verlaten bij. En precies op het moment dat je het niet verwacht maak je een val van 13 verdiepingen tot in de diepste afgronden van The Twilight Zone®…

Voor de allerkleinste Disney fans is er Playhouse Disney Live on Stage! Hier brengen de Playhouse Disney vrienden een compleet verhalenboek tot leven. En wilt u een kijkje Behind de Magic? Stap dan in voor de Studio Tram Tour. Een onschuldig tramritje verandert in een ramptocht door Catastrophe Canyon die voor heel wat opschudding zorgt. Ontdek hoe het voelt een acteur te zijn in het hart van de actie!

Shows en parades
Elk jaar organiseert Disneyland Paris tal van shows en parades, zowel in het Disneyland park als in Walt Disney Studio’s. Een uitgebreid overzicht van de shows en parades, inclusief de tijden, zijn te vinden op de plattegrond die gratis verkrijgbaar is bij de ingang van beide parken. Door omstandigheden of tijdelijk onderhoud kan het zijn dat bepaalde attracties gesloten zijn. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Informeer ter plaatse.

Ratatouille: the ride
De nieuwste attractie van Disneyland Paris is Ratatouille: the ride. Eerst krimp je tot je zo klein wordt als onze rattenheld, en dan word je ondergedompeld in een unieke kleurrijke, geurrijke en smaakvolle belevenis. Rémy en zijn vrienden hebben een lekkere pot plezier voor je klaar gestoomd. Even later worden zij en jij ontdekt in de gigantisch grote keuken. De jacht is geopend! In Gusteau’s beroemde Parijse restaurant zit Chef Skinner je op de hielen. Je duikt en draait en baant je een weg door een avontuur waarvan je beslist zin krijgt in nog een portie. Smakelijk!

Disneyland Paris 

13 vakanties naar Busreis Disneyland Parijs beschikbaar

2 dagen busreis Disneyland Park - hotel Kyriad - 2 dagen entree

Beleef 2 magische dagen in Disneyland Parijs. Met onze bus brengen we u naar Disney waar u volop kunt genieten van al uw favoriete Disney attracties. Lees meer

 • 2 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree

Dagtocht Disneyland Paris

Beleef 1 dag vol Magische Momenten in Disneyland® Paris! Dat mag je niet missen! Stap in de bus en beleef een onvergelijke dag in Disneyland Parijs! Lees meer

 • 1 dag
 • Logies
 • Incl. 1 dag entree

3 dagen busreis Parijs incl. 1 dag Disney

Beleef een heerlijk weekendje weg in Parijs. Ontdek de vele bezienswaardigheden in Parijs en geniet bovendien 1 dag van de magie in Disneyland Parijs. Lees meer

 • 3 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 1 dag entree

3 dagen busreis Disneyland Park - hotel Kyriad - 2 dagen entree

Beleef een magische tijd in Disneyland Parijs! Boek deze busreis en geniet van 2 volle dagen Disney magie. Inclusief 2 dagen entree! Lees meer

 • 3 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree.

4 dagen busreis Disneyland Paris - hotel Kyriad - 2 dagen entree

Een paar heerlijke dagen in Disneyland Parijs inclusief busreis. Beleef de magie van Disney en maak kennis met uw favoriete Disney figuren. Lees meer

 • 4 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree.

4 dagen busreis Parijs incl. 2 dagen Disney

Geniet tijdens deze busreis van 2 dagen in Disneyland en van de wereldstad Parijs. Twee geweldige vakantiebestemmingen in een reis! Boek direct! Lees meer

 • 4 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree

5 dagen busreis Parijs incl. 2 dagen Disney

Geniet tijdens deze busreis van 2 dagen in Disneyland en van de wereldstad Parijs. Twee geweldige vakantiebestemmingen in een reis! Boek direct! Lees meer

 • 5 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree

3 dagen Disney Kerst - Ibis Velizy - 2 dagen entree

Breng dit jaar de Kerstdagen door in het magische Disneyland® Paris! Op beide Kerstdagen kunt u volop genieten van alle attracties, shows en parades. Lees meer

 • 3 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree

3 dagen Nieuwjaar Disney - Hotel Kyriad - 2 dagen entree

Vier dit jaar Oud en Nieuw in het magische Disneyland® Paris! Een geweldige ervaring! Reserveer nu deze busreis en beleef een geweldige jaarwisseling. Lees meer

 • 3 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree

3 dagen Disney Kerst - Hotel Kyriad - 2 dagen entree

Breng dit jaar de Kerstdagen door in het magische Disneyland® Paris! Op beide Kerstdagen kunt u volop genieten van alle attracties, shows en parades. Lees meer

 • 3 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Incl. 2 dagen entree